Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roxiiiiiii

CHŁOPAK WPEDZIŁ MNIE W KOMPLEXY..

Polecane posty

Gość Roxiiiiiii

Moze zaczne od .." tak bardzo chce przytyc choc z 5 kg:(((("...zazdroszcze dziewczynom z bardziej kobiecym ciałem, kraglejsza pupa, wiekszymi piersiami..Boli mnie jak moj chłopak prosi, zebym jadła zeby troche przytyc i jak sie przy tym rozpływa;(...Mam 173 cm wzrostu i waze (dokładnie nie wiem ale z 57/8 kg)...choc zawsze byłam szczupła to po stresach jakie przezyłam wyszczuplałam jeszcze bardziej i nie potrafie przytyc, poniewaz nie mam jakos apetytu.Jak rozmawiałam z moim chłopakiem i widziałam usmiech na wzmianke o kraglejszych piersiach i tyłeczku jaki miałam jak utyłam troche, poczułam zazdrosc o sama siebie i nabawiam sie komplexów;/...Bo wiem ze nie uda mi sie przytyc, a Ona stale mowi ze przytyjesz kochanie a wtedy to juz chyba Cie z łozka nie wypuszcze..CZUJE SIE GORSZA przez to ze jestem szczlpła( nie anoreksja-nie mylic)...TAK BARDZO CHCIAŁABYM PRZYTYC..Czuje sie w ogole nieatrakcyjna, przeszła mi ochota na seks bo w głowie mam stale mysl ze on marzy o pulchniejszej:((Dziewczyny czy Macie podobny problem ???

Gość pieprzysz farmazony
57 kilo przy tym wzroście to niemało no chyba że wszystko masz w boczkach a klata i d.u.pa płaska

Gość Kashmirxxxxxx
Mam tak samo.....Tez wiecznie slysze,że jestem za chuda...Ze spodnie wisza mi pupie ;) Itez widze jak patrzy sie na inne ,z kobiecymi ksztaltami...Ale juz tyle sie nasluchalam ze mam to gdzies....Acha i tez "kazal" mi jesc -"bo jestes za chuda,tylka nie masz"

Masz chłopaka bez wyobraźni, egoistę, któy ma w dupie Twoje samopoczucie. Dla takiego bezmyślnego zachowania jest tylko jedna odpowiedź: - Schrupałabym cię, gdybyś miał twarz podobną do...{wstawić dowolnego przystojniaka]. A tak to się muszę męczyć.

Gość Roxiiiiiii
nie pieprze kazdy ma nieco inna budowe boczków nie mam cycki tak w dłon wziasc, pupa kragła ale mniejsza...powiem wam ze 62 kg u mnie super sie rozkłada...taka wage chce miec;(((.....Jak dziewczynie czego brak a inne maja i nie idzie nic z tym zrobic to jest dramat...:(((

Gość Roxiiiiiii
Szukanie dziury w całym Kochana nie jest egoista , to naprawde dobry chłopak..sadze ze mowi tak zeby zmotywowac mnie do jedzenia:(( przykro mi, ze taki typ dziewczyny bardzo go kreci, ze tak jakby nie jestem do konca w jego typie..:(

Gość Roxiiiiiii
Kashmirxxxxxx a ile wazysz i mierzysz??

Gość kashmirrrrr
mam 160 i 48kg jestem szczupla,ale nie chuda...Normalnie wygladam-fakt tylek mam malyyyy ;) Uda tez...Ale kij mu w oko...Juz mi nawet przykro nie jest jak cos gada bo przez to jego gadanie to zaczelam ze stresu jeszcze bardziej chudnac.... I racja zalezy jaka kto ma figure...Jeden moze wazyc 55 i wygladac jak spasla swinia a drugi bedzie wygladal zajebiscie..Wszystko zalzy jak sie sadelko rozklada.

Gość Roxiiiiiii
Kashmirxxxxxx wiesz ja jak chce na siłe pod presja przytyc to tez nie uda mi sie dosłownie to takie NIEREALNE;/...ale wiesz, ze fajnie byłoby sie czuc 100% laska dla chłopaka....ale jeszcze najbardziej boli fakt jak widze ten podniecony widok jesli zobaczy taki kragły, sporawy biust;/.....

Roxiiiiiii Egoizm przejawia się nie w tym, z ejest zły... Mówienie ci w ten sposób, że kręciłabyś go nieco ogrąglejsza jest zwyczajnie chamskie i nie liczące się z Twoim samopoczuciem. Tak się nie mowi kochanej kobiecie.

Gość kashmirrrrr
No moj niby tez nie wiedzial ze sprawia mi przykrosc takim gadaniem,tez przestalam czuc sie atrakcyjna itd....Nie ma co sluchac glupiego gadania facetow.Ja swojemu mowie ze jak cos mu sie nie podoba to moze poszukac innej ;)

Gość Roxiiiiiii
SłonecznikóSto...wiesz nie mowiłam, jedynie co to spytałam czy taka jaka jestem, pociagam go tez..On powiedział , ze taka tez mu sie podobam ale wiem dokładnie co jest spełnieniem jego marzen...wiem małostkowy temat, ale chciałam tak pogadac z kims

Gość jedyna radaaaaa
codziennie przed snem tabliczka czekolady ale pamietaj porzadnie wyszorowac zabki żeby nie było pruchnicy pomoze na 100% ja tak robiłam i efekt był od razu

Gość Roxiiiiiii
kashmirrrrr ja w sumie tez tak mowiłam mu, zeby poszukał sobie ładniejszej i okraglejszej z duzymi cycami a On zaraz ze nie chce innej kocha mnie bardzo...

Gość kashmirrrrr
Roxi.....Ja tez myslalam ze bede czula sie lepiej-(w sumie dla niego) jak zrobie sie blond-a mialam czarne...Bo zawsze tak patrzal sie na blondyny w ogole dla niego isteniej tylko blondyny i koniec swiata-wiec zrobilam sie na blond...No zeby byc atrakcyjna dla swojego faceta...I dupa bez zmian....Pewnie bedzie tez tak jak przytyjesz im wiecej robi sie dla facetow i oni to widza tym bardziej maja to gdzies...

Gość oooooooooookoooo
a moze on jest facet grubych kobiet? 173 cm i 58 kg to nie jest jest wcale mało!! Jakie kobiety go podniecaja? co ważą 70 kg?

Gość kashmirrrrr
Moj tez twierdzi,że inne j nie chce ale co z tego jak caly czas gada ze nie mam dupy ,nogi tz za chude.....

Gość kashmirrrrr
58kg to nie duzo-zalezy tez jaka kto ma budowe....

Gość Roxiiiiiii
kurde ludzie zrozumcie ze 58 kg w moim wydaniu jest mało!!!!! mam szczupłe nozki, pupe okragla ale taka mini...;/...Grube dziewczyny Go nie interesuja w ogole..

Bez sensu, powinnas mu po prostu powiedziec jak znow wspomni o twojej wadze, ze masz dosyc jak o tym mowi bo ci to zwyczajnie sprawia przykrosc i juz. Pewnie mu sie glupio zrobi, ale dobrze podejrzewam ze on nie zdaje sobie w ogole sprawy ze cie tym rani.

Gość kashmirrrrr
No moj tez tak ma.Grubych nie lubi ale takie,ktore maja fajny wiekszy tylek,zaokraglone uda-ale sa szczuple......;(

Gość Roxiiiiiii
kashmirrrrr ehhh widzisz duzo zrobiłas a Twoj tego nie doceniał..chyba lepiej smakuja obce laski;/... Z ta czekolada to niezdrowe jest taka dawka cukru;/... juz mysle o wizycie u dietetyka, bo jestem straszny nerwus i musze naprawde futrowac zeby przytyc pare kg i to z 3 miechy;/...

Gość oooooooooookoooo
moze i zalezy ale jesli ona chce przytyc to niech nie liczy ze te 5 kg lub wiecej pojdzie w cycki albo tyłek - jak juz to brzuch i uda. Jesli Ci tak bardoz zalezy na tym by facet byl zadowolony to wcinaj jak najwiecej i zapisz sie na siłownię, zeby kształtować ten tłuszczyk który ma się za chwilę pojawić. Poza tym pogadaj z facetem bo przytyjesz do 65 a on nadal bedzie mial wymagania... a pozniej Cie zostawi dla szczuplejszej i zgrabniejszej.

Gość tyłek okrągły jest be
jejku dziewczyny ja wam zazdroszczę. ja jestem właśnie taka bardziej okrąglejsza- nie gruba, bo mam może z 61 kg przy 175 cm. ale biust mam mały a za to tyłek krągły i marze o takim małym jak wy macie. mój niby mnie komplementuje, ale pewnie wolałby żebym była chudziutka bo on sam jest chudzielec. chciałabym mieć chudsze uda i mniejsza pupę. mogłabym jeść wszystko co mi się podoba i o każdej porze i by dupa nie rosła. oj zazdroszczę wam.

Gość -Lenkaa-
No to wez sie do roboty i zacznij sie prawidlowo odzywiac. Wiekszosc ludzie np spozywa za malo bialka. Powinnasc pojsc do dietetyka zeby miec zdrowa diete. Nie probuj sie tuczyc slodkim,czy tluszczami, bo wlasnie to najgorsze bledy - nawet jak przytyjesz to bedziesz sobie tylko psuc zdrowie. Dietetyk nie powinien byc specjalnie drogi, jak nie, to zobacz prawidlowe ilosci bialek, tluszczow i weglowodanow dla zdrowej kobiety, bo na bank czegos jesz za malo.

Gość Roxiiiiiii
SłonecznikówSto pogadam z Nim jak przyjedzie jutro, ze jakos dziwnie sie czuje z tym..taka niewartosciowa kobieta...FACECI JAKIE DZIEWCZYNY SIE WAM PODOBAJA WKONCU>??? szczupła nie dobrze gruba tez nie;/

Gość Roxiiiiiii
nie prawda o tym małym tyłu, facetów kreci TYŁEEEEEEEEK taki zeby było za co złapac, mowie wam takie podniecaja facetów..moj akurat na tyłek nie narzeka bo podoba mu sie kształt ale gdyby miał ten 1 kg wiecej...

Gość 4568765432
Ja przy 160 waze 40 kg, jestem plaska z jednej i z drugiej strony. Jak mojemu narzekam ze chcialabym przytyc i jestem z tego powodu zdolowana to mnie zawsze przytula i mowi ze mnie kocha taka i wygladam dobrze. A jak zaczynam diety-cud na przytycie to mnie motywuje, pomaga mi, jest naprawde kochany. Wiem ze on by wolal zebym przytyla troche ale nie mowi mi tego w ten sposob jak Twoj. Czasem wychodzac do pubu czy na jakas imprezke ubieram fajne ciuchy, przed wyjsciem przygladajac sie w lustrze mysle ze wygladam super, wychodze pewna siebie a potem widze inne dziewczyny i wszystko pryska:( Kobiece, ksztaltne laski wygladaja super w byle czym i ja nigdy im nie dorownam:(

Gość kashmirrrrr
Roxiii Co facet to inny gust....Ja podobam sie niektorym taka jaka jestem,a swoemu jakos nie bardzo ;).....Ktos co pisal,że przytyc mozna ale nie konecznie tam gdzie sie chce ma racje....Bo mi sadelko odklada sie w boczki i brzuch...Najlepsze sa cwiczenia jakis finess albo silownia zeby miesnie tylka byly fajne : )