Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja nie wiem o co chodzi

SEKS z nowym partnerem - PROBLEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość jak ja kiedys mialem przerwe
w seksie 8 miesięczną, to już po tygodniu postu stawał mi co chwila, na samą mysl czy widok kobiety A jak przyszło co do czego po tych 8 miesiącach to nawet po 3 razie długo nie musiałem czekać zeby był gotowy. "Odzwyczaić sie od sexu", to musiala baba napisac, facet wie ze to niemozliwe, ewentualnie szybki wytryska, ale nie miękus

Gość żadne cudo
jak ja kiedys mialem przerwe, "nawet po 3 razie długo nie musiałem czekać zeby był gotowy" - miałeś swzczęście, że twoja pani dała ci jakąś przerwę, a nie mordowała twojego fiutka próbując go od razu ponownie postawić.

Gość żadne cudo
""Odzwyczaić sie od sexu", to musiala baba napisac" - powiem więcej; to baba, która robiła dużo aby odzwyczaić faceta od seksu z NIĄ.

Gość Mistrz swiata
Proste: Jesli mu nie stawal to oznaka, ze go nie podniecalas. To nie tramwaj i nie stoi na zawolanie. Zadnej filozofii tutaj nie ma.

Gość Mistrz świata w bzdurach
a nie w seksie:D jutro do szkoly idziesz, pamietaj.

Gość żadne cudo
Mistrz świata w bzdurach, tylko pochwalić za smokrytykę. Nawet [mistrz świata], który w trakcie odrabianie lekcji wrzuca coś mądrzejszego, ma więcej rozumu.

Gość żadne cudo
nie podszywaj się, palancie pod mój nick!!! mistrz świata bzdury gada:D

Gość Mistrz Swiata
Hahaha Pozdro dla was prawiczki:)

Gość żadne cudo
pozdro dla Ciebie, ruchaczu zmieniający kobiety jak rękawiczki

Gość widać koleś z miękką parówką
musiał wystrzelić.... nie raz.... "HAHAHAHAHAHAHAH! skoro nawet nie zwaliles ani razu, to pewnie, ze ci na leb siadlo i wystrzelill" - te słowa widać nie miały zastosowania w przypadku kochanka autorki.

Gość widać koleś z miękką parówką
Autorko, jeśli mogę cos poradzić - zmoblizuj kolesia do stawania bez Twojej pomocy. Niech jęczy, wije sie, ale.... bez Twoich ust i rąk na penisie.

Gość kiedy Wy się nauczycie, że
dla faceta seks to psychika? I jak coś nie idzie, to się dołuje:o A Wy tutaj wymyślacie teorie i sposoby. Kochająca się para na pewno sobie z takimi problemami sprawnie radzi i są później zadowolenie oboje. Poza tym to też zbliża 2 osoby - a Wy tylko potraficie szczekać. Co to za forum w ogóle?

Gość jejku skoro się spotkali kilka
razy, to o miłości nie może być mowy... Ale porażki faktycznie niektórych mogą do siebie zbliżać...

Gość carloss77
33 lata nie 77 głupia babo to rocznik jakaś szm**a mi się podszyła!!! (chyba konto założę) = to nie rocznik ... ja jestem tak młody, że nawet się nie przyznam hehe :D , ale chciałbym żeby mnie jakaś poprowadziła za rączkę heh :D ps. nigdy to kobiety bym nie napisał "głupia babo"

Gość jeśli nigdy nie powiesz do kob
"głupia babo", to zawsze będziesz sam, bo za miły będziesz, a one chcą drani:)

Gość carloss77
:D

Gość a ja nie wiem o co chodzi
Macie rację - dla mężczyzny sekst to również psychika. Co do stawania członka na baczność - odkąd przestałam sie tym przejmować, wszystko jest OK:-) Stawiam na naturalność, tzn. czekam, aż sam się podniesie, a on... nie zawodzi. Żeby tylko nie było komentarzy, że go już nigdy nie dotknę... Mój partner powiedział, że NIE za szybko wylądowaliśmy w łóżku - uznał, że skoro coś ma nastąpić, to nie ma sensu tego odwlekać;-) Dziękuję za komentarze i opinie:-) Pozdrawiam

Gość No i super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
" Macie rację - dla mężczyzny sekst to również psychika. Co do stawania członka na baczność - odkąd przestałam sie tym przejmować, wszystko jest OK Stawiam na naturalność, tzn. czekam, aż sam się podniesie, a on... nie zawodzi. " BRAWO! Jesteś wspaniała!:) Powodzenia i szczęścia Wam życzę:)

Gość ratunku pomocy
Mój partner też tak ma.... czy może ktoś wie, czym jest to spowodowane? Jego członek mięknie w chwili, kiedy we mnie wejdzie.... ;-(

Gość Minia55
Facet z małym fiutem? Zapomnij o nim...