Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wieeeeeeeeeesniara

strasznie podoba mi sie ten taniec mlodych a wam?

Polecane posty

oklepane, niemodne, nieefektowne. nie da się głupiej wyglądać niz tanczyc tance "a la hip hop" w stroju stricte wieczorowym, zahaczającym o balowy.

Gość wieeeeeeeeeesniara
a ty z tych co patrzy co jest modne? nawet taniec?:O:O

Gość chanelka23
beznadziejnie:/

nie. ale jest klasyka i jest moda. a to jest moda, i to już na dokładkę moda passe :D

Gość tragedia normalnie
ze tez ludzie sa tak glupi zeby robic z siebie posmiewisko na wlasnym weselu:O zal mi takich pustakow

Gość smokkkkkkkkkkkkkkk
ten taniec jest fajny :)

Gość a ja nie mieszkalam bo
koszmar wygladaja komicznie w tyc strojach i w takim tancu zreszta czy wy nie widzicie ze oni NIE UMIA TANCZYC I NIE MAJA POCZUCIA RYTMU :(

jeszcze tan "a la hip hop" jako tako, ale jak widze jak on we fragmencie "pseudo-towarzyskim" wyrywa dziewczynie rękę przy obrotach to mnie leczy :D

Gość burakowa
kiszka jeszcze w przypadku tej pary nie jest tak źle, bo widac, ze są pewni siebie i robia to z przekonaniem. Ale czasem są pary, gdzie ten cały taniec jest wymuszony, sztuczny i okropny. o na przykład tu http://www.youtube.com/watch?v=moDqkYbMysw&feature=related ogólnie - mnie byłoby wstyd robic taki cyrk na swojej imprezie

omg na linku burakowej widac jedną rzecz - jak wazne jest żeby kamerzyscie powiedziec czego moze sie spodziewac :D bo tak to przegapione jest mnóstwo zmian tanecznych, w momencie kiedy powinien byc krecony juz tanczacy młody krecona jest dla odmiany juz stojąca młoda, osoba tanczaca kręcona jest od tyłu, no bez sensu!!....

Gość martituska81
Rany ludzie co z wami ??? To chyba ta polska mentalnosc !!! Cokolwiek nowego i powiedzmy sobie szczerze odjazdowego i smiesznego ktos wrzuci na forum od razu jest przez polakow krytykowane ??? Nabierzcie troche wody w te geby bo az zal Przeciez tu chodzi o jaja a nie o wystep na zawodach i jak nie sa swietnymi tancerzami to nie znaczy ze sa do bani... NIE MUSZA BYC ZAWODOWCAMI !! Dla mnie bomba. Przynajmniej nie kolysza sie w rytm Pauli czy jakiegos innego smutu

"Cokolwiek nowego i powiedzmy sobie szczerze odjazdowego i smiesznego ktos wrzuci na forum od razu jest przez polakow krytykowane ??? Nabierzcie troche wody w te geby bo az zal" w temacie bylo pytanie "mi sie podoba, a wam?" - mi sie nie podoba. na krytykę bezpardonowa sobie pozwalam wlasnie dlatego ze to taniec nie z Polski. gdyby byl to ktoś z Polski, moze bylabym ogledniejsza ze względu na to iz moge urazic potencjalnego użytkownika tego forum :) ale watpię czy amerykanów obchodzi moja opinia na kafeterii wiec nie widze powodu zeby byc sztucznie słodką :D

Gość ciekwskaaaaaa
ttajasna a tobie jaki taniec sie podoba? rzuc link:p

Jakby powiedziała moja mama: Nie widziała dupa słońca, zagorzała od gorąca... :O I jeszcze to wycie, które wraz z tymi podrygiwaniami też przejeli od murzyńskich niewolników...