Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anabel772

moj chlopak nie chce pracowac

Polecane posty

Mam problem, moj chlopak nie chce pracowac, tzn mowi ze chce ale mowi ze pracy nie ma.. Nie zdal w tym roku matury z matematyki, mial pod koniec sierpnia poprawke, od maja siedzi w domu.. i co? i nic.. siedzi siedzi i nic nie robi dodam ze dzieli nas 200 km wiec nie widujemy sie dosc czesto, mimo to uwazam ze powinno mu to dac motywacje zeby zarobic i moc czesciej do mnie przyjezdzac.. Mama mowi ze powinnam go zostawic bo skoro juz teraz nie ma pracy i nawet sie nie garnie do tego zeby do niej pojsc i poszukac to bedzie taki sam i w przyszlym zyciu, ze nic nie bede z niego miala i nie zapewni bytu ani mnie ani naszym dzieciom. Nigdzie mnie nie zabiera, nawet do kina chociaz mi obiecal, na jakiekolwiek jedzenie, nie kupuje mi nic, zawsze ja za wszystko stawiam, czy tak powinno byc? ( tez nie pracuje bo sie ucze obecnie jestem w klasie maturalnej). Kiedy mu powiedzialam w sierpniu ze daje mu czas do wrzesnia zeby znalazl prace i zaczal zarabiac zezwal mnie od materialistki i powiedzial ze nic innego oprocz pieniedzy nie liczy sie dla mnie.. Nie chodzi mi o to, chce miec po prostu oparcie w nim, zeby rozumial co to jest praca, rodzina, zebym nie musiala w przyszlosci miec faceta na swoim utrzymaniu i zapieprzac na niego jak glupia a podczas tego wszystkiego on sie bedzie byczyl w domu. Dodam ze u niego w domu tez sie nie przelewa i nie ma co do garnka wlozyc, mimo to on nie poczuwa sie do tego zeby wziac sie w garsc i czegos poszukac.. Jest taki sam jak jego ojciec.. Kolezanki mowia ze to zwykla swinia i ze powinnam sobie znalesc kogos lepszego kto w pelni zasluguje na mnie, kumple tez...Kocham go.. Co robic?

Gość bnbvztzhsokwslmsnaksn
cieżko cos powiedziec:( mam prawie taka sama sytuacje tylko my jestesmy po studiach, a on mowi ze szuka i na prawde szuka ale nie moze nic znalezc :(

sądzę, że powinnas z nim powaznie porozmawiac jeszcze raz a jesli to nic nie da to zostaw go wiem ze latwo sie mowi ale widac z tego co piszesz ze jestes mądrą osobą i nie daj sie zbłądzić przez uczucia, miłość miłością ale przeba brac tez pod uwage co bedzie w przyszłości, chyba nie chcecie zyc z pomocy spolecznej??? wydaje mi sie ze gdyby on darzyl cie takim samym uczuciem to zrobilby wszystko zeby znalezc prace i byc z Toba czesciej :) głowa do gory i podejmij wlasciwa decyzje

rozmawialam i rozmawiam.. zagrozilam mu nawet, ze jesli czegos nie znajdzie to po prostu odejde bo mam juz tego dosc... powiedzial mi ze go nie kocham i ze tylko pieniadze sie dla mnie licza.. puscil to mimo uszu i nadal ma wszystko gdzies.. obiecal mi ze w piatek pojdzie do posredniaka, po powrocie ze szkoly zadzwonilam i zapytalam czy bys zobaczyc za jakimis ofertami pracy, powiedzial mi ze nie mogl isc bo mama sie zle czula. Boze, przeciez to niedorzeczne, tak jakby posredniak byl na koncu swiata, a jego mama mialaby umrzec przez to ze wyszedl na 30 min..

Gość bele de jour
a podszedł do tej poprawki czy nie?

podszedl ale nie wiem czy zdal czy nie, w ogole sie do niej nie uczyl wiec... w polowie wrzesnia wyniki..

nie wiem jak to opisac, ale Twoj chlopak chyba nie umie przyznac sie do tego ze zle robi poniewaz wytyka Ci to ze sie troszczysz poniekąd o jego przyszłość i widać jemu to pasuje takie lezenie w chałupie na dupie... ZOSTAW GO! Jest tylu fajnych facetow na swiecie, nie koniecznie musisz sie wiazac z takim buractwem, a wyobraz sobie jak bedzie wygladac wasz przyszlosc skoro on juz teraz sie opier****la ??? :)

Gość kilka slow prawdy.....
i dobrze, zostaw go materialistyczna szmato. daj mu szansę poznac normalną dziewczynę. nie dosc ze glupia pusta szmata to jeszcze opisuje czyjes osobiste zycie na forum, a to chyba jego sprawa co robi w zyciu? ty go nie kochasz szmato, ty nie potrafisz kochac. gdy sie kogos kocha to sie akceptuje tą osobę calkowicie. zostaw go i naprawde daj mu szanse na prawdziwą milosc...prosze cie

eh.. chcialabym zeby to bylo wszystko takie proste... kocham go i boje sie rozstania pozatym on byl moim pierwszym.. wiecie o co chodzi...