Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muminka001

Mówią zostaw go bo......?

Polecane posty

Gość muminka001

Każdy pyta kiedy ślub 6 lat razem Mówią mi zostaw go to widocznie nie ten ,inny to by się dawno oświadczył nawet mama jego powiedziała ,że mi robi nadzieje czemu nie chce się ożenić ze mną itp....... Wiem o tym ,że on nigdy się ze mną nie ożeni ,a tak za 2 lata chcialabym mieć już męża i dzieciaki czy warto dalej z nimbyć skoro wiem ,że nie będe jego żoną ?Mamy po 25 l

Gość klasyczna pani
Autorko widocznie macie względem siebie inne oczekiwania, a czy Ty rozmawiałaś z nim o swoich pragnieniach?

Gość klasyczna pani
droga autorko widocznie macie względem siebie inne oczekiwania, czy rozmawiałas z nim szczerze o swoich oczekiwaniach i pragnieniach???

Gość muminka001
Oczywiście rozmawiałam z nim na ten temat Powiedział dziecko ok ,ale bez ślubu Nie wiem czemu nie chce nie uzsadnij dokladnie kiedyś mówil,że jest z amlody a teraz hmmm nie rozmawiam z nim na ten teamt bo wiem ,że nic z teog nie będzie a do mamy powiedizał niehc sobie znajdzie takiego który bedzie chciał bo on sie nie ożeni

Gość Pełno wróżek
A może on uważa, że papierek urzędowy nie jest mu do szczęścia potrzebny. Przecież jesteście od 6 lat razem. Jemu to odpowiada. A może myśli, że po ślubie będzie gorzej. Kto to wie. Ale porozmawiać można, od tego zęby nie rozbolą.

Gość dfdsfsdfsdsf
oooooo Dinusik:) dobrze mówisz jam mam straszny problem a mianowicie parę lat temu ożeniłem się

Gość muminka001
Halo przedzież nie mam 20 lat to chyba normalne ,że sie myśłi o takich rzeczach bliżej 30 niż dalej

jesli macie inne oczekiwania wobec życia i związku to lepiej sie rozstac. tak to zawsze ktoremus z was bedzie czegos brakowało.

tu nie chodzi o wiek :) można tworzyć z kimś rodzinę bez zbędnych przyszłych problemów ( które notabene stwarzają sluby) dziś brać ślub-to od razu lepiej spisać intercyzę, rozdzielność majątkową i dobrze dbać o ew swoją i dziecka przyszłość... noooo-i zapomniałam-zbierać kasę na adwokatów do rozwodu:)

Gość muminka001
Jeśli nie chce ślubu to czemu chce żebym sie zachowywała jak żona??

Gość olabola
ślub to gwóżdź do trymny miłości i tyle

Szczerze, ja bym go zaszantażowała;p Sześc lat to kupa czasu, powinien już się określić, w koncu wie czy chce spędzić z Tobą życie czy nie, a tak to jeszcze z nim bedziesz, a slubu jak nie było tak nie będzie:O. Dodam, że mój facet oświadczył mi się po 5 mcach współnego bycia:) i ja w ogóle na niego nie naciskałam, poprostu stwierdził, że jestem osobą z którą chce spędzić całe życie, za rok nasz ślub:)

Gość klasyczna pani
Poźniej będą dzieko w szkole wytykac palcem ze tata ma inne nazwisko i mama, dzieci tego nie rozumieją

Gość muminka001
przedzież nie wszyscy sie rozwodza sa też szcześliwe małżeństwa

Gość olabola
owszem są szczęsliwe małżeństwa, ale jednak niewiele Niektórzy nie żalą się głośno, inni o tym mówią, jeszcze inni rozchodzą się... to widać i słychać na każdym kroku

"muminka001 - Jeśli nie chce ślubu to czemu chce żebym sie zachowywała jak żona??" no bo to fajnie jest. miec same frajdy ze związku a zobowiazan zero. czysta przyjemnosc. jedna rada - nie zgadzaj sie na dziecko bez ślubu.

Gość muminka001
do Deptak Szczęsciara:) Chodiz mi oto ,że ja zawsze musze tańczyć jak on mi zagra poświecam wszytsko dla niego mój czas czasami robie to na co nie mam ochoty mam robic tka jak on chce on chce zjechac do Polski ja tez mam on chce robic to ja tez maam i czy warto sie tak poświęcać co innego jeśli był by moim mężem mamy zjechac do polski on ma tu firme ja nie mam nic bede musial zaczynac od nowa

Gość olabola
Dinusik sama mądrość, co piszesz

Gość muminka001
wkurza mnie to bo seks to jak po ślubie,oral,anal itp. wcześniej z nikim tego nie robiłam.,a teraz sie rozstaniemy i co ? i już nie będzie tym jedynym?

o łał. i po cholere Ci slub z kims kto sie w ogole z Toba nie liczy? myslisz ze po slubie bedzie inaczej? ze zacznie sie liczyc z Toba i Twoim zdaniem?...

Gość muminka001
nie podszywaj sie nie masz nic do roboty zajmij sie czymś pożytecznym niż głupotami chyba ci s brakuje

Gość muminka001
jak mnie to wkurza jak ktoś się podszywa !!!!!!!

Gość muminka001
Nawet jak jesteśmy w Polsce to musze u niego siedziec bo focha strzela jak chce jechać do swojej rodziny caly czas z nim .tak strasznie chce mieć mnie przy sobie a ślubu nie chce

on Cie chce przy sobie bo jestes jego własnością. nie liczy sie to czego Ty chcesz, bo on chce inaczej. to nawet nie to że Twoja obecność jako kobiety jest tak pożadana - po prostu pies pilnuje swojej miski. odpowiedz - myslisz ze po slubie on sie zmieni? czy chcesz tak mieć do konca życia?...

Gość muminka001
Jeśli mnie tak traktuje cały czas chce żebym przy nim była robiła wszystko z nim to dla mnei dziwnie to ,że nie chce ślubu

ale po co mu ślub? żeby miec zobowiazania? tak to ma babę udomowioną, a sam jest oficjalnie wolny ptaszek :) po co ma z tego rezygnowac?

Gość muminka001
Jeśli zjedziemy do Polski to nie będę z nim mieszkać skoro nie chce ślubu nie mam ochoty drugie 5 lat usługiwać mu jak żona i tak się zachowywać

bycie żona tez Cie nie zobowiazuje do usługiwania :D nie odpowiedzialas na moje pytanie :->