Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kolorowa Sofa

chudniemy do konca roku :)

Polecane posty

Czesc dziewczyny :) odchudzam sie od kad pamietam ale od teraz postanowilam zaczac po raz kolejny i zarazem ostatni. Moj cel to schudnac do konca roku. marzenie to 65. czyli jakies 15 kg. mysle,ze cel do zrealizowania :) Jednak jesli bedzie to 10, 8 a nawet 5 bedzie ok :) zapraszam chetne :)

http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4581317 tutaj jest moj topic moja dieta jest 1,500 kcal. 6 posilkow dziennie, cwicze na silowni 6 razy dziennie po 30-50 min , zazwyczaj cardio 30 min(moje tentno jest ok 165 jak cwicze ostro) a na spalanie tluszczu czwicze (50 min i moje tentno jest mniejsze ok 125 ) co drugi dzien cwicze z cierzarami , i pije bialko po treningu :) a ty masz jakis plan?

przylaczam sie! do moich urodzin 9.XII chce wazyc 45 (moja waga marzenie). jestem juz po pierwszym etapie odchudzania z 67 na 55,8 w 3,5msc. w wakacje wrzucilam na calkowity luz wiec +4kg. diete etap 2 czas zaczac:))

ja nie mam zadnego konkretnego planu. chce byc twarda. nie jesc slodyczy, makaronow ziemniakow i chleba za duzo, czipsow i innych tego typu przekasek, dodatkowo cukier staram sie zastapic slodzikiem no i wiadomo ogolnie mniej i zdroweij i nie na noc. mam nadzieje,ze wytrwam :)

Gość Ooooka
Ja od tygodnai jestem na diecie (takiej jak ty w sumie :) ) , ćwicze codziennie "szóstkę", 8minut buns, godzinka hula hop. Robię to wieczorem, między 22 a 2 w nocy, bo na codzień mam pracę i od 28 września wracam na uczelnię :( Nie mogę się zmusić do picia wody i piję mniej jak pół litra wody dziennie, ale średnio wiem co zrobić ;/ Ja startuję z 80 (ważone 2 tyg temu) i chce do 60 :) Może się uda do końca roku, kto wie?

Ooooka widze,ze mamy podobne zalozenia wagowe i podobna wage. :) musimy wierzyc,ze sie uda a na pewo tak bedzie :) ja wlasnie sacze kawke niestety z mlekiem ale zwyklym i slodzikiem. nie potrafie pic czarnej :P ale to chyba nie bedzie najwiekszy grzech :P zaraz robie owsianeczke i wychodze :( a taka pogoda ze ehh :( powodzenia, odezwe sie popoludniu ;)

Witam :) Od dziś zaczynam odchudzanie i piszę bo nie chcę być z tym sama. Ważę 68 kg przy wzroście 160 cm chcę ważyć 57 kg tak jak kiedyś:) Czuję się okropnie wyglądam jak pączek w maśle:( Kupiłam sobie Bio Cla z zieloną herbatą do tego dieta i oczywiście ćwiczenia, mam siedząca pracę i jeżeli nie zacznę czegoś robić , to do grudnia przytyła bym jeszcze z ponad 5kg. Pozdrawiam i zapraszam do pisania:)

ciesze sie,ze ktos jednak jest. ja tym razem nie zrezygnuje, byc moze bede poprlniac bledy i beda wpadki ale nie dam sie. :) Moj dzisiajszy jadlospis: -owsianka na mleku -jablko -maly kefir -brazowy makaron z warzywami -3 wafle ryzowe -kawaleczek gotowanej ryby -mala kielbaska z barszczu -2 ogorki chyba troche przesadzilam a glownie dlatego,ze ostatni posilek zjadlam przed chwila ale od jutra postaram sie nie jesc po 18 :)

dziewczyny chyba dołączę do was, tylko proszę piszcie i mnie motywujcie niech ten topic nie będzie martwy jak inne na których pisałam

mam nadzieje,ze topic nie upadnie :) ale w tym celu musicie dzieczyny cos pisac P bo widze,ze codziennie jest ktos nowy i na drugi dzin jux go nie ma ;/

Witam! Ja się również odchudzam, liczę i nie liczę kalorie, ogólnie dieta MŻ i różne zabiegi. Dzisiaj opracuję plan strategiczny. Nie wiem piszemy swoje jadłospisy, czy nie zaśmiecać topicu. Jakie wy stosujecie metody?

Kolorowa Sofa - dlaczego używasz słodziku, jest to niezdrowe, użyj lepiej cukru od takiej znikomej ilości nic Ci nie będzie :)

oczywiscie mozemy pisac jadlospisy, ja np wczoraj to zrobilam. :P gaga 77 - uzywam sladowe ilosci slodziku dlatego az tak sie nie przejmuje faktem iz jest nie zdrowy. :) zazwyczaj sa to 2 tabletki do kawki i sporadycznie jeszcze do czegos ale raczej rzadko :) Ja nie mam zadnego konkretnego planu. Chce jesc zdrowo i malo. a na pewno duzo mniej niz przedtem. oczywiscie rozsadnie ;] do 18 bede sie starac jesc ostatni posilek. chyba,ze bede mega glodna nie bede mogla sie skupic na nauce to cos malego jeszcze. nie stosuje zadnych cwiczen tyle co wf w szkole itd gdyz mam spore miesnie ktore mi wystarcza;] poza tym pije ocen jablkowy dwa razy dziennie tzn mam zamiar bo dopiero od dzisiaj zaczelam. zielona i czerwona herbata takze poszla w ruch :) co ponad to/? hmmm.. w moim przypadku beda to 4 posialki gdyz wiecej raczej nie mam kiedy jesc. chyba,ze w dni wolne to bede sie starala te 5 zjesc :) oczywiscie zero slodyczy, malo chleba, ziwemniaki wyeliminuje gdyz nie stanowi to dla mnie problemu. jesli makaron to razowy i malo itd. :)chyba tyle:0 a Ty jakies konkretne?:)

Gość Psolina89
Jestem dziewczynki, dziś jadłam tuńczyka i serek wiejski i piłam dużo wody wieczorkiem znowu pobiegam czuję się dobrze i nic mnie dziś nie kusiło, żeby podjadać.

gaga77 co do diety dukana osobiscie uwazam,ze jest bez sensu. byc moze dosc szybko sie chudnie ale pozniej trzeba z nije wychodzic, wiec jezeli chcesz zrzucic 9 kg [jesli dobrze czytam] to zajmie ci to powiedzmy 1,5 miesiaca na tej diecie, po czym przez 9 tygodni czyli ponad 2 miesiace musisz z niej wychodzic [z tego co pamietam 1kg-1 tydz] co razem nam daje prawie 4 miesiace. dodatkowo trzeba miec super silna wole zeby pozniej nie rzucic sie od razu na wszytsko tylko dodawac poszczegolne produkty. odchudzajac sie zdrowo natomiast Twoje 9 kg pozbedziesz sie w jakies 2 miesiace gora 2,5. :) czyli przynajmniej na moj rozum szkoda zachodu z takimi eksperymentami. :) oczywiscie to tylko moje zdanie :)

ja dzisiaj zjadlam na sniadanie: owsianke na wodzie z rodzynkami + kawa z mlekiem II sniadanie: podwojna kanapka z chleba razowego z jajkiem i serkiem topionym pozniej jako przekaska bo nie mialam jak zjesc obiadku jogurt naturalny i 2 wafle ryzowe obiadek skonsumowany przed chwila 2 kulki gotowane plus caly talerz salaty pekinskiej z ogorkiem i kukurydza i szkolanka coca coli light nie moglam sie powstrzymac :P mam nadzieje,ze na tym zakonczwe:)

Chyba masz rację Kolorowa Sofa, zresztą Dukan pisze, że jeżeli się jest niezdecydowanym to lepiej nie zaczynać, a ja nie wiem czy dałabym radę. Ty jesteś na MŻ ???

Witam dziś na śniadanko zjadłam sałatkę z tuńczyka z ogórkiem kiszonym, jajkiem gotowanym i cebulką z chlebem razowym. Zrobiłam sobie wczoraj wieczorem. Na obiad nie mam pomysłu zjem jogurt naturalny z otrębami:)

witam witam :) mam nadzieje,ze walczycie dalej. ja jak na razie dzisiaj owsianka, kanapka z twarozkiem i salata podwojna i brzoskwinia. mysle teraz o obiadku jakims;]