Koralgor 51 Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, yeya napisał: Ostatnio oglądałam filmik o największych błędach kociarzy i stosowanie olejkow eterycznych było wymienione jako jeden z nich... te opary są dla zwierząt bardzo szkodliwe. Nie wiedziałam... wazne zapamietam 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 168 Napisano 1 godzinę temu Ale fajnie wypinają pûpe jak czuja kocimiętkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 51 Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, neone napisał: Ja lubię zapach drzewa piżmowego albo sandałowego (już nie pamiętam) i cytrusów : ) 3 godziny temu, KochamBabkęBożä napisał: Ja lubię pomarańczę, mięte, eukaliptus i lemongrass trawa cytrynowa. 3 godziny temu, starra mendah balkonova napisał: Może sobie obczaj zestaw jakiś, moje ulubione zapachy to drzewo sandałowe i sosnowy Dziekuje wam bardzo kupie takie jak polecacie i wyrobie sobie opinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 51 Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, neone napisał: Ale układ to jakaś umowa, a mimo to w pracy nieraz oczekujemy, żeby ktoś był dla nas ludzki, a często nie jest... Dla korzyści to zawsze jest ego. W pracy to tak jak z projektami. Czasem nie wiemy że pracodawca ma plan żebyś coś dla niego zrobił, a potem cię zwolni... Umowa jest na np. rok a on daje ogłoszenie gdy ktoś jeszcze pracuje żeby go wywalić i zastąpić innym... Więc to raczej nie jest układ, tylko czynności dla korzyści, zwykłe ego... Mnóstwo jest takich przykładów. w pracy niestety mozemy sie spodziewac nacisku wylacznie na te korzysci, moze sa jakies wyjatki, ale wiekszosc tak wlasnie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach