Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fossa barbarossa

Mam cellulit i grudy na pośladkach a jestem taka młoda :(

Polecane posty

Gość fossa barbarossa

A w dodatku szczupła. Mało ważę a jestem wysoka. Mam 19 lat. Od prawie miesiąca codziennie po 15 minut ćwiczę brzuszki. Zmieszałam sobie ABS z 6 Weidera i nic :O Oczywiście ćwiczę też pośladki, smaruję balsamami antycelul. i też nic. Jak się tam dotknę to skóra jest taka szorstka, jakby od włosków no i mam takie grudy, normalnie dziury na pośladkach :O Boże...tyle co ja ćwiczyłam, jak było ciepło to i biegałam i na rowerze jeździłam. Zdrowo się odżywiam. Nie jem tłustych potraw a słodyczy to prawie w ogóle od wielu miesięcy. Czasem tylko jakieś ciastko, albo sama coś upiekę dietetycznego. Nie wiem już co robić, to tak idiotycznie wygląda, bo mam małe pośladki, chude nogi a tu nagle taki bebzun (brzuch) wystaje, zawsze po najedzeniu, jakby wzdęty ale trochę tłuszczu też na nim jest. Jak podacie mi stronkę gdzie można wrzucać zdjęcia to wam pokażę. Ale jak się tego pozbyć to już nie mam pomysłu :O

Gość kocham angielski
taka twoja natura :P ja MAM 23 lata i nigdy nie mialam rozstepow czy cellulitu! :D a jem bardzo duzo i nie patrze na to wcale a szczupła jestem ;)

Do mojej klasy w liceum chodzila dziewczyna, ktora miala figure modelki. Na wfie jak zobaczylam jej nogi, od kolan w gore (z tylu) pokryte cellulitem jak u kobiety, ktora wazy 140kg. Taka jej uroda, taka skora, geny. Znam dwie osoby, ktore sa bardzo chude ale brzuch maja jakby byly w 5 miesiacy ciazy. Wszystko im idzie w brzuch. Po 3 dniach cwiczen nie zauwazysz efektow. Po miesiacu moze a to i nie zawsze. Cwicz reguralnie, jedz mniej slodyczy a moze po jakims czasie zobaczysz efekty :)

Gość fossa barbarossa
chyba nie czytałaś całego opisu. ćwiczę już prawie miesiąc brzuszki a słodyczy nie jem wcale. nawet nie wiem co bym miała ograniczać, chyba bym musiała nic nie jeść

atakujesz? :O to cwicz i kolejny miesiac. Niektore to mysla, ze efekty to zaraz po 3 dniach bedzie widac. Brzuszki tak naprawde moja droga to jeszcze Ci tluszczu z brzucha nie zlikwiduja a jedynie poprawisz sobie stan miesni.

ps. na moim przykladzie mowie, choc ja jestem szczesciara bo u mnie sie wszytsko po trochu wszedzie odklada i nie mam problemow z tluszczem na brzuchu. Ale brzuszki ladnie go(brzuch) uformowaly.

Gość fote dodasz na
www.fotosik.pl

Gość fossa barbarossa
pokaż mi stronę gdzie mogę wstawiać zdjęcia to ocenisz

Idź do ginekologa lub endokrynologa po skierowanie na badanie poziomu hormonów płciowych. Cellulit najczęściej dotyka młode kobiety/nastolatki lub kobiety przechodzące menopauzę - czyli w tych okresach życia kiedy przechodzimy burzę hormonalną. Nadmiar estrogenu często jest jedynym winowajcą tego defektu kosmetycznego.

Gość fote dodasz na
www.fotosik.pl

i nawet w tym dietetycznym, zdrowym żarciu jest pełno chemii. Kto 20 lat temu słyszał o cellulicie? Podziękujmy postępowi :D🖐️

15minut sobie cwiczysz? Co to ejst 15min. Tluszcz sie zaczyna spalac dopiero po okolo 30minutach intensywnego treningu...

Gość fossa barbarossa
tak, ale to odnośnie całego organizmu a jak się ćwiczy pojedyncze partie ciała tak jak brzuch to znacznie szybciej, bo skupiam się tylko na nim. Po 30 min to się spala tłuszcz przy bieganiu albo rowerze.

Gość fossa barbarossa
ten fotosik dziwnie działa dajcue coś innego

Gość www.voila.pl
www.voila.pl

Gość fossa barbarossa
tak robię, może ty spróbuj tak poćwiczyć jak ja to pogadamy, już pisałam że to zróżnicowane ćwiczenia, na początku nawet nie dawałam rady i cho zrobić a teraz bez problemu

Gość www.voila.pl
ja ci propobuje wykonywanie codziennie cwiczen kardio min. 40minut. i zobaczysz efekty juz po tygodniu. czyli: biegaj, plywaj (!), jakis orbitrek tez jest boski. itd wiem z wlasnego doswiadczenia

Gość www.voila.pl
aha: moim zdaniemt ez grubo przesadzasz:) dobrze wygladasz. i koniecznie na brzuch krecenie hulahop. w ciagu 2tyg poszlo mi 5 cm. cwicze codziennie 30 minut.

Gość fossa barbarossa
nie mam hula hop, na basen mnie nie stać :O

Gość wrzuc fote nagiej
pupy i ud bo tak to nie wiadomo o co chodzi

Gość www.voila.pl
to se kup hulahop:/ 5zl najtansze... obciaz ryzem i cwicz. ale widze juz, ze chyba masz problemy z motywacja

E chyba przesadzasz. Masz normalny brzuch. Zadne sadlo, wydety tez nie jest. Kochana od kilku lat codziennie robie brzuszki i cwiczenia na tylek. Takze mysle, ze wiem troche wiecej niz Ty ;)

Gość fossa barbarossa
ok postaram się, za chwilę wstawię

Gość fossa barbarossa
wstydzę się kupić hila hop ;p to dla dzieci no sorry, ale ja nawet w mieście nie mieszkam tylko kawałek za

Gość fossa barbarossa
to uważasz że jak zacznę ćwiczyć brzuszki do 40 minut dziennie to będzie lepiej? a pośladki? co robisz na pośladki?

Gość www.voila.pl
pewnie wstydzisz sie tez biegac, bo nikt u ciebie nie biega i ci dupa lata jak sie ruszasz?