Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asieńka90

Mam 20 lat i czuję się jak stara panna

Polecane posty

Gość ruszac sie czekam
Darker-- jesteś cynikiem i w dodatku niegrzecznym:)

Gość on868686
Do Asieńka90: Szkoda, że tak rozsądnie myślących dziewczyn jak Ty nie można spotkać w realu, tylko najczęściej na jakiejś stronie internetowej. Wiele bym dał, zeby taką poznać. Takie osoby to faceci powinni na rękach nosić, ale niestety mało która tego warta. A może po prosto takich jest trochę więcej, ale żle trafiam.

Gość Asieńka90
Na horyzoncie widzę inną sfrustrowaną ;) A ja w połówki wierzę, i dobrze mi z tym. Chyba, że sernik mi nie wychodzi i łapię doła. Wtedy chwilowy kryzys mąci mi w głowie :)

Gość ruszac sie czekam
No możesz sie wyżyć tutaj jestem facetem:P

Gość Asieńka90
on86 - nie przejmuj się. Jestem dziewczyną, znam dziewczyny i wiem, że jest takich całkiem sporo :)

Gość Sanetta
po za tym; pisząc, że masz 20 lat i czujesz się jak stara panna, ublizasz mi, bo ja zaniedługo skończę 22gą wiosenke i nadal nie mam faceta i co mam z tego powodu czuc sie jakas gorsza????

No kogucie nie spisałeś sie dziś jutro moze bedzie lepiej:D

Gość on868686
Tylko mało która to wykazuje, trzeba je przeważnie za język ciągnąć, a szkoda że nie mówią o tym wprost.

Gość Asieńka90
Nigdzie nie skłamałam. Faktycznie, mam 20 lat. Jednak na życie patrzę jak samotna kobieta koło po trzydziestce. Nie chcę Ci w żadnym wypadku ubliżać. Przepraszam, jeżeli tak się stało.

on868686 - przestań człowieku bo mi się kolacja cofa - wazeliniarz z ciebie. To że jesteś sierota i nie możesz takich jak ona spotkać to tylko dlatego, że ich nie zauważasz

Gość Asieńka90
on86, to też zależy od dziewczyny. Niektóre mówią o tym wprost :) Idę sobie, bo zaczynacie na mnie krzyczeć :P cześć! :) (i dzięki :*)

Gość on868686
Darker, skończ gościu chrzanić, jak nie wiesz o co komuś chodzi.

Patrzcie jaki urażony :D Taka jest jednak prawda. Skoro nie potrafisz spotkać takich jak ona to tylko dlatego, że ich nie dostrzegasz albo żyjesz pod ziemią. Wyjmij głowę z tyłka, przesta pisac jakieś pseudo-romantyczne teksty od których żołądek się kurczy i rozejrzyj sie wokól siebie.

Przeciętnych dziewczyn jest 70% wśród Polskich kobiet.. :) także trudno takiej nie spotkać.. :D

Ten pomarańczowy ma jednak z tym poważne problemy. Może fundację dla niego założymy? :D

fundację..? :D w jaki sposób fundacja mogłaby mu pomóc? :P myślę, że lepiej podesłać mu linki do stron typu fotka.pl, albo sympatia.pl - tam zauważy, że pięknych kobiet to jest może 5% jak nie mniej :P

Darker-- żyj sobie w swoim świecie prawiczkowym i daj innym żyć.Jestes beznadziejna oferma gorsza niż sam OFFerma.:D

Zależy co rozumiesz poprzez "pieknych". Mnie podobały się dziewczyny raczej spoza kanonów piękna lansowanych wszędzie.

A Dino chyba ma okres bo ma problem z napisaniem czegoś sensownie.

Lady Kukuk-- ponoć twój wzrost podchodzi do parytetu karzelków:D:D:D

Darker- mnir osobiście podobają się takie typowe, długonogie, zgrabne, szczupłe kobiety z twarzami Barbie, które doskonale się ubierają :D kwestia gustu, ale i tak pięknych jest niewiele ;)

Darker-- przez kilka godzin nie zauwazałeś fatalnego stylu.Byłeś naćpany czy pijany:D

"przez kilka godzin nie zauwazałeś fatalnego stylu" Bo wtedy pisałaś i dało się to czytać. Napisz w koncu co masz do mnie albo GTFO.

Lady Kukuk-- dawno to uczyniłem,lecz słyszałem od tych wszystkowiedzących na cafe ze do 175 jest sie karzełkiem.:D Tez tyle mam tylko 2 cm wyższy.:P

facet, który tyle ma to karzełek :D ale kobiety mogą być nawet znacznie niższe :classic_cool: typowo meska cecha to wysoki wzrost :)

Darker-- dawno już zakończyłeś sam rozmowę ze mna wiec podziekowałem:)

faceci ze wzrostem 175cm to karzełki, bo typowo męska cecha to wysoki wzrost i facet powinien mieć co najmniej 185cm wzrostu :D hehehehe a kobietki mogą być nawet znacznie niższe :classic_cool: preferowany jest wzrost od 155cm :D jak sobie ubierze szpileczki to wygląda na wysoką, a przy okazji jest sexy! :D