Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

do samotnych prawiczkow

Polecane posty

Gość TH is IT JO
co jest w Vojens ?

Gość TH is IT JO
masz bilety

Sobie wypraszaj ale trzeba mieć nie po kolei w głowie aby obcemu facetowi wysyłać zdjęcie.

a co to jest zdjęcie żeby nie móc wysłać? poza tym niekoniecznie musiało być to moje zdjęcie, więc kto tu na naiwnego wychodzi ? :D

ale wy się podniecacie tymi zdjęciami. Może offerma wrzuć swoje foto. Chętnie bym zobaczył twoją facjatę

Gość TH is IT JO
musze odchudzić psa

Gość TH is IT JO
jest brzydki ja też ale mniej Nie tak brzydki żeby być sam dlatego mi los pomoże

co wy dziś będziecie prawiczki porabiać? ja zaraz zmykam do garażu czeka mnie wymiana łożyska w kole przednim w samochodzie.

Gość TH is IT JO
ja jadę na targi bursztynu a potem na spacer

Gość TH is IT JO
Jak zapłodnię moją przyszłą dziewczynę to w jej łożysko będzie się krztałotowało nasze dziecko

może nie fasynujące ale po co mam jechać i bulić kasę mechanikowi jak sam zrobię. A ty Darker pewnie dwie lewe rączki masz?

Gość TH is IT JO
Nie każdy musi umieć naprawiać samochody Np gdybym był z tą (zapomniałem jej nicka co się żużlem ineteresuje) to ona by naprawiała samochód

Takl mi smutno bo Darker samochodziku nie posiada a więc dla każdego, nawet takiego co ma byle grata sprowadzonego z zachodu, ma lewe raczki. Trudno abym grzebał przy czymś czego nie mam. Masz większe jazdy niż ja, ty WSZYSTKO bierzesz do siebie :D

przecież Ty Darker samochodu nie masz i nie będziesz miał. A wogóle prawo jazdy masz?

Gość TH is IT JO
Nie ważne co kto robi Ja dzieki temu że nie jest ograniczony będę miał w przyszłości dziewczynę

Tak, kapselko. Juz samochodu mieć nie będę (chlip, chlip). Kto nie kupił do 25 roku życia ten już tylko może sobie na nie popatrzeć. Ew. komuś podpierdolić. Bierzesz coś? Prawo jazdy mam od 2002.

Hola Hola.. Baby do garów? Rozjaśnia się coraz bardiej czemu prawiczkami jesteście :D hehe .. w samochody się nie zagłębiam aczkolwiek naprawić bym naprawiła :P wole motory

Gość TH is IT JO
Ja jestem bo jestem brzydki

pierdolenie. wygląd jest niczym w porównaiu do charakteru . No, chya że z charakteru jestes zryty, ale to już Twoja wina :P

Obszczekujesz nie to drzewo. Kobiety zakochane są w takich durniach, że to ręce opadają a po ryju od wielu też dostają i mimo to związków z nimi predko nie kończą. Niektóre wcale nie kończą bo one przecież... kochają więc on kiedyś sie zmieni A zatem to co ja tam sobie napiszę od czasu do czasu (do kuchni won itp.) to tylko to co sobie napiszę. Nie zmienia to faktu, że WSZYSTKIE kobiety jakie do tej pory spotkałem twarzą w twarz mają o mnie jak najlepsze zdanie bo jestem ich "najlepsiejsim psijacielem". Nie chodzi o to jakie masz poglądy ale o to czy sę podobasz.

Gość TH is IT JO
Liczy się wygląd