Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolejne jebnięte dziewczę

uffff siostra męża

Polecane posty

strasznie mnie irytuje Leniwe, farbowane, wyciapane zero Z jednego powodu - nie chce się jej pracować, ale przychodzi do nas kasę pozyczać, teraz już mówi: brat, daj mi .... Kurwa mać ! 22 lata, jej ojciec jej pracę załatwił, a to leniwe gówno nie poszło do pracy Aha i doi kasę od swoich aktualnych facetów Zwykła dzi,wka i tyle uff musiałam się wyżalić:)

Gość to i tak nic
siostra mojego męża, miesięcznie wyciąga od rodziców ponad 10 tysięcy złotych, najlepsze ciuchy, najlepsze kosmetyki, solarium, przedłużone rzęsy, wycieczki, kilka tysięcy za rozmowy telefoniczne, do tego utrzymują jej dziecko! Uwierzyłybyście? Mój mąż rozstrojenia żoładka dostaje od kilku lat, ale nie ingeruje, bo rodzice sami się na to godzą:/ Masakra po prostu. A w głowie zero, ma kobieta swój świat! Ma prawie 25 lat! I nigdy nie pracowała.

no to chylę czoła .... w takim porównaniu "moja" niunia wypada blado Ale pewnie dlatego, że rodzice nie mają tyle kasy Ale moja niunia okradała rodziców :D teraz jak jest nie wiem, bo się odciełam od nich i nie utrzymuję zbytnio kontaktów. Szkoda, że siostry męża musiały się okazać głupie i ograniczone Fajnie by było, gdyby były inteligentne - byłoby o czym rozmawiac na spotkaniach rodzinnych A tak to katorga intelektualna jest :)

Gość no to teraz ja cos od siebie..
kolejne jebniete dziewcze...... u mojego meza tez sa "ograniczenia umyslowe u jego siostr" :D a szkoda....sama zawisc i zazdrosc bije....:O