Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamy taki plan...

JA Z MĘZEM I KOCHANEK Z ZONA JEDZIEMY RAZEM NA URLOP

Polecane posty

Gość jak dla mnie to jebta się
nie matylda my jesteśmy popiertoleni bo nie zdradzamy swoich partnerów :D wiesz takie koorwy wierne jesteśmy:P

Gość zróbcie orgie
jak dla mnie to jebta się<= dobra myśl hehe ;)

zróbcie orgie - patrz jaka moralność koorwa ;) słownictwo przeszkadza paniusiom jeba nym :D:D a je bać się na boki to jest :classic_cool::O co za pezdy z tych kobiet to szkoda słów:D;)

Gość matyldaxx
zazdrościcie? bo wy tego nie macie a gdyby tylko nadażyła sie okozja to bylibyście pierwsi

Gość zróbcie orgie
trzeba czerpać ..z życia !!!! zdrada=przyjemność więc nie uogólniajmy !!! w kazdym bądz razie Ja swojego mężczyzny obecnego bym nie zdradziła daje mi wszystko czego potrzebuje w związku ! Na zdradę trzeba sobie zasłużyć ..jak sie jest "cipą w spodniach" to taki jest tego finał!!!

Gość matyldaxx
okazja

Gość zróbcie orgie
matylda ..nie wiesz co mówisz bo Nas nie znasz !!!!! zdrada jest wtedy kiedy związek jest do dupy .. trzeba się umieć dobrać !!! zdradzanie informuje nas ,ze NAsz związek nie jst dla Nas..proste

Gość mamy taki plan...
mój związek jest udany i w nie mam zamiaru męża zamieniać na nikogo innego, kochanek to oderwanie się od codzienności, coś innego, jestem mężatką ponad 10 lat i to już nie to samo...seks jest mechanicy, pozbawiony namiętności choc bardzo urozmaicony, z kochankiem ...rewelacja, pełen odlot

czego zazdrościć? okazja - kobieto do tego okazja jest zawsze:D tu chodzi o coś więcej;) o jakość życia:D o szacunek do siebie samej:D ale tego pewnie nie rozumiesz:P nie dociera do twojej główki że zmysłowe piękne kobiety potrafią się szanować,być wierne w związkach:D nie musimy dawać doopy innym żeby czuć się wyjątkowe i kochane:D

"mój związek jest udany" Ale tylko od pasa w górę, zdaje się... Oprócz terminów fizjologicznych jak skurcz macicy czy orgazm są jeszcze takie słowa jak lojalność szczerość oddanie Znasz takie? :) Ni chuja. Tylko orgazm i orgazm. Jak domowe zwierzątko:)

Gość wcześniej sie dowiedz
a chcialabyś zeby twój mąż postępował trak jak ty? A nie czujesz się jak miejski wychodek w który każdy może się odlać. Trochę godności, bo na razie to szmate z siebie robisz sypiając z jedn ym i drugim

Gość spocony sexy men
szkoda na was kul. Wyrzuty sumienia was zabiją :classic_cool:

Gość mamy taki plan...
oj mylisz się, nie każdy może mnie miedz, on jest wyjątkowy i jak nasza znajomość się skończy z nikim nie będę się spotykać a seks w życiu jest ważny, a jak jest z uczuciem to już wogole...ale co Wy o tym wiecie

no co ja koorwa wiem o życiu :D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D;)

ja akurat Ciebie rozumiem, sama mam kochanka, pomysł niezły, ale uważajcie, bo któreś z małżonków może przyuważyć ze za bardzo na siebie patrzycie i nie będzie wspólnych spotkań:)

a macie dzieci?

Gość ooooooppppppp
PROWO !!! :D:D:D

Gość mamy taki plan...
nie prowo tylko samo życie, ja mam dziecko, on nie , ale co to ma do rzeczy

ludzie pytają o dzieci bo chcą wiedzieć czy za 10 - 20 lat same koorwy będą:D:D:D:D:D

Gość mamy taki plan...
kończę temat, sama patologia edukacyjna tu siedzi, chyba gimnazjum :D:d sądząc po konstruktywnych wypowiedziach, zero inteligencji, zeby dwuwersowej wypowiedzi nie umieć ułożyć, porażka

Załóżmy taką sytuację, że oto, całkiem w nieprawdopodobny sposób, przypadek jeden na milion... i wyda się:) Co zrobi mąż? Nadal będzie twierdził, że Wam się układa? WARIANT SUPERMEGAOPTYMISTYCZNY: Zdradzony mąż pomyśli, że "moja kochana żona... pewnie nie dość poświęcałem jej czasu i nie byłem zbyt namiętnym kochankiem... od jutra będę się starał bardziej... jest taka dobra dla mnie, że nie zasługuje na zaniedbywanie..." I od arzu stanie się mixem Banderasa z Supermenem, aż z Waszej sypialni polecą wióra i iskry. WARIANT SUPERMEGAPESYMISTYCZNY Zdradzony mąż nie pogodzi się z faktem zdrady, ale przede wszystkim z cynicznym oszukiwaniem w żywe oczy. Odejdzie. Wszelkie warianty pośrednie, zawierające: cieżkie miesiące odbudowywania zaufania krzywdę dziecka itp. możesz sobie wypośrodkować. I oczywiście wierzyć, że - mój mąż /żona nigdy by mnie nie zdradził/a - - jeśli zdradzasz Ty - nigdy oczywiści się człoweik zdradza to nigdy sie wyda. Prawda? :D:D:D

Gość mamy taki plan...
każdy zakłada, ze się nie wyda, to oczywiste, zawsze jest ryzyko, reakcji meza nie jestem w stanie przewidzieć, wiem, ze mnie kocha i świata poza mną nie widzi wiec nie mam pojęcia jakby zareagował...

Dziwne kvrwy o moralności dyskutują. Słownictwo im nie odpowiada. Przecież dziwka to dziwka. A kvrwa to charakter. Więc niech autorka nie oponuje. Nikt jej od dziwek nie ubliża.

jestes jakąś popieprzoną nimfomanką. Oficjalnie na forum przyznajesz się do kurestwa i dziwisz się że w ten sposób reagujemy. Na co liczyłaś?, że bedziemy sinieć z zazdrości? - kurestwo to kurestwo i tyle w temacie. Szkoda tylko twojego dziecka. Oby nie wyrosło na takie coś jak ty.

Nie jesteś w stanie przewidzieć... Jesteś w stanie, tylko potrzeba minimum wyobraźni. Im mąż bardziej kocha, tak jak mówisz: świata poza Tobą nie widzi, tym bardziej go dotknie fakt zdrady, ale przede wszystkim ogromne poczucie krzywdy, że tak go oszukałaś. Tak cynicznie. będzie go to szczególnie mocno bolało i tym bardziej odciśnie swój ślad w Waszych relacjach, a raczej w ich załamaniu. Gdyby mu na Tobie wcale nie zależało, tylko bylibyście ze sobą np. z przyzwyczajenia, to fakt zdrady po prostu by olał. I odszedł ze spokojem, znalazłszy do tego pretekst w postaci twojej zdrady.

kanał - :D szukanie dziury - one nie rozumieją takich wywodów;) to jak projekt ze szczurem -wlezie na platformę dla orgazmu mimo że zdechnie z głodu:D;) ja rozumiem trójkąty,czworokąty i inne ....kąty,dla mnie to są sprawy nie obce;) ja nie rozumiem jednego - jak można okłamywać osobę z którą się związało:O dlaczego nie powiecie swoim mężom że chcecie żyć w układzie poszerzonym;) że taka jestem tego potrzebuję:D dlaczego poniżacie swoich partnerów,odbieracie im godność i bezpieczeństwo?

Gość hehehe, dobre

Gość nie ma nic debilniejszego
jak myślisz ,ze żona mąż są ślepi i nie zauważą waszych spojrzeń i gestów to jesteś naiwna,dwa będzie cię skręcało jak będzie miły dla żony ,zobaczysz,moja siostra tak zrobiła,już nie jest z kochankiem bo jego żonka bacznie pilnowała by się po wczasach nie spotkali i o ile przed wczasami mogli bo żona nieświadoma była zdradzania to teraz ona go pilnuje na krok nie puści bo zobaczyła ,że jej mąż ślini się na inną.

Gość prawdajesttakaijedna
zazrosc teraz kazdy moze byc kurwa i co to za tytul cszczyt ,dawac dupe dwum facetom naraz i mowic ze sie kocha meza no wiesz co albo taka glupia jestes albo niedrozwinietazycze ci z calego serca aby sie wydalo :maz kopnie cie w dupe i kochanek tez wywłoko