Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HELP!HELP!HELP!

depilacja intymna

Polecane posty

Gość HELP!HELP!HELP!

Witam dziewczyny ;) Potrzebuję szybki sposób na usunięcie czerwonych krostek po depilacji intymnej ;) Licze na waszą pomoc ;)

Gość bruncio bruncio
ja nie wiem jak niektore z was sie gola majac jakies krosty juz po! albo sie golic nie umiecie albo maszynki uzywacie kilkakrotnie:O

Gość nyynyk
Podrażniłaś się w tym miejscu najp[ierw myśleć jak depilowac sie by tych rkostek nie bylo, a nie zeby zniknely. Bo one tak szybko nie znikna. Zaczna blednac moze za 3 dni gdzies juz nie beda widoczne, ale wtedy wloski juz zaczna kuc i depilacja bedzie do powtorki. Teraz mozesz jedynie smarowac mascia na podraznienia, ale i tak nie znikna ci w jeden dzien. Na przyszlosc mysl o tym przed depilacja

Gość Olealicja
Ja też zawsze jak się tam golę to mam krostki:(:( I zawsze tak mam po maszynce, ale maszynka najlepiej mi goli. Zawsze uzywam maszynki nowej świezej. Kremy mi sie nie sprawdzaja, bo nie schodza wszystkie i i tak musze poprawiac maszynka, depilatorem tam nigdy w zyciu sie nie potraktuje, bo nawet go nie mam, ale nawet nie chce cierpiec przy goleniu nog wiec cipki tez nie ogole. Nie wiem czy to zalezy od skory czy co.. bo maszynke mam swieza, uzywam kremow lagodzaych po depilacji itd i dbam o higiene a tu zawsze sa brzydkei krostki

Gość wnioskuje....
zamiast kremow dla kobiet to sprobuj pianke dla facetow:-) ja tak robie i oczywiscie maszynke zmieniam co 3-ci raz i zadnych krostek nie mam:-) a maszynka niebieska gillette dla facetow oczywiscie;-)

Gość HELP!HELP!HELP!
Ja również uzywałam nowej maszynki i pojawiły mi sie te krostki a nie zawsze mi sie pojawiaja ;( nie wiem od czego to zależy... ale musze to jakos "przykryc "

Gość HELP!HELP!HELP!
Musze teraz intensywnie nawilzac te miejsca ?