Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

wrocilam do was

Polecane posty

Carre żona ale jen tutaj wczesniej przed zaczernieniem sie wstawiała swoje foty do oceny czy ma ładną figure i itp... no nie wiem jak dla mnie to dziewcze spadło ze schodów i w główce sie jej poprzestawiało

Jak dla mnie to nie jej foty. No pomyslcie, czy wstawiajac 100 swoich zdjec bylybyscie kurwa takimi kurwiszczami na forum? Robiacymi z siebie skonczona idiotke? Przeciez to posmiewisko dla przyjaciol, rodziny jak ktos zobaczy... Żona, chodzi mi o to, zeby tamtej pannie napisac to co ta jenn tutaj wyprawia, jezeli to ona to spoko, a jezeli nie, to na miejsu autorki fot wyciagnelabym konsekwencje, bo robienie z kogos takiego szmula i idiotki przekracza granice dobrego smaku. :O 🖐️

nie sadze zeby ona foty zabrala bo tam byly jej inne foty - ktorych tutaj nie widzialam.. ja mysle ze ona sie po prostu na kafe zgrywa - robi z siebie bogata i pewna siebie a tak naprawde daleko jej do tego.. troche smutne..

00:02 [zgłoś do usunięcia] bułka z serem jennifer jest chora psychicznie i dajcie jej laski spokój. ona nie pierwszy raz kłamie i oszukuje na forum, poszukajcie jej psotow na wizażu - w dziale Targowisko jest popularna jako naczelna oszustka, zbanowana w dodatku. próbka : http://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=754353 7#post7543537 Te zdjęcia które ma w stopce nie sa jej, nic co pisze tutaj na forum nie jest prawdą. Bardzo was laski lubię i wasza ekipełe tez , ale tej dziewczynie zaszkodzi sie tylko wtedy, gdy sie ją oleje cieplym prostopadłym moczem, ona jest chora na notoryczne kłamstwa. jesli jednak postanowicie dalej ja gnebic, to ja dolacze