Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

wrocilam do was

Polecane posty

Nie znam Cię, ale mam dobrą radę... usuń to zdjęcie na hotelowym łóżku, bo wyglądasz jak trans... ramiona i łapy długie jak u małpy, stopy jak płetwy. 🖐️

wiem ze nudno bezemnie jestem jedyna w swoim rodzaju ale nie mam ccalego dnia zeby siedziec na kafe ,mam dziecko i musze miec czas na wydawanie kasy:P:)

Nie mam motywacji żeby zmienić swoje życie i zacząć się leczyć... może więc przez wzgląd na moje problemy psychiczne się zgodzisz? Tyle się teraz mówi o tolerancji dla niepełnosprawnych i chorych psychicznie. Mogę? Proszę.

Niedziel, co ty na to, żeby zademonstrować wszystkim, że jesteś wiarygodny? To nie jest dużo roboty, ale wiele byś zyskał w naszych oczach. Druk zdjęcia, zonanizowanie się na niego, uwiecznienie tego aparatem i demonstracja nam na kafie (na przykład w erotycznym, w ogólnym łamałoby chyba regulamin).

Gość vbn vbnvcbv
na tym pierwszym zdjęciu ładna dziewczyna, ale na tym łóżku naprawdę wygląda jak facet

Gość oooooomamoooo
obstawiam ,ze jenifer robi nas w jajo. brzydka jest :O przyjela poze ala doda i się samouwielbia na potrzeby kafe:D w sumie to nawet dobry pomysl :classic_cool:

Gość oooooomamoooo
niedziel-rozbawiles mnie :D:D dzieki:)

Ej cos mi sie przypomniauo!!!!!!! Jenni pisala kiedys ze ta sukienke z loza hotelowego kupila na allegro za 90 zl czy za 100. A napiertala tu non stop, ze taka bogata jest. I pisala wtedy, ze cena byla srednia. A przeciez dla bogaczki 100 zl to kurfa tyle co nitz. :classic_cool: Pisala to jak jeszcze nie miala black nicka i prosila wszystkich o ocene mordy i pomoc w doborze koloru wlosow. :classic_cool:🖐️

moj maz sie zgodzil mozesz sobie zwalic ale nigdy mnie na zywca nie ruchniesz wiec tylko tyle ci zostalo ,wal tylko zebys monitora nie rozjebal jak dojdziesz;)

Gość a czy mozliwe jest
raczej stara a nie piekna jestes, moze bylas kiedys

kary o tobie byl juz watek jaka to jestes popierdolona wiec suko zasmiecaj swoje wątki. :) Pozatym prawda jest taka ze ta sukienka kosztowala 150zł:) i nie przekrecaj betonie.Co do pieniedzy chyba slyszalas o tym ze im czlowiek bogatszy tym jest bardziej obliczony i nie daruje zadnej złotowki ale ty pochodzisz z meliny i nigdy tego nie zrozumiesz:D:D:D

Gość oooooomamoooo
a na hooj sie meza pytasz czy niedziel moze dokonczyc ?fajny chłop więc ciesz sie ,ze zotaniesz przeleciana wirtualnie:classic_cool: jak koope idziesz tez pytasz?