przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 1, 2010 chodzi o wygląd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śliczniotka 0 Napisano Wrzesień 1, 2010 Nie widzę cię.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Se A Vida E 0 Napisano Wrzesień 1, 2010 Jesteś świetny, szczególnie teraz gdy robisz takie słodkie minki. Normalnie gdy tak na Ciebie patrzę, to myślę, że jesteś moim ideałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Auroton 0 Napisano Wrzesień 1, 2010 mało ci niedowartościowany lanserze???weź wypierdalaj z tymi topami...bo to się juz kurwa nudne robi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zołza jakich mało 0 Napisano Wrzesień 1, 2010 Wrrr. Zabójczo przystojny. Niczym Ron Perlman. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 1, 2010 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e11c1beb4e1cad39.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rozkurwiam kosmos 0 Napisano Wrzesień 1, 2010 jak chooy, a teraz wypiertalaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 1, 2010 Auroton twojego ryja to nie zapomne i ta kiełbasa. Normalnie na tapete se walnalem zeby latwiej bylo rzygac na kacu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ganaa 0 Napisano Wrzesień 1, 2010 zmień fotke, bo widziałam ją już chyba ze 100 razy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śliczniotka 0 Napisano Wrzesień 1, 2010 Nie , takich jest miliony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oczywiście, przecież nie Napisano Wrzesień 1, 2010 pierdzął. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 1, 2010 jak bede mial to dam nową.ale to moje najlepsze fotoo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Auroton 0 Napisano Wrzesień 1, 2010 no i dobrze...ale ja sie kurfa nie lansuję jak jakiś pedał...tych twoich topików było juz chyba 10...weź idź po rozum do głowy...zaśmiecasz tylko kafe... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Amgag Napisano Wrzesień 1, 2010 Ale brzydka panienka. Gdzie ty znajdziesz męża?:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ganaa 0 Napisano Wrzesień 1, 2010 Auroto- z 10 odkąd Ty jesteś, a wcześniej...:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobrze 1 Napisano Wrzesień 1, 2010 przystojniak, to nie ty:-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izabella_ruda 0 Napisano Wrzesień 1, 2010 dupa.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 1, 2010 dobrze - a niby kto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Auroton 0 Napisano Wrzesień 1, 2010 zamiast isć na podryw jak normalny facet...to się kurwa dowartościowuję na kafe...boshe skąd się tacy biorą...a passata zrobiłeś bo słyszałem że praktykujesz jazdę po pijaku...nieładnie nieładnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 1, 2010 wole po pijaku zapierdalac passatem niz takim maluchem na ulice wyjechac, jeszcze majac taki ryj jak ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Auroton 0 Napisano Wrzesień 1, 2010 jasne...najlepiej zapierdalać po pijaku i chooj...jak kogoś zabijesz to kurwa potem nie będziesz mógł kretynie zasnąć na więziennej pryczy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobrze 1 Napisano Wrzesień 1, 2010 ta fotke widzialam juz tutaj pare miesiecy temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarrieBradshaw. 0 Napisano Wrzesień 1, 2010 Przystojniak pokash chooyaska. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ganaa 0 Napisano Wrzesień 1, 2010 a tak konkretniej to o co Wy się kłócicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kocham Carrie Napisano Wrzesień 1, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rzata małgo 0 Napisano Wrzesień 1, 2010 Nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarrieBradshaw. 0 Napisano Wrzesień 1, 2010 Kto mnie kocha? Gocha odpisałam Ci na maila. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ojciec Carrie Napisano Wrzesień 1, 2010 ja Cie kocham corciu, zawsze w nocy, no co Ty sie glupio pytasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarrieBradshaw. 0 Napisano Wrzesień 1, 2010 Super Tato Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Auroton 0 Napisano Wrzesień 1, 2010 haha:-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach