Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

wrocilam do was

Polecane posty

Szpetny, ale wyraziła zgodę żeby tylko sobie na ręcznym zjechał. A jeszcze niech wyrazi zgodę żebym mógł opublikować na kafeterii jej fotę na którą wystrzelę. Nie lubię jak są nieścisłości.

Gość oooooomamoooo
a pialas ,ze nie masz na nas czasu bo kase musisz wydawac a tutaj gadasz o bogatych ogladajacych kazda zlotowke.....:O plączemy sie :D!!! a dlaczego? a dlatego zes pusta i malo inteligentna :classic_cool: 🖐️

Jennifer, czy mogłabyś uściślić sprawę opublikowania dowodu, że Niedziel 'zjechał' na twoje zdjęcie? Zgadzasz się?

Gość oooooomamoooo
niedziel-👄 :D

Szpetny przepraszam ze przyczynialm sie do rozwalenia twojego topiku o wyzywaniu:classic_cool: 🖐️ Mody nie wytrzymaly wierszyku o Jenn

Zdesperowana Domowa Żona Ile ty masz mniej więcej masz lat? Bo bardzo młodo wyglądasz na tym zdjęciu, a z jakiegoś tematu pamiętam że ty dzieckiem nie jesteś. Czy to jakieś nieaktualne zdjęcie? jennifer8787*** Poczekaj, bo mi chyba coś laptop szwankuje. Spuściłem się na ekran, robię printscrina żeby zapisać twoje foto, ale moje nasienie nie chce wyjść na twojej focie :(. Kurde, coś jest nie tak. Chyba będę musiał laptopa do serwisu oddać.

jenifer, a gdzie masz to zdjęcie z wlasnego zajebistego domu. z takim starym grzejnikiem, co są w blokach starego budownictwa?