Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muminka001

Mówią zostaw go bo......?

Polecane posty

Gość ejbisi
Instytucja małżeństwa jest znana od kilku tysięcy lat, od czasów starożytnych i jakoś się sprawdzała do tej pory. Ale wy jesteście "mądrzejsi" i uważacie, że nagle się małżeństwo zdezaktualizowało. Ciekawe.

Gość muminka001
No jemu dobrze ale nie koniecznie mi Juz sama nie wiem co cche tyle wiem ,że nie chce drugie 5 lat żyć tak z nim

Gość muminka001
Jeśłi on nie chce slubu to dlaczego oczekuje ode mnie zachowania jak bym była żoną po co? to w takim razie skoro nie chce ślubu to nie będę z nim mieszkać chyba się wyprowadze zaproponuje mu wolny związek

a Ty nie czytasz czy olewasz to co inni piszą? :D on od Ciebie oczekuje fajnych dla niego zachowan. bierze pełną garścią, a dawac nie chce bo po co? dziwi Cie ze on chce miec fajnie? nie powinno, to naturalne. powinno Cie raczej zdziwic dlaczego on ma w dupie to czy fajnie jest Tobie. m.in. na tym polega miłosć - na dbaniu o potrzeby drugiej storny :D

Gość Esmerka
Moja siostra była z facetem 8 lat- nie chciał ślubu- zostawiła go i znalazła nowego, ślub na czerwiec 2011. Ty masz liczyć się z nim i żyć tak jak on chce a gdzie TWOJE plany, TWOJE marzenia i TWOJE aspiracje. Postaw sprawę jasno albo ślub albo cześć pa. Jeśli to nie wchodzi w grę zachowuj się jak dziewczyna a nie jak żona. Przepraszam, że to napisze, ale wydaje mi się że Twój facet to straszny egoista.

Gość muminka001
Zrobilam dwa kierunki studiów i wiąże plany z moimi zawodami ,ale on mi proponuje żebym u niego pracowało ,ale moim marzeniem ni jest siedzenie za biurkiem uwielbiam mój zawód Racja moze jest egoistą bo nigdy go nie interesowało czy mam prace a jesli nie maialam jakiś czas to nie było mnie stac na nic nawet w co się ubrać ,nie prosilam żeby mi dawał na cokolwiek sam od siebie mi nie dawal kasy nawet jak bylam bez pracy a jak chciałam do Polski jechac ob muwilam ze mi jest zle bo nie mam pracy ze mi sie nudzi to fochy pokazywal

A po co w takim razie slub? przecież partner autorki jest taki egoista,,,nieczuły...nie liczy się z jej potrzebami.. do czego wobec tego ci ten ślub??