Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lambaddyna

czy wspaniały sex może sprawić, ze on zakocha się

Polecane posty

Dziewczyno jeżeli by coś do ciebie czuł i chciałby z tobą być to by cię tak nie traktował.Co to w ogóle za argument że nigdy nie zaznał dobrego seksu to ty mu to dasz.

Gość dxrecos
jeśli chcesz niezobowiązującego seksu to śmiało. to chyba jeden z bzykaczy. zabawi się parę razy, odchami się i wywieje go.

Gość lambaddyna
To znaczy, że dziewczyna nie przyjela do wiadomości, że on jej nie kocha. To jeszcze wisi, ale on jej nie chce już. To może potrwa miesiac??? Nie wiem, nie o tym temat.

Gość jeżeli nie będzie was nic
może i sporo będzie znaczyć,tylko czy poza tym będzie to miało jakieś większe fundamenty

Gość lambaddyna
To nie jest bzykacz, to jest chłopak, ktory chciałby sie fajnie bzykac, ale nie miał takiej dziewczyny. Pewnie racja, przeleci i pojdzie dalej szukać miłosci.

Gość dxrecos
lambaddyna, ty też chcesz przygodnie pobzykać czy oczekiwałaś czegoś poważniejszego?

Gość jeżeli nie będzie was nic
jeżeli okaże się,że łączy was cokolwiek więcej to pewnie się zakocha,a jeżeli nie to nie, i tyle

Gość dxrecos
"to jest chłopak, ktory chciałby sie fajnie bzykac" czyli jednak bzykacz :D

Gość dxrecos
będziesz pogotowiem seksualnym i tyle.

A skąd wiesz że twój sposób kochania się będzie dla niego super a może on lubi coś innego i wtedy co będziesz robiła to wbrew sobie żeby jemu było dobrze?

Gość dxrecos
bo uważam, że związek powinien opierać się na czymś więcej, a nie na seksie. tobie się udało, gratuluję.

zaden zwiazek nie moze sie oprzec na seksie i mam nadzieje, ze autorka to rozumie. ja na jej miejscu gdybym miala na niego ochote to bym po prostu korzystala i tyle nie robiac sobie nadzieji i po prostu poczekac jak sie sprawy potocza.

Gość lambaddyna
Skąd wiem?- Na tym własnie polega skomplikowana natura tej historii, ale nie będę pisać. Powiem tylko, że wiem dokładnie, co on lubi. Wiem, że teoretycznie pasujemy do siebie. Wiem, że małe szanse na cokolwiek...jeszcze pomyślę nad tym. Powiedziałam, że za jakiś czas to bedzie możliwe, a do tego czasu pomyślę.

Gość lambaddyna
dxrecos, idac Twoim tokiem rozumowania napisze, ze kazdy męzczyzna, ktory ma przyrodzenie (hehe) jest bzykaczem :) Ty nie podpierasz swojego romantyzmy bzykaniem? Skad wiesz, czy byłbyś z ta kobieta, gdyby Ci w ogle nie dawala sexu? A moze piszesz o romantyźmie, bo masz mniejsze, niz inni potrzeby.

Gość lambaddyna
Zdesperowana, tak zrobię. Co ma wisieć nie utonie.

Gość lambaddyna
Zdesperowana, tak zrobię. :D Na razie powiedziałam o październiku. Sweety, nie mogę napisać.

Gość kamil kozak
chcesz schudnac?! spalic zbedny tluszcz?! niedawno wyszla nowosc: www.ultra-slim.ocom.pl

Gość tagatab
ale ty jestes pusta , czytaj latwa dziewoja

Gość lambaddyna
tagatab- nawet nie wiesz, do jakiego stopnia nie masz pojecia, kim jestem :D twoj problem

a co z jego dziewczyna? mozesz ja zranic pomyslalas o tym, faceci czasami lubia wyolbrzymiac, chodzi mi o to czy znasz go dobrze, napisz przeciez i tak cie nie znamy

Gość lambaddyna
Sweetyy, nie mogę napisać, bo tu ktoś znajomy zagląda ;) ta, ktora napisała, ze jestem łatwa minęla się z prawdą w stu procentach, możecie to sobie zinterpretowac na swoj sposob... ech, jeśli się coś wyjasni napiszę

Gość lambaddyna
Jego dziewczyna? To ona mnie zraniła i to bardzo. Wiem, że on jej już nie chce. Na pewno. A czy się spotkają jeszcze? Byc moze..ale on juz nie ma po co się z nią spotykać. Uwierz mi w to.