Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mnhghght

jestem głupia co ja zrobiłam :(

Polecane posty

Gość mnhghght

mam 19 lat dopiero co dostałam sie na studia a juz zmarnowałam sobie zycie przez głupote. Rozstałam się z chłopakiem zbyt mocno naciskał mnie na seks, nie zgodzilam sie to mnie rzucil bo nie bylam gotowa, bardzo pomógł mi mój przyjaciel i tak pewnego razu imprezowalismy i wyladowalismy w lozku. nie pomyslam o zabezpieczeniu bo nie myslalam ze bede uprawiac seks i stało sie cholera jestem w ciazy ze swoim najlepszym przyjacielem. nie wiem co mam robic? jestem załamna tym.

Gość eower
próbujesz się dowartościować tą prowokacją ?

Gość DZIunia niunia
a powiedziałaś mu o tej ciązy?

Gość hhhhhhhhhh
zrób kupe moze wysrasz zarodek dupą

Gość ejj ejj ejj
z chlapakiem nie poszlas a z kolega poszlas do lozka?

Gość hir
kup buteleczke ketanolu w tabsach, zazywaj jedna co 2 godziny przez 2 dni!!!i po ciazy!!!

Gość mnhghght
wiem ze zle zrobilam, ale bylam sama nie wiem, troche wypilismy swietnie sie bawilam w jego towarzystiwe, zaszumiało mi w głowie. i on na mnie nie naciskał w niczym moze dlatego, nie wiem sama juz. nie powiedzialam mu o ciazy, nie wiem co mam myslec, co robic.

byłaś gotowa na sex...bądź gotowa na prawdziwe życie, i to że jesteś w ciąży to te dziecko nie jest nic winne, ale pewnie będziesz chciała usunąć to wtedy naprawdę zmarnujesz sobie życie.

byłaś u lekarza? weź dziekankę po porodzie. Byc w ciąy i studiowac - dobra opcja, wiele dziewczą ma wtedy powera do pracy

Gość Wolvfram
i znowu się potwietrdza życiowa prawda, kobieta przez cztery lata się z facetem spotykała i prawie razem mieszkali ale przed ślubem nie chciała jemu doopska dać , od kłótni ostatniej minął tydzień i poszła poszaleć , nadstawiła się pierwszemu lepszemu :(

Gość ona przy komputerze
Historia jak z serialu. No tak weekend gimgówna wróciły :P na forum

Gość mnhghght
tak byłam dzis u lekarza potwierdził ciąże na usg idziałam juz, wczesniej robiłam test ale dziwnie mi wyszedl, i poszlam na bete hcg bo wyczytałam ze jest wiarygodna i potwierdza na 100 %. nie wiem jak powiedziec rodzicom, czuje ze ich strasznie zawiodlam,nie wiem jak powiedzec przyjacielowi chociaz on widzi ze cos jest nie tak :(

Gość hghghghghghg
kolejna głupia tzipa

Gość heh no
trzeba bylo myslec.. nie ma teraz co panikowac tyllko powiedziec rodzicom i przyjacielowi i tyle.. no stalo sie...

myślę, że powinnaś powiedziec i rodzicom i ojcu dziecka - i tak się wyda. A im wcześniej tym lepiej. Studia to nie wszystko - mówi Ci to absolwentka b.dobrej uczelni. Nie upatruj w studiach czegoś najlepszego co może się przytrafic w życiu. Wszystko ma swój czas i miejsce, ale patrzac na historię życia każdego człowieka - to "wszystko" jest względne. Ciąża nie jest "zmarnowaniem sobie życia". Pozdrowienia dla maluszka:)

Gość mnhghght
przez chwile myslalam o usunieciu ale wiem ze potem bym nie mogla normalnie zyc, jakbym zabila swoje dziecko, nie jestem jakas super wierzaca ale wiem ze bym sie nie uporala z wyrzutami sumienia. mam nadzieje ze rodzice mnie nie zabija.