Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atakisobiefacet1980

Topic dla mężczyzn Stereotyp kobiet

Polecane posty

Gość atakisobiefacet1980

postanowiłem napisać bo przeczytałem opinię facetów nt kobiet tutaj http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4583914 dopóki nie poznałem mojej żony miałem takie same zdanie o kobietach] moja żona jest inna pod każdym względem czasami mam wrażenie że jej zachowanie jest nie normalne gdy gdzieś wychodzimy lub sama wychodzi ubiera się strasznie obciachowo mówi że nie chce aby jakiś facet się nią zainteresował jest bardzo śliczną kobietą w domu gdy wychodzi stara się robić wszystko aby nie pokazywać tej urody :( bardzo dobrze gotuje w domu jest posprzątane ona nie chce abym szedł do pracy mówi że sama pójdzie i rzeczywiście był taki okres że ona pracowała i do tego zajmowała się domem i dzieckiem pomimo moich protestów cały czas jej zachowanie wskazuje że ja mam rządzić nią i jej zachowaniem jest uległa pomimo tego ma zawsze swoje zdanie i nie można powiedzieć o niej że jest głupia itd potrafi załatwiać wszystkie urzędowe sprawy z bardzo dobrym skutkiem ; m.in załatwiła paszport w 4 dni , dzięki niej mamy swoje własne m3 za darmo z gminy na takie mieszkanie czeka się parę ładnych lat ona to załatwiła w 3 dni :) co dużo mówić zna się na wielu tematach jest jak chodząca encyklopedia o co ją zapytam to powie... zgodnie ze stanem faktycznym (sprawdzam potem w wikipedii:) ma wiele zainteresowań m.in w tym piłka nożna!!! ślicznie śpiewa ,tańczy jak profesjonalistka jako dziecko występowała w zespole taneczno-wokalnym potrafi pogodzić wszystkie obowiązki całym swoim życiem zachowaniem pokazuje że jestem dla niej ważny no i co tu dużo mówić lepszej kobiety w łóżku nie miałem i mieć nie będę nie ma żadnych wykrętów typu migrena itd powiedzcie mi czy facet może marzyć o czymś więcej?

Gość psososososo
no comments

Gość psososososo
moja żona to dzisiaj mi wypłate zabrała

Gość atakisobiefacet1980
widac na tym forum wolą podyskutować o tzw duperelach aniżeli o poważnych sprawach tematy typu jak zrobić loda wiodą prym a trudno...