Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieeeta

rozjaśnianie włosów - help!!

Polecane posty

Gość bystra suka
tak jak mówię poczekaj zwlaszcza ze teraz zimna pora roku sie robi i niedlugo bedziemy chodzic w czapkach i potem zetnij i zrob sobie ten jasny blond bo jak ci sie nie spodoba to przyciemnic mozesz w kazdej chwili

Gość bystra suka
nie sluchaj jej bo ona chyba nie doczytala ze ty masz farbe na wlosach

Gość nie rozjasniaj sama
jezeli to do mnie bylo, to wiem ze autorka ma farbe na wlosach. Z tego co pisze w drugim swoim topiku na ten temat, wynika ze dziewczyna jest zalamana kolorem jaki wyszedl jej nieoczekiwanie po farbowaniu i zdesperowana zeby ten kolor jak najszybciej zmienic, wiec nie sadze ze bedzie chciala czekac do wiosny....

Gość kobieeeta
nie, nie jestem załamana. Podoba mi się ten kolor, ja nawet mogłabym tak pochodzić sobie ze 2-3 lata, tylko boję się że później będzie jeszcze gorzej wrócić. I ja nie mam drugiego topiku na ten temat - to musiał być ktoś inny

Gość bystra suka
sory ale ty chyba nie wiesz co piszesz najjasniejsza farba nic jej nie da zrozumcie wreszcie ze jak sie chce z ciemnego koloru zrobic jasny to trzeba farbe zdjąć koniec i kropka

Gość bystra suka
po 1sze poradz sie fryzjera po drugie jesli twoj kolor jest taki jak tej dziewczyny w okularach to roznica jest niemal zadna tyle ze ten twoj wybrany kolor mam miedziany odcien i w takim wypadku mozesz po prostu ratowac się faktycznie szamponetkami w podobnym odcieniu co do szamponów do 28 myc jakbys chciala zrobic to uwazaj bo kazdy taki szampon jak sie go trzyma na wlosach powyzej 25-30 minut wchodzi we wlosy

Gość kobieeeta
tzn ta kobieta w okularach to mój naturalny kolor. Teraz mam ufarbowane na ciemny brąz

Gość bystra suka
aha ..no to nie da rady musisz zrobic tak jak ci poprzednio napisalam a sluchaj jaką masz farbe teraz(firma/kolor)

Gość bystra suka
jak ciemny braz pallette to prawie czarny (taki bynajmniej ja mialam kiedys)

Gość kobieeeta
to było chyba z serii garnier color naturals ale już nie pamiętam jaka nazwa. To było dobre 2 m-ce temu

Gość fryzjerka!!!!!
zeby miec taki kolor musisz zrobić refleksy...na ciemnym brązie delikatne pasemka,ale zeby był w miare jasny to tak 2-3 razy musisz zrobic.

Gość kobieeeta
a to będzie kosztować :( a nie stać mnie na fryzjera za 150-200zł :(

Gość fryzjerka!!!!!
no......albo rybki albo akwarium...sama tego nie zrobisz. Z tego co pokazałaś to włsnie tylko refleksami mozesz osiagnąć. Ps.Przyjedz do mnie za 100 :)

Gość kobieeeta
+ druga 100 dojazd :P

Gość bystra suka
jak masz taki kolor po farbowaniu jak ten trzeci to mimo ze nie jest to bardzo ciemny to i tak ciemniejszy niz ten ktory bys chciala wiesz jak chcesz to ja sie spytam jeszcze fryzjerki co mozna zrobic w twojej sytuacji bo chyba sie bardzo nie spieszysz choc rozumiem ze ci to nie daje spokoju

Gość kobieeeta
na razie jeszcze mi się nie śpieszy - 25 mam wesele, więc już nic nie będę kombinowała przed tylko jeszcze raz ufarbuję na jakiś brąz a jak się będę czesała to zapytam, także dzięki, ale nie rób sobie kłopotu

Gość bystra suka
tylko nie kladz farby drugi raz

Gość kobieeeta
a co? szampon wystarczy?

Gość fryzjerka!!!!!
dziewczyna piszę Ci tylko refleksy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jesli nałożysz farbę kolejny raz to tylko utrudnisz pracę fryzjerce a jak nałożysz szampon to żadna różnica. Wiec albo refleksy albo zostajesz przy tym kolorze co masz. No zawsze mozesz sama nałożyć rozjaśniacz i póżniej 2 lata doprowadzac włosy do ładu.

Gość kobieeeta
narazie chcę zostać jeszcze z rok przy tym co mam! Dobra dziewczyny, dzięki za rady, muszę uciekać bo dzieci mi się obudziły. pa

Gość bystra suka
najlepiej szamponetka bo nie ktore szampony wchodzą w strukture wlosa jak wybierasz szampon to taki ktory wystarczy potrzymac 20 minut

Gość fryzjerka!!!!!
bystra suka widze ze sie nie znasz a doradzasz.Żadna szamponetka!!!!!! Te wszystkie szamponetki są gorsze od farby!!!!Wiem to z doświadczenia. Pon szamponetce z palette już sie praktycznie nic nie da zrobić z włosami. A jak w reklamie mówią ze nie wnika w strukturę włosa to nie znaczy ze mamy w to wierzyć...gdyby nie wnikała to po jednym myciu kolor by spłyną jak ze szkła.

Gość bystra suka
a np. henna venity?

Gość fryzjerka!!!!!
Też nie. Jak chcesz szamponetkę to zajdz sobie do sklepu fryzjerskiego kup szampon koloryzujacy profesjonalny i wtedy masz delikatną koloryzację...np z Matrixa.