Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wcale nie taka młoda 25

Pytanie o ciało po porodzie

Polecane posty

Bylekomu nie pokazuje :) z naciskiem na byle :* alez zapraszam- wstaw swoje zdjecia i pokaz coz takiego masz do stracenia :)

a zakompleksione to se te wszystkie dziewuchy które zakładają sobie konta na takich portalach bo konto to moze mieć każda. A karierą tego bym nie nazwała.Zresztą jak jestes starsza o rok to jesteś ZA STARA na modelkę o jakieś 12-14 lat :D więc się nie łudź że coś z tym zrobisz :]

jak porod jest upodleniem i powinien byc zabroniony to tak samo i seks bo to tez obrzydliwa fizjologia pelna potu i wydzielin i tez baby w trakcie jecza wiec dziecko tylko z probowki i przez cc

Poza tym na modelke jestes niska i wyglądasz jak pługosolarka :o ciekawe co za naiwniaki się na to biorą ,wyglądasz na takąś tapeciarę z wiejskiej dyskoteki a nie modelkę :o

Gość dajcie spokój....
to dziecko ma w głowie pochwę... ewentualnie trociny - z taką chcecie rozmawiać? szkoda czasu... olać

Kochana :) rozrozniasz fotomodeling od modelingu? poza tym praca jak kazda inna :) co wiecej super platna. Moze jesli jestes taka cacy to pomyslisz nad dozywotnia praca wlasnie w tym zakresie. :) Mozesz reklamowac prezerwatywy jako skuteczny srodek anty mielonkowy :)

Gość odpowiem ci na pytanie
AnnS jezeli to sa twoje zdjecia to chyba cie znam

moje :) i chyba niestety za bardzo sie zaangazowalam w ten durny temat. yxxxy@o2.pl napisz mi skad sie mozemy znac i serdecznie pozdrawiam

Autorko,nie wiem jak jest w innych przypadkach więc odpowiem Ci na swoim. Rodzilam 4 miesiące temu-naturalnie. Waga jak sprzed ciąży osiągnięta 7 dni po porodzie, obecnie niższa (przytylam 11 kg w ciązy, schudlam 14) Piersi 3 rozmiary miejsze, ale jędrnosc taka sama-miałam 80 f, obecnie 80 D- 3 miesiace karmilam piersia Brzuch-bez zmian, taki jak przed ciązą, dochodzil do siebie przez jakies 6 tygodni, nie mam rozstępów Pochwa?Według mojego męża bez zmian, według mnie trochę luźniejsza ale raczej na plus to ocenie, w moim przypadku wyplynelo to pozytywnie na seks. Narzady plciowe z zewnątrz- zupelnie inne, ale o wiele ladniej wygladaja. blizna po szyciu prawie niewidoczna. Ale to sa tylko moje odczucia. Ja osobiscie ciaze i porod oceniam na plus.

nie wiem czy powinnam ale.. http://www.facebook.com/people/Magdalena-Gmiat/1429827423 to jest moja kolezanka z pracy i TO JEST modelka, ma 179cm wzrostu a nie jakiś pokurcz 165 cm i do tego spójrz na jej twarz- jest sliczna i natrulana a Ty wyglądasz jak 35letnie stara lampucara :o sorry ale tak to widzę

Gość ancia822
AnnS super zdjęcia i w pełni Cię popieram ,ale co zrobić na głupotę nie ma rady a już na pewno nie na tak zaawansowaną.

a ja się dziwię ze wy jeszcze nie zrozumialyscie w czym ten pustak ma problem :-D ewidentnie widac ze w srodowisku autorki wszyscy faceci gadaja o cipskach swoich dziewczyn i ona boi sie ze jej facet tez powie kolegom ze po porodzie ma wiadro bo jak sama pisala to facet sie nie przyzna swojej kobiecie tylko kolegom i kolezankom buhahahahah najwidoczniej jej fagas wrocil do domu z taka sensacja uslyszana od kolegi LOL :-D :-D :-D :-D

Anecia ja tam na to dziecko mam wylozone...:) gorzej tylko z takim ciemnogrodem dyskutowac na poziomie wyzszym niz zero :) Dobra laseczki, ja spadam na obiadek, zeby podtuczyc brzucha, tak aby mi mocno zwisal po porodzie :) buziale

Gość on1
a co ze zdjeciami autorki? ciekawy tez jestem

nie, w przeciwieństwie do pługosolarki AnnS jest modelką, prawdziwą modelką anie jakąs zakompleksioną wiejską dziewuchoą która mysli że jest fotomodelką bo wkleja swoje foty na portale na których konto może miec każda paszczura :D A AnnS za niedługo napisze że ma problem bo ma wiadro a jej powiedziali na kafe że bedzie ciasna i nie będzie blizn i bedzie lepiej niz przed :D

Gość on1
mnie sie ta plugosolarka bardzo podoba

Gość ancia822
Oj bez przesady- chyba trafiłaś w dziesiątkę z teorią na jej temat.

Gość to chyba prowo... ale
ja powiem coś o cc... jesli uważasz że ciało bedzie lepsze niż po sn to lepiej nie miej dzieci /nie każdy musi mieć/ po pierwsze brzuch dłużej się kurczy i nie masz szansy na ćiwczenia przez długi czas /poprostu mięśnie są tam rozciętę i rozerwane i zanim wrócą do porządku minie jeszcze troszkę/. ja mialam malutki brzuch i przytyłam tylko 8 kg, mimo to po cc nie zniknął mi tak szybko. po drugie seks po cc nie należał u mnei do przyjemnosci, jak mąż we mnie wchodził odczuwałam takie pieczenie, póżniej gin mi powiedział, ze to blizna na macicy jest trącana i tak pobolewa. Blizna na brzuszku dawno już mnie nie bolala a ta na macicy przy stosunku tak. Myślałam że jak to nie przejdzie to nigdy nie osiągnę już orgazmu /nie ejstem maso :-D/ a rozstępy i obwisłe cycki to nie sprawa rodzaju porodu a raczej genetyki.. mi się udało ominąć przy pierwszej ciąż, przy drugiej zobaczymy. drugi raz mam zamiar rodzić naturalnie i też zastanawiam się jak będę wyglądać tam na dole, ale nie okłamujmy się, ciało się zmienia, jak nie będziesz rodziła czy jak urodzisz dzieci to tak czy inaczej nie bedziesz wiecznie młoda. ważne by robić to z godnością.