Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytkoulaaa

Ula/Urszula- jak wam sie podoba to imię?

Polecane posty

Kurde ja nie rozumiem. Jak ktoś odbiega od trendów to zaraz imię jest fe? Głupie są niektóre baby. Pewnie potem siedzą na piaskownicy i pytają dzieci jak mają na imię. Jak się im nie spodoba, bo w Dobre Rady napisali, że to i to imię jest passe to będą się krowy wyśmiewały. Znam takie lochy :O Jesli iśc schematami to te wredne małpy mają Oliwcie, Majeczki, kacperki, Kubusie, Wikusie no i oczywiście Nikolusie. Rzygam. Jak można tak obrażac piękne polskie imię? Puknijcie się w łeb głupie. Przyjdzie moda na Ulki to zaraz zmienicie kierunek orientacyjny ;)

Gość zapytkoulaaa
tak-tak :) Nie chcę dziecka krzywdzić Julką ani Hermenegildą. Urszula, klasyczne acz nie pospolite.

Pryzmaty. No właśnie. Ja znam jedną Ulkę i jest spoko dziewczyna ;) Zaufac poecie już naród Polski nie potrafi? Skoro pisał do swojej córci Orszulki to już każdy wie, że na pewno nie :D O Boziu :D Naprawdę jest co roztrząsac. A może Kochanowski też nie istniał? Może to był projekt jakiegoś Henryka Kupojeńskiego? Nie dowiemy się nigdy na 100%.