Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kcjdkjkcdc

Do dziewczyn chcących usunąć ciążę - NIE WAHAJCIE SIĘ

Polecane posty

Gość kcjdkjkcdc

to ze rozwazacie taką opcję dużo o was mowi usuwajcie cięze!!! świat nie potrzebuje waszych genów!!!!!!! DOBRZE ROBICIE!!!! ABORCJA ELIMINUJE ZE ŚWIATA WADLIWE GENY

Gość ŻoŁwiK
Najlepiej u konowała ....wtedy drugiego takiego dylematu nie bedzie.

Gość wasze matki sie wahały
i widać co z tego jest, dlatego wy nie zróbcie takiego błędu

Gość kamerujący anonek
potwierdzam, powiem więcej - usuwajcie tez macice przy okazji, morderczynie, szmaty bez honoru

Gość sensai23
Jakby Cię ktoś zgwałcił, obleśny stary dziad. Urodziłabyś?? Usunęłabyś?? Przecież to dziecko, żywa istota!! Wiesz co, moja Matka przez mojego ojca miała całe spierdolone życie i była już w trakcie sprawy rozwodowej , jak się dowiedziała, że jest w ciąży. WOLAŁABYM SIĘ NIE URODZIĆ jak BOGA kocham, za cenę jej szczęścia i szansy na coś normalnego. A tak ja i ona miałyśmy koszmar. Także, nie pierdolcie, że dla każdego dziecko to cud i fasoleczka. Ja bym nie usunęła dziecka, bo uprawiająć sex jestem świadoma ew. ciąży i biorę za to odpowiedzialność. A ile jest mniej myślących kobiet??

Gość a najlepiej od razu sobie
zamurujcie dziury - to tak na przyszłość

Gość ŻoŁwiK
Polskie prawo zezwala na skrobanke po gwałcie wiec swoje argumenty wsadz sobie w cipe jako srodek antykoncepcyjny żebyś nie miala problemow jak mamusia.

Gość sensai23
wy sobie jaja wytnijcie i po problemie

Gość ŻoŁwiK
Trzymaj nogi razem i po problemie, jajka same ci nie wskoczą.

Gość a najlepiej od razu sobie
Jakby Cię ktoś zgwałcił, obleśny stary dziad. Urodziłabyś?? Usunęłabyś?? Przecież to dziecko, żywa istota!! Wiesz co, moja Matka przez mojego ojca miała całe spie**olone życie i była już w trakcie sprawy rozwodowej , jak się dowiedziała, że jest w ciąży. WOLAŁABYM SIĘ NIE URODZIĆ jak BOGA kocham, za cenę jej szczęścia i szansy na coś normalnego. A tak ja i ona miałyśmy koszmar. Także, nie pie**olcie, że dla każdego dziecko to cud i fasoleczka. Ja bym nie usunęła dziecka, bo uprawiająć sex jestem świadoma ew. ciąży i biorę za to odpowiedzialność. A ile jest mniej myślących kobiet?? one myślą pizdami, zwierzęta są bardziej rozumne niż takie wywłoki co sie ruchają i usuwają dzieci,

Gość sensai23
Ja nie mówię o prawie, tylko co taka obrończyni mordowanych dzieci by zrobiła ze swoją moralną postawą jakby zaszła w ciążę z gwałcicielem. To na co pozwala prawo jest moralne, a jak nie pozwala to już be. Nagle, by nie uważała, że tam jest dziecko tylko zarodek po gwałcie. Akurat prawo tutaj, wśród obrończyń nienarodzonych jest najmniej istotne. Jak ktoś wyzywa kobiety od morderczyń, bo dzidzia ma mózg i DUSZĘ , to co by zrobiły z tym mózgiem i DUSZĄ jakby je ktoś przeleciał bez ich zgody????

Gość a jest tak, jak kobieta ma
pieniądze to jedzie na zachód i usuwa. W Polsce, lepiej jak matka umrze byle bachor był.....a co robią Polki, jak dziecko może urodzić się z wadami i ułomne? Jadą do Amsterdamu i usuwają, bo mają pewność, że ich jakiś poyebany nawiedzony ginekolog, nie podyebie na policji......

Gość kcjdkjkcdc
jak ktos uprawia sex z kims kogo nie kocha to niech sie potem nie dziwi, że jest nieszczesliwy w zyciu

Gość kamea32
sensai23 Jakby Cię ktoś zgwałcił, obleśny stary dziad. Urodziłabyś?? Usunęłabyś?? Przecież to dziecko, żywa istota!! Wiesz co, moja Matka przez mojego ojca miała całe spie**olone życie i była już w trakcie sprawy rozwodowej , jak się dowiedziała, że jest w ciąży. WOLAŁABYM SIĘ NIE URODZIĆ jak BOGA kocham, za cenę jej szczęścia i szansy na coś normalnego. A tak ja i ona miałyśmy koszmar. Także, nie pie**olcie, że dla każdego dziecko to cud i fasoleczka. Ja bym nie usunęła dziecka, bo uprawiająć sex jestem świadoma ew. ciąży i biorę za to odpowiedzialność. A ile jest mniej myślących kobiet?? Jak byś była odpowiedzialna to byś stosowała antykoncepcje baranico jedna!!!

Gość sensai23
A jak kocha ponad wszystko, nawet małżeństwo dziecko się rodzi a facet zdradza, już nie kocha, wyzywa, leje i chleje? T^o juz chyba nie tak super, prawda??

Gość małaaaaa
Całe dnie tu wysiadujecie.. bo najwidoczniej nic innego nie macie do roboty!!!!!!!! zajmijcie się własnym życiem... a nie obrażaniem innych.. Gdzie was wychowano w oborze ?

Gość sensai23
BOŻE !! Stosuję, ale czasem to zawodzi prawda? Znam tyle dzieci gumkowych i tabletkowych, że głowa mała. Ja biorę tabletki, ale ryzyko jest. Heh myślałam, że padnę jak to przeczytałam:)

Gość kcjdkjkcdc
heh... nie rozumiesz nic.... powiem tak: nie wiem po co niektorzy uprawiaja sx z kims, kto pije, leje, wyzywa i chleje ....

Gość kcjdkjkcdc
wlasnie ze wzgledu na to ryzyko zaplodnienia dziecka, droga sensai, gdy uprawia sie sex nalezy byc przygotowanym na dziecko. Takie jest zycie, moja droga.. nic na to nie poradze...

Gość sensai23
Bo czasem, to jest mąż i jakbyś nie wiedział, to sa kobiety słabe, które nie są w stanie odejść, mało chyba o tym słyszałeś. Co taka babka na wsi, co mieszka na gospodarce u męża ma zrobić, odejść?? Nie każdy jest takim super ogarniętym, ustawionym życiowo i mogącym sobie pozwolić na iezależność człowiekiem. No ale mierzymy głównie wg siebie prawda?? Ok, pozdrawiam wszystkich :) Lecę robić kolacje dla Ojca moich przyszłych dzieci :) Miłego wieczoru

jak się uprawia seks, to się nie zapomina brać tableteczki, i rzuca się palenie, i się wybiera odpowiednie tableteczki a nie takie jak sąsiadka, i nie pieerdol farmazonów....że tabletki są nieskuteczne, głupia krowo rozpłodowa

Gość kcjdkjkcdc
niestety, sensai, ale ludzie w takiej sytuacji sa juz skazani na porażkę... jeżeli nie mogła odmówić, to ma to swoja nazwe

Gość kcjdkjkcdc
Heh najpierw mowisz o rozwodzie, a potem o tym, że kobiety są slabe i nie sa w stanie odejsc?? Zdecyduj się, to pogadamy

sensai głupia krowa, poleciała robić kolacyjkę, ojcu swoich dzieci, moze ją ruchnie buhahahahaha

Gość sensai23
Jacy wy jesteście ograniczeni, lubicie po kimś jeździć. Akurat jak się bierze nawet regularnie tabletki, to mozna zajść. Jest nawet skala, ile procent kobiet na 1000 przy regularnym stosowaniu zachodzi. Nie jestem krową rozpłodową, bo dzieci nie mam, ale nie każę rodzić tym, które nie chcą tego robić. A kolacja na pewno będzie smaczna, i na pewno się "ruchniemy", żeby nie napisać pokochamy bo to za ładne słownictwo i może zostać niezrozumiałe w takim towarzystwie. :)

Gość kcjdkjkcdc
czyli chcesz powiedziec że jak żona jest "wlasnoscia meza" i maż chce sobie pobaraszkowac, chociaz nie mają warunkow na wychowanie dziecka, to to malzenstwo może sobie rozbić w kolko dzieci i je "usuwac"??? :O :O :O NO COMENT

Gość sensai23
Są różne kobiety, różne problemy, niektóre dorastały w przekonaniu, że za pierwszym razem nie można zajść , że podczas miesiączki też nie można. Na prawdę myslicie, że każdy jest tak zajebiście mądry jak Wy? Tak wszystko wie?? Są różni ludzie, mądrzy i głupi. Ale dobra, bo widzę, że ta dyskusja nie ma głębszego sensu.

Gość sensai23
Nie! Jak kobieta nie ma siły by odejść, albo warunków do tego a mąż ją gwałci co noc, to można by dać takiej kobiecie wybór, czy usunąć czy nie i wsparcie psychologa. A tak ma rodzić jedno za drugim??

Gość kcjdkjkcdc
hahaha!! No co ty powiesz!! Uwazasz że stnieją ludzie korzy i nei wiedza jakie skutki ma sex???? HAHAhaa to byl chyba podszyw pod sensai co nie?? :D :D :D

Gość kcjdkjkcdc
najsprawiedliwiej byłoby usunąć tego "męża" :D :D Jak ktos pozwala siebie tak wykorzystywac to niech si nie dziwi tragicznymi skutkami... no rpsze was...