Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem wyrodna i koniec

Czasem mam ochote by mojego dziecka nie bylo

Polecane posty

5-6 godzin dziennie,ale nie moglam znalezc zlobka i przedszkola a za najtansza nianie placilam 15 za godzine a mi sie to nie kalkulowalo,bo do pracy musialam wychodzic 2 h przed,bo w godzinach szczytu nie da sie ruszyc na ulicy:-o no chyba wiecie jak jest w miastach. Powiedzial glosno do mojego syna,ze przez niego musi wyjsc w sobote na mecz do baru!!!!!! Wiecie co? macie racje chyba bardziej mam dosc meza!!!!1 Tak,nieraz zaluje,ze moje zycie nie potoczylo sie inaczej!!

Gość eeeeeeeeeeeeee
a ty myslisz nad tym co piszesz? bo chyba piszesz co ci slina na jezyk przyniesie i nie zrozumialas ani jednego zdania z mojej wczesniejszej wypowiedzi kazdy ma prawo myslec o sobie, jak jestes matka teresa to nia badz aole odpierwiastkuj sie od kobiet, ktore m,aja potrzebe odpoczynku... ty sobie mozesz rodzic nawet co rok i byc szczeliwa, przezywajac orgazm, przy 48mio godzinnym porodzie rozrywajacym ci krocze - ale pojmij swoim waskim mozdzkiem, ze sa wsrod nas kobiety, u ktorych swiat na dziecku sie nie konczy i wbrew pozorom sa one swietnymi matkami, bo szczesliwa i wypoczeta matka dto dobra matka, wracaj do garow loepioej, zamiast namawiac autorke na to by przestaola mysloec o sobie

Na poczayku mialo byc:PRACOWALAM

Gość eeeeeeeeeeeeee
powyzsze napiosaolam do "aole mysole" a wczesniej "ty sie nie liczysz-za poznooo"

Gość eeeeeeeeeeeeee
wyrodna, to mu powiedz, ze taki z niego wspanialy ojciec, ktory buduje w dziecku poczucie "bycia nikim" skoro popsucie sprzetu skutkuje tym, ze ojciec znika.. ja bym sie powaznie zastanowila nad przeszkoloeniem meza a jak sie nie da - wyjezdzam z dzieckiem i nie wiem, czy wroce

Nie wiem,nieraz myślę nad odejściem,ale syn kocha męża..

Gość a co z ta sobota
A co to za tekst, że on wychodzi w sobotę? A Ty nie masz nic do powiedzenia? Ja się pytam: CZEMU SOBIE NA TO POZWALASZ? Bez Twojego wysiłku, choćby minimalnego, nic się samo nie zmieni!

Gość eeeeeeeeeeeeee
no to wiadomo, ze kocha... wakacje nikomu jeszcze zle nie zrobily a nawet jesli mysisz o rozstaniu to twoja wyprowadzka nie zmieni faktu, ze maz pozostanie ojcem twojego dziecka - alepiej miec dwoje kochajacych i spokojnych rodzicow niz patrzec, jak ojciec wyciera podloge matka... niestety...

Gość bąbi
Dżizas, dziewczyno, uwolnij w końcu swoją wściekłość i skieruj ją na tego palanta swojego męża!!! Co to za tekst w ogóle, że musi wyjść przez dziecko do baru! O wiele bardziej Ty musisz wyjść przez niego gdziekolwiek!

Gość ajsdfhsjsdhsjgdjkg
Człowiek, który kocha - nie bije. Rzuć tego skurwysyna i zacznij się szanować, bo będąc z takim chujem pokazujesz tylko, że uważasz się za zwykłe gówno. On tak właśnie cię traktuje, a ty mu na to pozwalasz.

HEhe,nie bije mnie a do baru na pewno nie wyjdzie,bo dobrze wie,ze mu na to nie pozwole.

Mam ochote umrzec:( Ja chyba naprawde mam depresje:(