Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sebimoł

tatuaż, pomoc!

Polecane posty

Gość sebimoł

wiecie może jak wyglądają tatuaże emo? jakieś dokładne wzory albo znacie strony z wzorami tatuaży emo? bo ja szukałem i nie moge nic znaleść. z góry dzięki.

Gość sebimoł
może nie będe, bo chciałbym raczej tatuaż który schodzi po 3 latach, mam takiego w planie tylko nie moge zdecydować się na wzór ; )

Gość sebimoł
może nie będe, bo chciałbym raczej tatuaż który schodzi po 3 latach, mam takiego w planie tylko nie moge zdecydować się na wzór ; )

Gość Co to jest tatuaż emo?
Bo za moich czasów to emo nazywano harcorowego punka (lata 80, ach!), więc chyba chodzi ci o klasyczne znaczki anarchii, czaszki...?

Gość sebimoł
no teraz emo wzory to są właśnie czaszki, gwiazdki... serduszka x ) ale chodzi mi o to czy są jakieś konkretne rysunki emo tatuaży bo nie wiem, bo np gotyckimi tatuażami jest czarna róża, kruk itp.

Gość dewfgwrgrg
wiesz,ze ten tatuaz 3 letni po pewnym czasie zamienia sie w zamazaną szarą plamę??barwnik wlasnie tak znika rozmazujac kontury, bedziesz wygladac jak brudny. lepiej zrob sobie henna, bo znajac zycie szybko ci sie znudzi,zwlaszcza ze to ma byc emo tatuaz,.. blee