Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdalena W 25 lat

nie umiem sie urać

Polecane posty

Gość Magdalena W 25 lat

Mam 25 lat, jak na swój wiek jestem szczupła. Z urody raczej jestem średnia :) moj prolem polega glownie na tym ze chyba nie potrafie sie modnie ubrać. Nie rajcuje mnie chodzenie po skelach z ciuchami, kupowanie spodni po 200 zł, czy koszulek za 50 zl, bo uwazam ze to strata kasy. Mam kilka par spodni, koszulek, swetrów... od roku nie kupilam sobie nowych ciuchow. Jakos nie czuje takiej potrzeby. W mojej szafie nie ma spodnic, sukienek,żakiecikow :) mam tylko jedne szpilki ktore w tym roku zalozylam tylko raz. Lubie ubierac sie wygodnie, na sportowo.Ale gdy tak patrze na modnie ubrane kobiety.. przez chwile czuje sie niekobieco :) ale tylko przez chwile.. jakos nie umiem sobie wyobrazic ze mam zalozoną krotką spodnice, rajtuzy i szpilki:) uwazam sie smiesznie bym w tym wyglądala:) nie wiem czy ja jestem normalna? czy ktoras kobieta tez tak ma?

spoko ja tez sie nie umiem ubarac, ale kogo to obchodzi :P a powaznie to najlepiej nie podazac za moda bo nie kazdemu pasuje wciskanie sie w leginsy, chociaz nie wiem czy to jeszcze jest modne, najlepiej sama cos dobierz do swojej figury pochodz po sklepach poogladaj ciuchy pokombinuj dasz rade