Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sczesliwa ale nie do koncaa

Czy jemu na mnie zalezy?Tak sie miotam.

Polecane posty

Poznalamponad 2 miesiace faceta przez neta.Piszemy ze soba caly czas.Wymienilismy sie fotkami.On mi bardzo sie podoba.Wczesniej nie mielismy okazji sie spotkac. Za tydzien w sobote mam wesele i zaprosilam go jako osoba towarzyszaca.Zgodzil sie ze mna pojsc.Dzieli nas ok.1,5 h jazdy samochodem. W ta sobote co wesele.Musi isc do pracy ale chce sie zwolnic.Ja mam dzieck i daje ja pod opieke kolezanki ale ona mieszka odmojego miasta ok.10 km.A wesele jest w innej miesjcowosci.O przez ta miejscowaosc przejezdza. Wiec on musi jechac od siebie do mnie,zawiesc dziecko i razem jechac na wesele.On tak cche zrobic. Czy faceci sa zdolni do takiego poswiecenia?

Są zdolni. Choć Twój- od dwóch miesięcy chłopak, patrzy na darmowe wesele, darmowe żarcie oraz darmową wódkę. I tyle ideologi.

Gość oooooooooookoooo
jesli widzi w tym mozliwosc wyladowania z kobieta w łózku to czemu nie?

To nie jest moj chlopak.Znajomy. Zaprosilam go tylko na wesele.

Gość oooooooooookoooo
znajomy, ktorego poznalas na czacie... az taka jestes zdesperowana przed tym wesselem zeby zapraszac obca osobe?? nie znasz go, nie wiesz jaki jest, jak sie bedzie zachowywal, moze sie upije i zrobi Ci wstyd, a moze bedzie cie lapal za tylek przy kazdej okazji...

Facet, znajomy, zaraz będzie że Go kocha ( chyba) .I, że On tak na Nią patrzy. Nogi za pas i w las.

Gość karalusszakka
Jak zdesperowana.Mialam isc sama.Ale pomyslalam czemu by nie i zaprosilam go.Zgodzil sie.Mamy staly konatkt.Piszemy na gg, rozmaiwamy przez telefon , sms.Zdardzylam juz go poznac.

Przeciez on ten napewno sie stresuje przez weselem.Tymbardziej ze bedzie to nasze 1 spotkanie i trzeba bedzie spedzic tyle czasu razem. Dopiero teraz odczuwam stresa im blizej tego wesela.

Gość oooooooooookoooo
no to przepraszam... jesli przed smsy, gg i kilka rozmow tel wystarczy by poznać kogoś, jego zachowanie, nawyki itp to zwracam honor. Tylko nie pisz za tydzien, ze poszlas z obcym facetem na wesele a on Ci narobil wstydu przed rodzina, znajomymi a pozniej jeszcze chcial po pijaku cie do lozka zaciagnac. Moze warto byloby sie spotkac przed tym slubem? poza tym dla chcacego nic trudnego i nie wierze ze przez ponad 2 mies nie mogliscie sie spotkac...

Wiadomo chyba sie liczy z tym ze bedzie tam moja rodzina.Ze sie nie nachleje, czy nie bedzie sie zachowywal jak debil. Troszke pozno mu oiwedzialam o tym weselu po 2 tyg. przed a wesele jest 11. wrzesnia.

Niestety nie da rady sie spotkac przed weselem.Ma taka prace ze duzo pracuje.Od rana do wieczora.I czesto w weekendy.

autorko nie przejmuj się , że ZS jak zwykle nie załapał:P tak faceci są zdolni do takiego poświecenia- czyli podwiezienia nieswojego dziecka do opiekunki zwłaszcza gdy obecność dziecka uniemożliwiałaby późniejszy sex:P

Gość oooooooooookoooo
to módl sie zeby Ci wstydu nie zrobil i nie zakochuj sie w nim od pierwszego wejrzenia bo skoro on taki zapracowany to tylko bedziesz pozniej cierpiała.

Gość oooooooooookoooo
p.s piszesz jako szczesliwa i karalusszakka - czyli ten znajomy to ten skenra ktory nie ma kasy na koncie zeby zadzwonic z innego topiku??

Czemu wy tylko o 1.Seks i seks.

nie przejmuj się , że ZS jak zwykle nie załapał badz czlowiekiem i przetlumacz od tłumaczeń masz innych ludzi :P

Dzis z rana pisal do mnie na gg.Ale mialam problem z kompem.W Potem napsial sms a ze nie odpisalam o mam psute konto zadzwonil. Akurat mmial chwilke woolna w pracy- przerwa wiec postanowil zadzwonic.Kazdego dnia zaskakuje mnie.Mamy staly kontakt codzienny, jak nie gg wieczorami to sms w ciagu dnia. Teraz jak juz raz zadzwonil to bedzie czesciej dzownil.

autorko jednym słowem facet jest w porządku wszystko jest jak trzeba a ty szukasz 10tego dna?

On jest naprawde przystojnym facetem.Z rozmow wynika ze jestem normalny, mamy mnostwo tematow do rozmow.Wiadomo przez monitor nie da rady poznac 2 osoby.

Gdybym miala jakies ale do niego to bym go nie zaprosila.Zawsze staram sie byc ostrozna.Ale on czuje ze jest ze mna szzcery. Na kazdym kroku okazuje mi zainteresowanie. Np.Wczoraj " pisze do mnie slonko mam dla ciebie fajny film i muzyke" Codziennie pisze sms w ciagu dnia.Wieczorami piszemy.Dzis bedziemy w koncu normalnie pogadamy sobie przez neta.Skype.

Bo neiwiem jaki jest stosuek jego do mnie.Czego on oczekuje od naszej znajomosci. Wie jak wygladam.To ze mam male dziecko.Tez wie.Czesto sie pyta jak mala.

to ci odpowiem albo facet czuje coś do ciebie i nie przeszkadza ci , że masz dziecko albo chce cie przelecieć i tylko udaje, że mu zależy wersję sobie wybierz możesz nawet rzucić monetą ewentualnie poproś o wsparcie jasnowidza

z cala pewnoscia ma juz w glowie projekt waszego domku z ogrodkiem i hustawka dla maluszka ps. doświadczonego jasnowidza ZS dopiero się uczy i raczej kariery w tej materii nie zrobi:P