Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama malego synka28

Podjelybyscie sie pracy jako niania w irlandzkiej rodzinie??????

Polecane posty

Gość mama malego synka28

Ma ktos takie doswiadczenie w takiej pracy w tym kraju? Ja tam pracowalam 3lata ale nie jako niania tylko sprzedawca w sklepie i po prostu nie wiem jak to jest u nich w domu :) Jak traktuje sie tam nianie z Polski , sa szanowane, placa na czas itp Bo znalazlam jedna propozycje pracy w internecie ale nie wiem czy cos z tego bedzie itd

Gość no a nie mzoesz
no przeciez kzada rodzinna jest inaa,skad may wiedziec czy towja bedzie placic na czas......

Gość mama malego synka28
Ale mi pomoglas :O Pytanie kieruja do osob ktore pracowaly jako nianie w Irlandii. :)

Gość ikjoi
no ale ona ma racje, myslisz, ze wszystkie rodziny irlandzkie sa takie same?:O

Ja pracowalam dla kilku rodzin i akurat z wyplacaniem pieniedzy czy brakiem szacunku nigdy problemu nie mialam. Za to inne sie zdarzaly :)

Gość mama malego synka28
dodam, że uwielbiam zjadać kupę mojego synka, czy moim pracodawccom nie będzie to przeszkadzac?

roznie mozna trafic Ogloszenie w internecie lepiej sprawdzic nie jechac w ciemno bo robie bywa Mozesz trafic do burdelu a nie do rodziny na nianczenie Mam kolezanke ktora jest niania mieszka z rodzina i nawet jest zadowolona Wspominala o kolezankach ze trafiaja sie takie rodziny gdzie zwlekaja z placeniem, maz sie narzuca itp Kolorowo nie ma ale moze akurat :)