Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idę do szkoły a ze mną ....

Boję się iść do szkoły ( 1 liceum)

Polecane posty

Gość iuiuuyiyuiyiiyi
Ja bałam się kocenia, ale nic takiego nie było :D

Gość no i jak tam?
a studia to ******. nie idźcie na studia :P

boję sie ze jak wyjdziemy ze szkoły jutro po akademii to starsi beda czekac na nas i kocic:( na samą myśl az mi głowa pęka:(

Gość no i jak tam?
Starsi będą mieć na ciebie wyjebane :p Co najwyżej kilku chłopaków spojrzy czy by przypadkiem Cię nie poderwać :P SERIO ;) tam każdy kto jest starszy ma swoją paczkę, swoich znajomych i w głowie im imprezy i spotkania i śmiech na korytarzu a nie dokuczanie młodszym :D powtarzam: to nie gimnazjum! :D

i mylisz sie dziecko popaprane, nikt nikogo nie wywala za nekanie, bo to zazwyczaj nie wyplywa na swiatlo dzienne, a jak wyplywa to nekany ma jeszcze wieksza kaszane. :classic_cool:🖐️

Gość no i jak tam?
hahaha to mnie rozbawilas :D moim zdaniem nie zobaczysz po akademii nikogo ze starszych :p wszyscy popędzą do pobliskiego sklepu monopolowego zeby kupic alko, i urżnąć sie w swoim towarzystwie bo nie widzieli się pewnie przez całe wakacje :D ja bałam sie tylko rzucania snieżkami, nacierania itd itp bo mialam dość duży plac przed szkołą a po gimnazjum miałam złe wspomnienia z tym zwiazane :p ale na szczescie nikomu nigdy nie przyszło do głowy zadne nacieranie ani wrzucanie w śnieg :p a bylo wiele miejsc na takie zachowanie bo szkola byla przy samym parku :P

😍 dziękuję, ze podnosicie mnie na duchu. Chwała Wam za to :*

Gość aaaaaaafily
tak, trafilam kiepsko wszyscy niby tacy mili, wyluzowania, a za plecami kazdy sobie dupe obrabia. na szczesie potrafie dobrze grac, a wiec jutro przed cala ta banda idiotow z usmiechem na twarzy powiem czesc :o :d oby do matury, narazie sie jej nie obawiam :D

Gość ja wybieram się do 1 technikum
i tez mam mega wielkiego stresa:( ale czytam co tutaj piszecie i jest mi lepiej:)

Gość krakresowa
ja ide teraz do 3 LO i te 2 lata minęly tak szybko... pamietam 1 dzien w nowej szkole nie znalam tam prawie nikogo... i wlasciwie do teraz nie trzymam sie tak bardzo z osobami z mojej szkoly :O ale naszczescie pozozstalo mi jakies 8 miesiecy, a na 18 nikt z klasy mnie jeszcze nie zaprosil.

Gość MikiAla
"a jak wyplywa to nekany ma jeszcze wieksza kaszane. " Ale pierdolisz głupoty za przeproszeniem. Jak wypływa, to te zaczepiające chojraki srają po gaciach. Zawsze. Teraz się policję wzywa do każdej zagrywki poważniejszej niż kradzież ołówka czy podłożenie nogi. Można sobie przesrać dorosłe życie szczeniackim zachowaniem. To już nie te czasy kiedy nic się nie robiło z zaczepkami.

popaprana, zebys Ty zauosna nie byla przypadkiem. :classic_cool:🖐️ Orendz, goowno prawda, zazwyczaj to nekani sraja w majty, bo wiedza, ze jak to zglosza to beda mieli przeyebane. 🖐️ Zreszta w to moze sie wlaczyc ktos spoza szkoly i wtedy goowno mu zrobia. :classic_cool:🖐️

A ty Autorko trzymaj sie zasad: 1. Nie mozesz byc konfidentem, bo jestes spalona na starcie. 2. Kujonem za wielkim tez nie, ale powinnas sie dobrze uczyc. :classic_cool: 3. Zero pierdolenia przed klasowka "ale ja nic nie umiem!!!", a potem dostawania 5 4. Nie chodz w starych lachmanach i rob przynajmniej delikatny makijaż. :classic_cool: 5. Nie liz doopsk nauczycielom, bo Cie reszta znienawidzi & wysmieje. Jak zastosujesz sie do tego, to raczej powinno pojsc gladko. :classic_cool:

No i co do pkt 5 to w pyskówki z nauczycielami rowniez sie nie wdawaj, zeby nie szlo w druga strone, bo w tym wieku juz raczej wiekszosci nie imponuje postawienie sie nauczycielowi. :classic_cool:🖐️

Carria ja 15 to miałam dawno temu , teraz mam ponad 16, ale dużo osób mi mówiło, ze myśłało że więcej :) :P

Gość kupkastrupka
To nie idz!:D

Gość MikiAla
Nie wiem w jakim Ty świecie żyjesz, ale Ci współczuję. Jestem nauczycielką i wiem jak to wygląda. Przestań oglądać Uwagę, bo Ci psychikę durny programik dla tępych owiec skrzywił. Ile Ty masz lat, że jeszcze nie wiesz o manipulacji wywiadami w telewizji? Z mojego doświadczenia: sprawcy: poprawczak, kartoteka na policji, przeniesienie do szkoły specjalnej, przeniesienie do innej placówki, kurator, odebranie praw rodzicielskich ofiary: brak powtórnych pobić i nękania Tylko takie rzeczy trzeba zgłaszać. Rodzice, wychowawca, dyrektor i policja MUSZĄ o tym wiedzieć. Wychowawca nic nie zdziała sam, a jak tuszuje sprawę, to idzie się do dyra i na policję.