Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iloveya

pytanie o alfonsa...

Polecane posty

Gość iloveya

Poznalam ostatnio faceta, co nie ma zadnej laski, ma 35lat, kupe kasy i opiekuje sie dziwkami...i on mowi ze mimo ze moze je zaliczac za darmo to ich nie dotyka bo nie ma na nie kompletnie ochoty...bo czasem slyszy jak one cos robia z klientami to go na sama mysl odrzuca... Myslicie ze moge wierzyc ze mowi prawde?? Znam go juz jakis czas i wydaje mi sie ze nie klamie...

"Nigdy nie rób tego z koleżnkami z pracy" - to złota zasada każdego rozsądnego faceta. :)

Gość The były alfons
z doswiadczenia w branzy powiem ci ze mu sie nie dziwie i raczej mu wierze 🖐️ mialem tak samo.

Gość iloveya
Nie znam go jeden dzien i sprawial wlasnie wrazenie ze mowi serio... Ale za to jego wspolnik to korzystal sobie ile mu sie tylko chcialo... W koncu ten wprowadzil zasade ze 'tych swoich' nie ruszaja... Mam nadzieje ze mowi prawde chociaz kazdy mi mowi "wez mu nie wierz...jaki facet by nie skorzystal??"

Gość iloveya
a dlaczego wy alfonsi nie chcecie z takich dziewyn korzystac...? na pewno czesto macie ochote na sex, jak kazdy normalny czlowiek...to czemu nie skorzystacie skoro nie macie np.stalej dziewczyny a tu takie stoja dla was otworem? :P

No ale nawet jakby korzystał z usług koleżanek będąc w związku z tobą, to co? Przecież szeksu z prostytutką nie można traktować jako zdradę, bo to jest jej praca! To tak jakbyś korzystanie z usług fryzjerki przez faceta potraktowała jako zdradę. To jest jej praca!