Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lambaddyna

czy wspaniały sex może sprawić, ze on zakocha się

Polecane posty

Gość tagatab
a jaka jestes? nie latwa? facet z ktorym chcesz isc do lozka nic wiecej ni e chce oprocz sexu, gdybys byla wartosciowa kobieta zaczal by znajomosc z toba"od innej strony" a ty chcac go za wszelka cene zdobyc nadstawiasz dupy to jaka jestes?

Gość lambaddyna
sweety napisalam tagatab, dobranoc, pora na ciebie

Gość ... . . . . .
czasem można umówić się na sam seks, pod warunkiem że sprawa jest jasna, obie strony się na to godzą i żadna nie zaczyna się angażować

Gość lambaddyna
petrol, szkoda czasu na czytanie kogoś, kto nic nie wnosi do tematu sweety, dziekuje...ciezka sprawa jeszcze nic nie postanowiłam

musisz wiedziec ty sama ale jesli masz watpliwosci to znaczy ze masz swoja wartosc , wiec nie rob tego, takie jest moje zdanie

Gość lambaddyna
dziekuje za wypowiedzi, lecę już. Jak cos, to podniose temat, mam nadzieje, ze bedziecie, pa:)

po tym co mi napisalas na gg uwazam ze powinnas ro zrobic,ale wymysl cos i nie daj mu takiej mysli aby pomyslal ze jastes latwa, niech wie ze zrobilabys to tylko dla niego, buziaki

Gość tagatab
piszesz n a forum ogolnym , wiec mam prawo wyrazic wslasne zdanie,nadstawiasz dupy facetowi i myslisz ze on s ie zabuja zalosna jestes

Gość żaden mężczyzna
nie pokocha cie za to że dałaś mu dupy:O może cie pożądać, ale miłość? miłość cierpliwa jest! :) sex to miły dodatek do miłości, a nie na odwrót

Gość tagatab
petrol a dlaczego? wyrazam wlasne zdanie, facet chce pobzykac i znalal latwa laske a ona sie ludzi ze sie zakocha znalazl latwa zabawke

Gość żaden mężczyzna
czy ja wiem. autorka chyba w głębi duszy zdaje sobie sprawę ze to nie wypali ale przynajmniej spędzi z gościem miłą noc będzie miała co wspominać na starość no i pocierpi przez jakiś czas

hmm ale to jej życie niewiadomo co będzie a może się zakocha będzie tak wspaniała kochanką ,przyjaciółką że go do siebie powolutko zacznie przyciągać i zacznie mu zależeć na niej dowiemy się pewnie co z tego wyjdzie

Gość lambaddyna
jeszcze wpadłam przed zgaszeniem kompa Dodam, moze to ci rozjasni w ciemnej, ze tego chłopaka znam od kilku lat, laczylo nas coś czysto platonicznego i pieknego i przez te lata nigdy mu, jak piszesz dupy nie dałam taka jestem latwa! dlatego w koncu odszedł nasza znajomośc jest i tak bardziej skomplikowana, zeby to opisywać odszedł, a teraz wraca, bo nigdy z nim nie spałam ja zastanawiam się nad tym niemal rok jesli masz troche oleju w glowie, to zrozumiesz, ze w tym kontekscie twoja opinia ma sie nijak do mnie i ze mam gdzies, co o mnie myslisz mysl, co chcesz, niech ci sie zyje latwiej zmysla, ze jestem latwa

Zdarzały mi się dziewczyny, które zakochiwały się po jednym razie... Lecz... Cóż...

Gość ja uwazam skromnie
ze najrozsadniejszy glos ma tutaj ''zdesperowana domowa zona'' autorko! kochaj sie z nim,jesli cos z tego wyjdzie to bedzie super,a jesli nie? to beda mile wspomnienia, nie rozumiem dlaczego nie mialabys isc z nim do lozka skoro nie jestes juz z kims zwiazana

Nie liczyłbym na cudowne zakochanie podczas sexu - aczkolwiek fakt faktem, może to nieco pomóc zbliżyć Was do siebie.

Gość gość
u mnie tak bylo, czulismy cos do siebie, zaryzokowalam bo bardzo mnie pociagal i myslalam,ze nawet jak mnie zostawi to przynajmniej spelnie moje pragnienie, ale co zaskakujace on mowi,ze to nas zblizylo i nie jestem jego seks zabawka (chyba) bo robimy razem wiele rzeczy nie tylko seks

Gość gość
jak dasz facetowi który cię nie kocha, to użyje cię po prostu jak lali dmuchanej i nawet nie zadba o to, żeby tobie było dobrze. trochę podyma, a jak mu się znudzisz to kopnie w cztery litery i nie będzie się liczył z twoimi uczuciami. tak prawda. z twoich wypowiedzi wynika, że ty już się w nim podkochujesz, więc jak będzie seks to sobie tylko zaszkodzisz, bo sama wkręcisz się emocjonalnie i będziesz potem rozpaczać. on cię użyje i pójdzie dalej. nie warto, dziewczyno szanuj się!

Gość gość
Kazda milosc prowadzi do sexu,lecz nie kazdy sex do milosci , zapamietaj....

Gość gość
A jak wam powiem że gó.wno wiecie o psychologii. Z psychologicznego punktu widzenia zakochanie pojawia się wtedy gdy dana osoba zaczyna o nas myśleć. Niezapomniana noc jak najbardziej może to zainicjować :). Tylko trzeba odróżnić zakochanie od miłości. Wejście do głowy drugiej osoby to dopiero pierwszy krok, potrzeba kolejnych :)

Gość gość
Ktoś się łapie na ten pseudo-psychologiczny bełkot?

Gość gość
facet ma zonę i nigdy nie rozwiedzie się,a kobieta chciałaby go zatrzymać odnoszę wrażenie,ze on nadal żonę kocha ale relacje sa trudne z powodów różnych oto prosty wniosek

Gość gość
moim zdaniem to miłosc daje cudownu sex a nie odwrotnie

Gość kasiakatarzynna
może. mojemu mężowi dałam d**y kiedy mialam 19 lat i tak oszalal na jej punkcie, ze jest ze mna juz 14 lat i dalej chce tylko mojej d**y ;p tak że można zakochac się przez sex. na początku był seks, potem miłość ...