Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WIEM PO LATACH

powiem z perspektywy czasu

Polecane posty

Gość WIEM PO LATACH

ze to wszystko ladnie wyglada na filmikach ze slubow....biala suknie, wszyscy wystrojeni , piekne slowa a jak.....a jaki mamy wskaznik rozwodow? a jak to wyglada czesto nie dlugo po slubie? a jak juz rozwod w toku to dopiero brudy! az sie sluchac nie chce!!! a na dokladke male dzieci w srodku tego kotla.... przechodze juz drugi rozwod znajomych i mam dosyc! a im wiecej och ach na weselu: jak to bedzie gromadka dzieci, ach jak to love of my life itd. obciach, po prostu wielki obciach po takim weselu jak przychodzi do rozwodu.... dlatego na moim bylo skromnie i kropka. i taka dalabym rade, jezeli ktos chce posluchac. ps. na szczescie uklada mi sie z mezem, mamy coreczke

a ja mysle ze jedno z drugim niewiele ma wspólnego. Głownie chodzi o fundusze jakie posiadaja młodzi i ich upodobania. Skoro ich stac i chcą to czemu nie maja miec wielkiego wesela Trudno przewidywac rozwod wtedy gdy planuje sie swoj slub i wesele - jacy młodzi maja byc dla siebie w dniu slubu..?

Gość WIEM PO LATACH
ogolne lubie chodzic na wesela, bo jest zadawa, dobre jedzenie, popitka itd. po prostu impreza ale w momencie jak dobrze oplacony dj zaczyna gadac swoje wyswiechatne formulki itd. to zaczyna sie watpic im wiecej tych och i ach tym wiecej czasu spedza sie na niedowierzaniu wesela byly kiedys wielkim wydarzeniem, bo rozwody prawie w ogole sie nie zdarzaly wesele bylo dla panny mlodej, aby cos miala, bo pozniej juz odwrotu za bardzo nie bylo a jak sie wyrwala to byl wielki wstyd ze rozwodka w dzisiejszych czasach i calkiem inaczej-rozwod jest na porzadku dziennym i dlatego wielkie wesela z wielkimi slowami nie maja sensu ale muzyka, jedzenie i popitka moga byc ;)

Gość bozeszzzzz
a jak naprawde sie kogos kocha i w danym momencie czuje sie do niego te ochy i ach to co? mowic nie mozna? wesele jest po to, ze wtedy mozna bez krepacji dzielic sie ta miloscia, mowic jaka to jestes slodka niuia a Ty goracy tygrysek hhahah zartuje. Ja przysiegam na teraz, na chwile obecna. A co bedzie za 10 lat nie wiem. Nie moge obiecac, ze ja sie nie zmienie, a co dopiero, nie wiem, czy on sie nie zmieni. Na chwile obecna, kocham i robie ochy i achy do niego. Jak za 10 lat okaze sie zadufanym w sobie choojem to chooj mu w oko;)

Gość anooo
Niektórzy mają przerost formy nad treścią w wielu sprawach...Na pokaz wielka miłość, a w czterech ścianach w cztery oczy rozpierdówka...

Gość efimerida
przeciez te wesela to nie z milosci tylko sposob na zgarniecie jak najwiekszej ilosci kasy:O

Gość bozeszzzzz
ale jakie wesela? mowisz z autopsji????:)