Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aż po grób

Zdominowałam męża - pomocy!

Polecane posty

Gość hihahahahahaa
jedna szmata wieksza od drugiej, chyba powinny zalozyc jakis klub :D :D

Gość tak tak, na pewno
niby czemu "szmata"? bo nie pozwalam sobie aby zostać kuchtą i pomywaczką? u mnie w związku to ja rządzę, a chłopak wykonuje większość domowych obowiązków, bo jest pedantem i to lubi, a ja jestem bałaganiarą :) ale za to w czymś innym się sprawdzam ;)

Gość A ja chyba wiem
w czym jest problem :) Mianowicie w tym, że nieważne czy to kobieta czy mężczyzna jest zdominowany, po pewnym czasie dominująca jednostka zawsze zaczyna się w jakiś sposób gardzić swoją "ofiarą" - czuje władzę i zaczyna upokarzać. Taka już jest podła natura - nie kobiet i nie mężczyzn - ale zwyczajnie ludzka natura. Przykre, ale prawdziwe.

w czym jest problem Mianowicie w tym, że nieważne czy to kobieta czy mężczyzna jest zdominowany, po pewnym czasie dominująca jednostka zawsze zaczyna się w jakiś sposób gardzić swoją "ofiarą" - czuje władzę i zaczyna upokarzać. Taka już jest podła natura - nie kobiet i nie mężczyzn - ale zwyczajnie ludzka natura. Przykre, ale prawdziwe. grunt to do tego nie dopuścic.

Gość rozwalają mnie wasze teorie
wystarczy dojrzeć i dorosnąć do związku i PARTNERSTWA! i to wszystko D:D:D:D:D:D a wy tu jakies madrosci zyciowe wyglaszacie:D

Gość A ja chyba wiem
Do czego nie dopuścić? Do dominacji? Przecież tak się nie da :) Zawsze jedna osoba ma większy wpływ i chęć oddziaływania od drugiej. Nie zawsze jednak widać to od razu. Niestety.

Gość za późno....
"do: za późno.... czyli, że co? zostawiłaś męskiego i związałaś się z łajzą i żałujesz, tak? czyli jednak lepiej z troglodytą się wiązać? " Nie,nie związałam się z nikim innym,po prostu żałuję,że odeszłam. Byłam pewna,że będzie walczył o mnie tak jak zawsze zapewniał. Pomyślałam,że skoro tak bardzo kocha to postara się zmienić choć trochę,a jednak nie kochał tak bardzo skoro odpuścił.