Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młode i już nie niewinne

Dlaczego małot studentek to dziewice?

Polecane posty

Gość szczera dziewczyno
a anal tez uprawialas?

Gość a dlaczegooo
dlaczego wszyscy studenci to meskie dziwki? Przeciez mlode fajne chlopaki, ambitne itp a wsadzaja fiuta w cokolwiek?

Znalezienie dziewicy w liceum jest praktycznie nie osiągalne a wy tutaj o studentkach dyskutujecie. Żałosne.

Gość jest wielu porzadnych
facetow

Gość a dlaczegooo
jasne, mlodzi fajni kolesie a mocza w czym popadnie, az strach sie z takim zwiazac bo nie wiadamo jakie chorobska sie przejmie po jego studenckich latach.

''jasne, mlodzi fajni kolesie a mocza w czym popadnie, az strach sie z takim zwiazac bo nie wiadamo jakie chorobska sie przejmie po jego studenckich latach.'' Taki wielki strach, że sama byś pierwsza rozłożyła nogi przed takim.

Gość a dlaczegooo
a wy baby broncie sie ze 'wy to nie' - bo to tylko wasza wina ze seks uprawialyscie, biedni chlopcy zostali zgwalceni i nic wspolnego z ogolnym kurwiarstwem nie maja ;)

Gość a dlaczegooo
dominik a co sam ruchales do tego stopnia ze ci kutas zzielenial? wspolczuje. Napewno masz duzo doswiadczenia w kurwieniu sie. alternatywnie, rozchyl poslady przed kolegami, ale to tez juz pewnie zaliczyles.

a dlaczegooo Nie interesuje mnie to że jesteś puszczalską suką. Rżnij się dalej ze swoimi buhajami i daj mi spokój.

Gość miafarrow26
do JOHNSMITH87 jesteś jednym z debili, którym rodzice będą dawać na utrzymanie do 30r.ż.

Gość do nekromanta
pewnie nawet tam nie ma wiele dziewic. najgorsze, ze studentki teraz maja mnostwo partnerow

Gość a dlaczegooo
dominik, to nie meska dziwko zawszona nie wypowiadaj. I dalej rypaj i pograzaj sie w chorobskach, tylko tyle potrafisz. A potem placz ze baby to dziwnki a ty nie lepszy 😭

Gość Milaaaaa20
Zwracacie uwage tylko na super laski i wypindrzone lalunie a potem sie dziwicie że dziewicy znaleźć nie możecie, a na dziewczyny takie jak ja spokojne, przeciętne z wyglądu to już nikt nie spojrzy. Jestem dziewicą na 2 roku studiów, miałam okazje stracić ale nie zrobiłam tego. wkurwiają mnie kolesie którzy najpierw sami dymają na prawo i lewo a potem dziewicy szukają na żone, poprostu czysta obłuda, taki facet nie zasługuje na dziewice tylko na szmate jaką on sam jest w męskim wydaniu. to tyle pozdrawiam prawiczków-studentów

Gość a dlaczegooo
gdzie mozna znalezc faceta prawiczka, na teologii sa jacys? Bo cale towarzystwo z reguly pieprzy ile wlezie i co im na fiuta usiadzie. Same prawiki w tym topiku ze taki zadania tez macie?

Gość dzisiaj to studentki
maja za soba nawet seks analny. gdzie prawiczki maja szukac dziewczyn?

Gość do milaaaaaaa
mila bo kolesie jak powiedzialas to banda hipokrytow, sami sie kurwia na lewo i prawo a potem 'gdzie dziewica moja?'. Zadna baba nie chce kolesia ktory ruchal wszystkich od pani wychowawczyni po wykladowce po sprzataczke w swoich szkolach. Ale faceci tacy sa. oni biedni nic nie winni, baby sie same ze soba ruchaja bo oni tacy honorowi i krystaliczni.. jaasne :o

Żadna kobieta nie chce mieć faceta w wieku na przykład 19 lat, bez bogatego doświadczenia seksualnego. Więc teraz nie wypisujcie kłamliwych bzdur, każdy facet który dymal w młodości dużo kobiet, teraz ma rodzinę, piękną żonę itd. Więc widać hipokryzja z waszej strony pełną gębą.

Gość a dlaczegooo
Idz na studia i ruchaj jak kazdy inny chujo-daj. Cokolwiek i gdziekowiek a potem dostarczaj materialu na badania w weneryce.

ja jestem prawiczkiem jakos, a studentki w wiekszosci sa rozpustne i nawet analny maja za soba

Gość a dlaczegooo
zadna baba nie chce miec faceta ktory dymal wszystkie okoliczne kurwy bo takiemu sie potem zaufac nie da wiec nie pierdol. Potem sa rozwody, zdrady itp. Jakiekolwiek przeczenie temu ukazuje twoja hipokryzje i fakt ze myslisz jak kazdy inny facet ktory wyruchalby nawet swojego psa. :classic_cool:

Gość Milaaaaa20
a ja właśnie bym chciała chłopaka bez doświadczenia tylko w wieku 20+ a kurwiarzy nienawidze

kazda tak pisze, a potem wybieracie tych co mieli wiele kobiet. poza tym nie sadze by studentki dziewice nie mialy za soba minetki ani trzepania facetowi penisa

Gość Milaaaaa20
Do Loooooser dokładnie tak, nie ujęłabym tego lepiej

Gość szczera dziewczyno

Gość a dlaczegooo
no z tym jest wlasnie problem mila bo smyczy na kutasy jeszcze nie wynaleziono. A jak im krew splynie w dol to juz na mozg brakuje i dziwkuja sie na lewo i prawo.

Gość szczera dziewczyno
jeszcze niedawno bylas dziewica i juz masz anal za soba? co to jest ozp?

Gość a dlaczegooo
'dzisiaj to studentki' kazda z tych dziwek studentek byla robiona przez jakiegos kolesia kurwiarza. A ty sie glowisz czemu to nie ma prawiczkow/dziewic. Rusz mozgownica, chyba ze na sama mysl o dziwwicy ci staje i myslenie staje sie niewykonalne?