Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

becia36

normalny facet

Polecane posty

No co Ty Becia, aż taki nienormalny nie jestem, żebym się bał wieku :classic_cool: Zgadza się, chciałbym w tym roku być mgrem :classic_cool: Nie powiem, szlachetne masz zajęcia. Fajnie, że czerpiesz z nich satysfakcję.

no lubie swoja prace chcialam nawet kiedys iść dalej ale z powodu moiej dysortografi niestety nie moge :(:(:( ale moja praca daje mi wiele satysfakcji wybacz moja smialość ale dziś musze iść do pracy i jesli cie to nie obrazi to chciala bym zaproponowac ci rozmowe zemna na gg 22089030:) bo zadko bywam na kafe więc jesli masz cheć to serdecznie zapraszam ale jesli nie to nieszkodzi :):)

jak znosze normalnie poprostu lubie ludziom pomagac choc zawsze cos przykrego mnie spotka a smierć mozna sie przyzwyczaic (jesli mozna sie do tego przyzwyczaić )

pisac na boku to przepraszam bo napewno przeszkadzam :):):):) wysylam 1000000 usmiechów

Bardzo mi miło Becia, będe pamiętał. Jestem trochę oszołomiony Twoim taktem i grzecznością - na kafe to niebywałe :classic_cool: I nie przeszkadzasz, sam przecież zdecydowałem się siedzieć na kafe.

Co do gg to nie wchodze na nie zbyt często, ale myslę, że od czasu do czasu uda nam się zamienić słowo :) Dzieki, mi tez się miło rozmawia :classic_cool:

musze znikac do pracy i jesli to nie będzie zbyt śmialo to mam nadzieje ze pogadamy jeszcze na gg puśc mi pusty sygnał na gg bylo mi naprawde fajnie pogadac i powtórzmy to :):):)

Hehe, napiszę, spokojnie :D W obrębie kafe niech pozostanie, że jestem fajansiarzem :) Miłej pracy