Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fionka7643

czy kupowac taka lawe przy 8 mies dziecku?

Polecane posty

jakbym miała mieć wizje mózgu w rogu ławy to bym się nigdy na dziecko nie decydowała :/ masakrycznie wizje macie :/:/:/ trochę opamiętania kobiety!!!!! wszystko jest dla ludzi chce to niech ją kupuje, a jak się boi to albo niech rezygnuje z kupna albo niech osłoni rogi ot i cała filozofia :/

To nie makabryczna wizja, a fakt z życia wzięty niestety, na oczach babci, wnuczek rąbnął czołem o kant stołu, utrata przytomności, pogotowie, szycie, koszmar. Na szczęście dobrze się skończyło, ale jakby nie? Plamę można wytrzeć, gorzej z rozbita głową, mam w de elegancję, biegać za córą nie mam zamiaru, a jako że jest bardzo żywym dzieckiem, to wolę nie ryzykować.

Gość ojojjjoookk
dla niektórych jest to logiczne...a nie które niestety muszą zasiegać rady...no cóż smutne ale prawdziwe...

Gość pytanie do mami82
dziewczyno, czytałam wiele twoich wypowiedzi na roznych topikach i mam dla ciebie dobra rade - mniej pouczaj, bardziej doradzaj, stosuj mniej wykrzyknikow i nie rob z siebie takiej wszechwiedzacej:O mam cie dosc, a podejrzewam ze nie tylko ja:O

Gość ojojjjoookk
do mnie to?? ja kogoś pouczam??

Gość no nie nienie
ojoooojoook..nie, to do mami82, nie do Ciebie:D babsko na kazdym topie sie produkuje:O litosci nie moge jak ja widze:O

Gość kachna II
nie kupuj!! Ja miałam ta ławę i po roku z przyjemnością ją oddałam. Choć moje dziecko miało wtedy 8 lat więc nie raczkowało i jemu może się krzywda nie działa ale ja ciągle byłam poobijana o te rogi, są bardzo ostre, więc jeśli ja dorosła nie mogłam koło niej przejść bez urazu to zaczynające chodzić niedługo dziecko tym bardziej jest narażona. Poza tym lekko pękła mi ta szyba poniżej, tam gdzie jest śruba, nie wiem czy to wina zbyt mocnego naprężenia czy tego że szyba tyle nie wytrzymuje w każdym razie mam już na zawsze pamiątkę w postaci blizny. Sama szyba jest dość mocna a ława stabilna ale te rogi...masakra. Poza tym będzie ciągle wypalcowana a dzieci lubią wchodzić na ławę czy pod ławę a to tylko szyba

Gość ojojjjoookk
aha no to dobrze że nie do mnie :)

Gość garderoba
dużo masz tam kantow, poza tym strzeli jakimś przedmiotem i rozwali to szkło; co do kantów, to mozna na kanty nałożyc takie kulki, ale ogólnie lepiej by było poszukać innego mebla :)