Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fossa barbarossa

Mam cellulit i grudy na pośladkach a jestem taka młoda :(

Polecane posty

Ktoś tu już ładnie napisał - "taka Twoja natura". Obecnie ogromna większość kobiet musi walczyć z tym problemem i mówi się trudno. jest wiele sposobów walki z cellulitem dlatego można wybrać sobie ten najbardziej nam pasujący :) I chciałabym, żeby w końcu ktoś coś więcej napisał na temat terapii stop-cellulit bo mnie ona bardzo intryguje :)

Gość buntara
ZAPRASZAM na zabiegi Falemi Radiowymi (RF) Redukujące tkankę tłuszczowa, cellulit, uelastyczniający skórę np: na brzuchu po ciązy. Gabinet Brzesko (małopolska) 50 km od Krakowa. Obecnie SUPER PROMOCYJNA Cena 300 zł za 4 zabiegi . (oszczędzasz 500 zł - normalny koszt jednego zabiegu to 200 zł a w salonach w duzych miastach jeszcze drożej .) Zabiegi mozna oczywiscie zamawiac pojedyńczo ale efekt jest najlepiej widoczny po 3 zabiegach. Zapraszam 788 905 224 Derwen7@wp.pl ODCHUDZANIE, CELLULIT, ZABIEG radio frequency, RF, Fale Radiowe Jak działa RF? Urządzenie emituje fale radiowe wytwarzane przez prąd wysokiej częstotliwości. Energia elektryczna zamieniana jest na elektromagnetyczną, która dociera do tkanek, gdzie następuje ich podgrzanie przez wzbudzanie jonów. Fale radiowe wpływają więc na wytwarzanie w tkankach ciepła. Zjawisko to nazywane jest diatermią. Diatermia, czyli głębokie ogrzewanie oznacza, że ciepło wytwarzane jest wewnątrz tkanek, a nie dostarczane z zewnątrz. Fale radiowe stymulują tkanki powierzchowne i głębiej położone, poprawiają ich dotlenienie, odżywienie oraz mikrocyrkulację. Zabiegi Na Twarz, Szyję, Dekolt, Dłonie Zabieg polega na podgrzewaniu włókien kolagenowych co wywołuje ich skurczenie i napinanie, dzięki czemu następuje proces regeneracji. Dochodzi do uporządkowania się ich struktur. Ponadto fale radiowe stymulują fibroblasty do odbudowy i wytwarzania kolagenu i elastyny dając efekt wypełnienia zmarszczek. Zwiększa się gęstość, elastczyność i napięcie skóry oraz poprawia owal twarzy i koloryt cery. W wielu przypadkach już po wykonaniu pierwszego zabiegu zauważalny jest efekt. Skóra w miejscu poddanym działaniu fal radiowych jest bardziej napięta. Efekt dogłębnej poprawy może pojawić po serii zabiegów. Działanie zabiegu : twarz - podsumowanie spłycanie zmarszczek, bruzd, kurzych łapek poprawa napięcia zwiotczałej skóry poprawa napięcia policzków poprawa owalu twarzy redukcja tzw. "chomików" złagodzenie fałdów nosowo-wargowych poprawa kolorytu cery lepsze odżywienie tkanek odprężenie mięśni twarzy łagodniejsze rysy twarzy Zabiegi Na Ciało: Wyszczuplanie, Redukcja Cellulitu, Poprawa Napięcia Skóry Fale radiowe to jedna z najskuteczniejszych energii stosowanych do redukcji cellulitu i tkanki tłuszczowej. Stymulują proces jej spalania prowadząc do zmniejszenia obwodów części ciała. RF oddziałuje zarówno na tkanki powierzchowne jak i dociera do głębokich warstw skóry i komórek tłuszczowych (adipocytów) w których zawarte są trójglicerydy. Pod wpływem temperatury dochodzi do ich rozpuszczenia i rozbicia czyli tzw. lipolizy. Podczas zabiegów pobudzany jest też układ limfatyczny i krwionośny. Zwiększa się metabolizm w tkankach. Ponadto fale radiowe działają odmładzająco, stymulują produkcję kolagenu, uelastyczniają i poprawiają napięcie skóry. Efekty: modelowanie sylwetki - podsumowanie wyszczuplenie i redukcja miejscowej tkanki tłuszczowej redukcja cellulitu redukcja zwiotczeń (brzuch, ramiona, uda, pośladki) polepszenie stanu skóry w miejscu występowania blizn i rozstępów poprawa napięcia skóry ciała

Gość emnauel321
Ja mam już dość cellulitu i postanowiłam się z nim skutecznie rozprawić. Zamierzam w najbliższym czasie skorzystać z urządzenia Smooth Shapes, które widziałam w klinice La Perla i które stanowi połączenie lasera, energii świetlnej oraz mechanicznego masażu. Z tego co się dowiedziałam seria 8 zabiegów nie tylko poprawia wygląd skóry, ale również pozwala zapomnieć o cellulicie.

A ja Was bardzo serdecznie zapraszam na wyjątkowego, bo kompleksowego i opartego tylko na sprawdzonych poradach, zaleceniach i ćwiczeniach bloga o walce z cellulitem: www.jaksiepozbyccellulitu.com Kto będzie śledził i się stosował, będzie mógł się pochwalić piękną figurą na plaży:) zapraszam już dziś!

Gość gość
ja pozbyłam się cellulitu chodząc na masaże próżniowe, wykupiłam 10 zabiegów w bytomskiej klinice Amaryllis i z ręką na sercu mogę polecić, na pewno będą to dobrze zainwestowane pieniążki, wcześniej kupowałam kremy, peelingi i nic, efekty były znikome, na cellulit najlepiej działają masaże oczywiście według mnie :)

Nie tylko ty masz ten problem więc słuchaj. Idziesz do apteki, kupujesz sobie bańkę chińską do masażu ( nie są drogie) potem wchodzisz na stronę: https://pl.oriflame.com/products/product?code =31317&amp ;store=2105145 Kupujesz żel do ciała, i wykonujesz sobie masaż 2 razy dziennie. Po 3 msc nie ma śladu po tym ciulstwie zapewniam :)

Gość gość
Dawaj ten celulit zaraz posmaruje go spermą i zniknie.

Gość gość
Dziewczyny dajcie sobie spokój z drogimi zabiegami czy kolejnymi kremami i zacznijcie się zdrowo odżywiać.Zastanówcie się dlaczego kobiety dziś + 70 nie miały cellulitu ? Bo nie jadły tych wszystkich przetworzonych świństw i tyle chemii co Wy, nie znały fast foodów. Przecież wiele z tych kobiet całe życie miało mniejsza lub większą nadwagę, nie biegały na siłownie a co najwyżej z siatami do autobusu. Wywalcie toksyczne żarcie, zacznijcie się ruszać a kremy jakiekolwiek, byle nawilżyć i ujędrnić trochę, szybko zobaczycie zmiany i pożegnacie cellulit.

Z tym bywa akurat różnie. Ja byłam na diecie przez ponad rok (wiadomo czasami robiłam wyjątki albo łamałam się ale rzadko) i ćwiczę od wielu lat ale cellulit mam dalej. Tylko trochę się zmniejszył i kremy też nie działają. A te babcie co widuję na plazy też mają celllulit :) Dopiero po zabiegu Dermapen pozbyłam się cellulitu całkowiecie i teraz oczywiście zdrowo się odżywiam dalej i stosuję kremy zapobiegawczo, więc jeśli komuś nie pomagają takie typowe i oczywiste sposoby mogą iść na zabieg a potem stosować się do tych zasad

Gość gość
Tutaj chyba jest potrzebny specjalista, chociaż ja bym zaczęła o poszukanie jakichś informacji na ten temat np. na http://womenshealth.pl. Może tam znajdziesz ćwiczenia, które ci pomogą

Gość gość
Hej moge Wam podpowiedzieć co mi pomogło. Po ciąży mi się rzucił celulit na posladkach mimo że jestem szczupła. Pomogły mi masaże na suchą prostokatna szczotka do włosów, poprawia krążenie i nierówności znikają

Gość gośćAnnak
Dobry suplement na cellulit to cellactiv https://www.chcemyschudnac.pl/cellactiv/. Stosuję go ja i moje kolezanki, wszystkie jesteśmy zadowolone z efektów i z tego, że w końcu pozbyłyśmy sie tego paskudztwa z ud.

Gość gość
Proszę nie ściemniać że zabieg coś pomoże jak ktoś gruby to święty boże nie pomoże. tylko dieta i ćwiczenia