Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieeeeeeewieeeeeeem

czy będąc studentką zaoczną mogę zarejstrować się w Urzędzie Prace?

Polecane posty

Gość tunikawelonślub
chyba możesz

Gość maciuś z kranu
A może po prostu zadzwoń do nich i się spytaj:)

Gość hfgfgfgf
mam umowe przed sobą i jest w niej napisane że rejestrować nie moga się studenci studiow stacjonarnych!! Więc zaoczni moga

Gość co osoba to opinia
będąc na studiach NIESTACJONARNYCH ( przypominam wam, że nie ma juz zaocznych!) moze byc zarejestrowana w UP w miejscu zameldowania, także czasowego. Tylko studenci stacjonarni nie mogą. Studiowałam niestacjonarnie, byłam zarejestrowana w UP i miałam staż z UP. Dlatego wiem, co mówię.

Gość dziwny jest ten świat 2010
nawet powinnaś sie zarejestrować bo w sumie to gdzie jesteś ubezpieczona? jak studiujesz dziennie to ubezpieczenie rodziców ciebie obejmuje ale zaocznych to nie dotyczy bo z reguły pracują..w sumie po to poszli na zaoczne

Gość dziwny jest ten świat 2010
ja też studiuję zaocznie, byłam zarejestrowana, odbyłam staż i po nim normalnie pracuję

Gość llllllllllllllllll
oczywiście,że nie!!!

musisz się zarejestrować w urzędzie tam gdzie jesteś zameldowana!!! teraz nie masz ubezpieczenia!!! mam dokładnie tak samo

nie trzeba się rejestrować dla samego ubezpieczenia :) jeśli się studiuje zaocznie np, składa się wniosek na Uczelni i ta też może ubezpieczyć :) tak, można się zarejestrować będąc studentem zaocznym :)

Gość nnnnnnnnn
tak

jesli studiujesz zaocznie to mozesz sie zarejestrowac ale jedynie w UP w miescie w ktorym jestes zameldowana.

Gość WAŻNE!!!!!!!!!!!!!!!
możesz

Gość gołąbek anielski
do roboty nieroby,a nie do urzędu!

Gość KTO ZORGANIZOWAŁ INTERAKTYWNY
MOŻESZ

Gość robić robić polska świnia
Status osoby bezrobotnej może uzyskać osoba, która jest osobą niezatrudnioną i niewykonującą innej pracy zarobkowej, zdolną i gotową do podjęcia zatrudnienia w pełnym wymiarze czasu pracy obowiązującym w danym zawodzie lub służbie albo innej pracy zarobkowej, albo jeżeli jest osobą niepełnosprawną, zdolną i gotową do podjęcia zatrudnienia co najmniej w połowie tego wymiaru czasu pracy, nieuczącą się w szkole, z wyjątkiem uczącej się w szkole dla dorosłych lub przystępującej do egzaminu eksternistycznego z zakresu tej szkoły lub w szkole wyższej gdzie studiuje w formie studiów niestacjonarnych, zarejestrowaną we właściwym dla miejsca zameldowania stałego lub czasowego powiatowym urzędzie pracy oraz poszukującą zatrudnienia lub innej pracy zarobkowej, więj info www.pup.twojemiasto.pl