Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

becia36

normalny facet

Polecane posty

rozmawiałam ostatnio z facetem (chlopakiem ) i naprawde było milo miałam być wieczorem ale musiałam iść do pracy wiec szukam go niepamietam nicka moze on mnie zapamietal wiel tylko ze był z warszawy

Gość są na rozpoczeciu roku
szkolnego

wybaczcie ale ja mam wlasnie problem z ortografia nazywa sie to dysortografizm :):)

Gość a co to znaczy było miło

normalny facet to taki do rozmowy :):):) a bylo milo bo fajnie sie gadalo i strasznie mi żal ze niewziełam jego gg

ja z marsa a ty ??? po mięso moze być obrotna kwiaciarka i miec mieso :):)

no prawie masz racje mam wiele lat a ty moze sie wypowiesz na temat jesteś normalnym facetem ????

Ja nie wiem, czy jestem normalny. Są różne punkty widzenia :classic_cool: W każdym razie nie wiem, z kim wtedy rozmawiałaś, przykro mi.

oj nie szkodzi milo ze sie zainteresowałes no trudno bylo mineło ja jestem z Gliwic a ty ???

no z marsa to pochodze ale przebywam obecnie w Gliwicach i nie kręce zawsze prwde mówie

Wszyscy tak mówią. No ale dobra, niech Ci będzie :classic_cool: Ja obecnie przebywam tam, skąd pochodzę, nie wyprowadzałem się :classic_cool:

jestesm kobietą a ciekawość to normalna rzecz :):):) co zrobie nic poporsze cie jesli to nie tajemnica bys powiedział ile masz lat ???:):) i czy masz ladny uśmiech ??

No to jedziemy. Lat 24, uśmiech taki sobie :classic_cool: To ja też się o coś zapytam - czy liczba w niku oznacza Twój wiek?

niestety tak to wiek ale spoko żyje i całkiem dobrze sie mam jak na wiek :):):); co porabiasz ???

Co 'niestety', najważniejsze jest dobre samopoczucie :classic_cool: Poza tym Twój wiek niczego kobiecie nie ujmuje, wręcz przeciwnie. Ja w sumie nie robię nic specjalnego - siedzę na kafe i próbuję się zabrać za zaległą pracę. A co Ty porabiasz?

ja pracuje jako sanitariuszka w szpitalu psychiatrycznym na odziele narkomani to jedna praca a kolejna to w domu starców obie bardzo lubie (prace )