Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buym

Zwolnienie z wf - ocena

Polecane posty

Gość buym

Witam. Chyciałbabym sie dowiedzieć jak to jest ze zwolneniem z wf w liceum. Moja córka chodzi do 3 klasy technikum, w drugiej miała zwolnienie z wf a na świadectwie miała ocene z wf: "zwolniona". I tutaj moje pytanie: Czy jakby córka miała zwolnienie również w 3 klasie a w 4 by chodziła normalnie to czy na świadectwie ukończenia szkoły miałaby ocene "zwolniona"? Dodam iż córka chodziła w 1 klasie na wf i miała ocene 4. Podobno na świadectwo końcowe liczy sie średnia ocen ze wszystkich klas danej szkoły. Czyli jeśliby chodziła 2 lata na wf a 2 lata nie to czy na świadectwie miałaby średnią z tych 2 klas w których chodziła na wf?

Gość przepiszą
ostatnią ocenę, ja tak miałąm, chodziłam na wf tylko w 1-szej klasie, a na świadectwie ukończenia 3-ciej miałąm 5, mimo, że byłm zwolniona

Gość dellllicyja
pierwsze slysze, zeby liczyla sie jakas srednia z 4 lat ;/ u mnie w lo na swiadectwie ukonczenia sa oceny z 3 klasy tylko i wylacznie..

Gość callendariooooop
nie przepiszą. Ja też miałam "zwolniona" na świadectwie skończenia szkoły

Gość bele de jour
poza tym skad Ty wytrzasnęłaś to, że na świadectwie końcowym jest średnia ocen ze wszystkich klas??

Gość jaka srednia!?

Gość wiem bo tak miałam
Liczy się ocena z ostatniej klasy, w której jest WF. Ale tak naprawdę nikt na to świadectwo patrzyć nie będzie, więc po co ocena.

Gość bele de jour
ja mam jak byk napisane "zwolniona" choć chodziłam na wf wcześniej.

Gość cfggthjklljgfgfd
bedzie napisane zwolniona ale jak się liczy średnią to wf nie bierze się pod uwagę

Gość cfggthjklljgfgfd
chyba że jeden semestr będzie ćwiczyła to przepiszą na drugi ale to chyba zależy od szkoły

Gość belfera
Nie liczy się żadna średnia. Jesli córka w 4 klasie nie będzie chodziła, to na świadectwie ma wpisane - zwolniona, a jak będzie chodziła - to ocenę. Nie ma żadnej średniej z kilku lat, aczkolwiek niektórzy nauczyciele to praktykują. Ale nie ma żadnego dokumentu MEN, który by takie coś nakazywał.