Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lambaddyna

czy wspaniały sex może sprawić, ze on zakocha się

Polecane posty

Gość lambaddyna

we mnie?

Gość dxrecos
nie może...

Gość dxrecos
po przez seks możesz być co najwyżej jego seks zabawką.

Gość lambaddyna
hm, wiec, co myślicie? Ten chłopak mnie nie kocha, ale chce spędzić ze mną noc. Jest rozczarowany swoją dziewczyną, również i na tym polu, teraz ich znajomość najwyraźniej dobiega końca. On chcialby sprobowac, jak to jest ze mną. Zależy mi na nim, wiem, jakie ma oczekiwania. Czy jest szansa, że może nie zakocha się, ale "przywiąże" sie do mnie w jakimś stopniu, jeśli jego oczekiwania zostaną spełnione, jeśli poczuje szczeście w łożku? Czy może poczuć do mnie cos cieplejszego? Wiecie, co mam na mysli. Spróbować, czy nie?

Gość dxrecos
Zdesperowana Domowa Żona, seks nic nie da, musi być uczucie. po numerku z nią nie ma gwarancji, że z nią będzie. może potem poszukać sobie innej.

to zalezy czego ty chcesz. jak masz ochote z nim spac to droga wolna. zycze udanej zabawy, ale sie nie nastawiaj na nic - po prostu zobacz jak sie rozwinie sytuacja. na pocieszenie powiem ze ja z moim narzeczonym wlasnie tak zaczelismy zwiazek :)

Gość lambaddyna
Dodam, że ten chłopak nie ma szcześcia w miłości. Jego dziewczyny nie są są takie, jak on by chciał pod wieloma względami, a tutaj mówie akurat o tym aspekcie. Nie maił wielu dziewczyn, przeciwnie. Bardzo lubi sex, ale tak naprawdę nigdy w życiu nie kochal sie tak, jakby chciał. Zawsze to było takie nijakie...Wiem to od niego. Mówi, ze mogłby kochać się codziennie, a ze swoją dziewczyną kochał się w trakcie 2 letniej znajomości może kilkanascie razy i to tak zwyczajnie. Jesli ze mną byloby mu wspaniale, to czy zapomnialby o mnie szybko, czy moglabym liczyć na jego sympatię? Jak to jest?

Gość dxrecos
lambaddyna, przywiąże się do ciebie, ale tylko dlatego, że mu dajesz. tego chcesz?

oczywiscie ze nie ma gwarancji. jednak facetom zalezy na dobrym seksie i jezeli babka potafi w lozku faceta zadowolic to jemu jest trudniej z niej zrezygnowac. plytkie ale prawdziwe. to samy tyczy sie gotowania i innych czynnikow sprzyjajacych byciu idealnym materialem na dziewczyne (zone :)

Gość lambaddyna
On ma takie nastawienie do mnie, jak pisze decros. Chce koniecznie przezyc coś fajnego, na razie chce to zrobić ze mną, ale mysli o tym, zeby szukać sobie dziewczyny, ktorą pokocha. Zdesperowana- gratuluję, ale powiedz, na poczatku byla miedzy wami chemia, że w ogole doszło do sexu? Bo on raczej chce zrobić to ze mną na zasadzie zapchaj dziury, nie planuje ze mną byc. Jesli bardzo by mu sie spodobalo, czy "pobyłby" choć jakiś czas, czy niemożliwe?

Gość jesteś taka pusta?
Jesteś taka pusta czy taka głupia? Czy taka zdesperowana? Pomyśl co robisz ze swoją psychiką kobieto? Facet sprzeda ci każdą bajkę by mieć darmową dziwkę!!! Gratuluję!!!

Gość dxrecos
Zdesperowana Domowa Żona, mi nie zależało na seksie. nie boisz się, że w końcu znudzi się tobą, seks zabawką, i znajdzie sobie inną?

Gość lambaddyna
dxrecos, sory Zona, czyli dajesz choć jeden procent szansy? On mówi, ze sex jest dla niego bardzo istotny, a nigdy w sumie nie miał namiastki tego, o czym marzy..

Moim zdaniem sex ci w niczym nie pomoże a na pewno nie w zakochaniu.Nawet jeżeli sex z tobą uzna za fajny to będzie się z tobą widywał tylko po to,nie zaprowadzi was to do miłości tylko do tego że nie będzie cię szanował i będziesz zastępstwem jak pokłóci się z dziewczyną.W ogóle co to jest za powiedzenie że z dziewczyną mu się nie układa i chce spróbować jak to jest z tobą!A tak w ogóle to co ci miał powiedzieć że z dziewczyną jest super a ciebie chce po prostu bzyknąć na boku!:O

dziewczyny co wy sie oszukujecie? faceci nie leca na romantyzm, na slowka itd. istnieje duze prawdopodobienstwo ze zakocha sie bo miedzy innymi seks jest dobry. ale jak juz pisalam wczesniej musza dojsc tez inne czynniki. nie nastawiaj sie - to po pierwsze. najatrakcyjniejsza kobieta jest kobieta wyluzowana.

Gość jeżeli nie będzie was nic
łączyło to seks raczej nie pomoże,

Jeżeli się szuka tylko seksu to ok. Ale jeżeli chodzi o uczucia to najpierw miłość a sex jest cudownym dopełnieniem nie warto się pakować w taki układ jak ten za wszelką cenę bo to nic nie da a dziewczyna będzie tylko cierpiała.

Gość dxrecos
istnieje duze prawdopodobienstwo ze zakocha sie bo miedzy innymi seks jest dobry. a ja jestem romantykiem. nie jestem z moją dziewczyną dla dobrego seksu. to ostatnie czego chciałem. uważasz, że faceci myślą jedynie penisem? opanuj się.

no wlasnie, przede wszystkim nie mozesz sie nastawiac bo moze na tym ucierpiec twoja psychika. najlepiej zebys mogla sie z nim na ten seks pospotykac i sobie zasadzic ze co bedzie to bedzie. wtedy ok. ale zeby na sile tylko sie seksic to odpada..

Gość lambaddyna
Moja historia z tym chłopakiem jest bardzo skomplikowana. Nie bedę tu się rozpisywać. Wiem dokladnie i na pewno co się dzieje miedzy nim a jego dziewczyną. Kiedy ją kochał nie miałam w to wgladu, teraz to się rozpada, już jej powiedział, ze nie kocha i z jego strony to już koniec, choć oficjalnie jeszcze nie zerwali. On też kiedyś mówił wiele o miłości i uczuciach, teraz równiez o tym mówi, ale przede wszystkim o sexie, brakuje mu tego, potrzebuje tego, a nigdy tak naprawdę tego nie miał.

Gość dxrecos
widzisz? myśli głównie o seksie.

Gość dxrecos
nie każdy myśli tylko o tym, żeby mieć dobrą kobietę w łóżku. dla niektórych liczy się jaki ma charakter, osobowość itd.

Gość lambaddyna
Więc zdania sa podzielone. Osobiscie uważam, ze to niemożliwe..hm. Mała szansa. Z drugiej strony wiem, że ta dziewczyna to porazka w łożku (poza nim okazała się równiez porażką, choć okreslal ją miłością na początku). Na pewno facet nie może być szcześliwy z taką dziewczyną, ktora nic nie robi, w koncu nie chce nawet spać, bo w ten sposób chce chyba wymusić slub. Jesli ktoś da mu wolnośc, zabawę i luz, jeśli będzie się dobrze czul na tej płaszczyźnie, to nic nie znaczy?