Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yapassh

Czy spotkaliscie wiele 30 letnich prawiczkow

Polecane posty

Gość dfpoiouyt
po prostu ja nie placzę nad sobą po kątach, że nikt mnie nie chce, bo źle wygląda. idę na rower zamiast tego.

Gość TH is IT KF
Za kilka lat będę miał dziewczynę. Zobaczymy co się wydarzy następnego lata.

Gość nie wysilajcie się
Nie rozumiesz, ale może kiedyś to pojmiesz. Z mojego punktu widzenia Twoja rada jest sensowna, ale to mój punkt widzenia. Ci ludzie są skrajnymi pesymistami i są calkowicie zrezygnowani. Nie mam pojęcia co i kto mogloby im pomóc, ale takie dobre rady im nioe pomogą. Oni widzą cimność, tam gdzie Ty widzisz światło. Myślą zupełnie inaczej i inaczej postrzegają rzeczywistość. To nie lekcja arytmetyki, gdzie 2x2 jest zawsze 4, dla każdego.

Czy ty naprawdę sądzisz, że kiepski wygląd to mój największy problem? Bez przesady, to tylko drobnostka w porównaniu z innymi, choć trzeba przyznać, że jest to drobnostka utrudniająca zycie w wielu dziedzinach.

Gość TH is IT KF
Ja ide na spacer i też nie płacze bo wiem że za kilka lat będę miał dziewcyznę

Gość dfpoiouyt
myślę, że gdy człowiek jest zadowolony z tego jak wygląda, wiele rzeczy staje się dużo prostsze. nie wiem dlaczego, ale tak własnie to działa

Gość TH is IT KF
Z jakim myśleniem mam dobre serce i dziewczyna to doceni ale muszę byc cierpliwy bo to może nastąpić nawet za 6 lat

Gość dfpoiouyt
kosmiczny - siejesz defetyzm ;)

Gość dfpoiouyt
jak masz wiedzieć, skoro nie chcesz czegoś zrobić dla siebie od początku do końca

Gość TH is IT KF
Ja mam 28 lat ale to nie ważne i nie ma co sobie liczyć lat bo na każdego przyjdzie czas w innym czasie Ja wiem że teraz nie będę miał dziewczyny ale jeszcze kilka lat i się doczekam

Gość dfpoiouyt
to mi pomóż

Gość TH is IT KF
dfpoiouyt wracaj do psychiatryka

Nie rozumiesz. nie moge być szczęśliwy, nie ze względu na to, że patrzę z pesymizmem w przyszłość, ale ze względu na wydarzenia z przeszłości. Czasu nie można cofnąć i to co się stało, już sie nie odstanie.

Gość TH is IT KF
Nie umiesz nic napisać Ja wiem że mam dobre serce i dziewczyna to doceni tak która jest mi przeznaczona

Gość dfpoiouyt
ok, to siedź sobie na kafeterii.

01:00 [zgłoś do usunięcia] TH is IT KF dfpoiouyt wracaj do psychiatryka Ty myślisz jak był w zakładzie to jest obłąkany?? Ty jeste.s bliżej od tego zakaładu anizeli ON.:D <stopka></stopka>

Gość dfpoiouyt
jak wiesz, jak komuś tutaj przerwać jego zaklęty krąg, to proszę bardzo, pokazuj

Gość dfpoiouyt
nie wiem, chłopaki, co się z wami stało. czy to telewizja zlasowała wam mózgi, czy co... trzeba wyjść z domu, zrobić coś dla siebie

Gość dfpoiouyt
hehe, akurat problemy z tego topiku są mi obce. mam swoje, ale własnie się z nimi użeram ;), więc wszystko jest na dobrej drodze.