Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asieńka90

Mam 20 lat i czuję się jak stara panna

Polecane posty

Dino masz 177cm? Kurdupel :D Jestem wdzięczny matce naturze za moje 185.

Niczego też nie zakończyłem, kurduplu. Pieprzysz bez sensu i składu i oczekujesz odpowiedzi.

Lady Kukuk-- ten patałach nie potrafi czytać więc ty zrozumiałaś więc oki.Masz jakieś wykształcenie czy WSP.? Darker? <stopka></stopka>

od października będę studiowała na dwóch kierunkach :classic_cool: 2 rok na Akademii Ekonomicznej i pierwszy rok na Uniwersytecie :)

Chodzi mi o to: "Darker aleś dal plamę i popis niekompetencji..Wiem że potrafisz chciałeś kosztem asieńki spalić.I wiesz co zrobileś.ona nie wiedziała,ze tutaj była." I o to: "Darker-- popularna oddzywka jak się kogoś chce zdyskredytować.Nie o obchodzisz mnie wogóle tylko glupot nie gadaj wcześniej." O to: "No kogucie nie spisałeś sie dziś jutro moze bedzie lepiej " Oraz o to: "Darker-- żyj sobie w swoim świecie prawiczkowym i daj innym żyć.Jestes beznadziejna oferma gorsza niż sam OFFerma. " Więc bądż tak miły umysłowy Diplodoku i wyjaśnij o co ci chodziło z tymi tekstami do mnie? Chyba że pora zbyt późna i już musisz do łóżka iść.

Pomogę ci Darker: W-ieczorowa S-zkoła P-odstawowa. Taką masz Darker>??? <stopka></stopka>

Lady Kukuk-- przepraszam cię ,zwracałem sie do ciebie wymieniając prawiczka nieokrzesanego Darkera. <stopka></stopka>

I weź tu z kurduplem sie dogadaj... Nie wiem co ja ci zrobiłem biedny czxłowieku ale zejdź ze mnie, przestań się podszywać pod starców i dziewczyny na forum bo to niezdrowy objaw.

Lady Kukuk-- proszę przekazać temu panu Darkerowi,że jest dawno wykreślony z rozmowy ze mną.:)

a co ja jestem? :o laseczka na pozyłki?! :o On sam potrafi przecież pisać... nie udawaj takiego urażonego, że niby nie chcesz z nim gadać :) wiemy, ze go lubisz.. :D

Gość takich czubkow to do zakladu
i reszte zycia w kaftanie :O🖐️

Pan Darker chętnie by porozmawiał gdyby dostał odpowiedż na pytanie jakie zadał. Czyżbym zbyt wiele oczekiwał od nałogowego podszywacza?

Nie wiem czy mnie lubi - ja w facetach nie gustuję więc będzie musiał przytulić się do poduszki. Może nauczy sie pisać tak aby inni nie zachodzili w głowę ile wypił.

Lady Kukuk-- nie mogę pewnych rzeczy zrozumięć.Przez parę godzin przekonuje mnie wraz z jego kolesiami prawiczkami jaki jest nieszczęśliwy.Jak "próbowałem pomóc" olał nie mnie tylko biędną dziewczynę która załozyła temat.To jaja sobie moze robić z takimi jak on jest ,nie pozwolę aby ze mną tak czynił.:O:(

Dino, ale niepotrzebnie pocieszasz :D jak ktoś jest przeciętną laseczką to trzeba jej zimnego prysznica, żeby się ogarnęła! :D prawiczki w bardzo prosty sposób mogą przestać być prawikami, więc nie wiem, co tutaj jest do pocieszania? :o wiadomo.. do pewnego wieku jest to zupełnie normalne.. :D

A niby jak próbowałeś mi "pomóc"? Hm? Nikogo nie olałem. Musisz być naprawde poważnie chory na głowę aby sadzić, że gdy jakaś panna pisze, że jest sama to rzucę wszystko i już dawaj foto, adres i zaraz przyjeżdżam. Może to błąd i powinienem tak uczynić bo w podobny sposób Kaliban mnie ostatnio wygryzł. Cóż może i powinienem ale takich rzeczy nie robię. I gdzie ja sobie jaja z ciebie robię, o ty biedny pokrzywdzony przeze mnie?

Ja wiem, że w bardzo łatwy sposób mogę przestać być prawikiem ale czy to własciwie jest moje główne zmartwienie, że pannom się inni podobali? Na dziwki szkoda mi kasy.

Gość do Lady Kukuk
jestes dziewica?

Gość prawik i kropka dalej
dziala na forum masakra jak mozna sie taka ciota urodzic

Darker-- cofnij się z czytaniem poza przedstawieniem cię tej dziewczynie niczego więcej nie uczyniłem.Natomiast TY odpowiedziałeś cynicznie.Czy żądałem co ty wypisujesz?Mogłeś sobie uciąc pogawędkę i co korona z głowy by ci spadła.A jakby wyszło póżniej hipotetycznie zakładajac skakałbyś z radości.Ale TY w zarodku zniszczyłeś to.Jaka kobieta pójdzie na,takie rozmowy z tobą Tutaj nie mówiąc o realu.

04.09.2010] 20:43 [zgłoś do usunięcia] Darker Ja dziewczyny nie szukam. Mam kota. ------------------------------------------------------------------------ 20:44 [zgłoś do usunięcia] Asieńka90 A może wystosuję ogłoszenie matrymonialne "Przygarnę męża, umiem zrobić średnio udany sernik z malinkami" Ktoś chętny? UWAŻASZ ZE POPISAŁEŚ SIĘ???

Ach, więc przedstawiłeś nas sobie. Bo bez twojego wsparcia i duchowej opieki nie napisał bym nic w tym temacie, ba, przeszedł by zapewne niezauwżony przeze mnie. Jak to dobrze, że czuwałeś przy mnie :D Wiekszość moich postów kipi od cynizmu (tylko nie płacz, błagam!). Zapewne gdybym zapytał jak pomarańcza wyżej czy jest dziewicą albo jakie ma BMI albo gdybym zbluzgał ją bóg wie za co to było by lepiej? Zapewne. Pogawędki to ja sobie tu od rana ucinam, tak samo w pracy, też czasem ucinam sobie pogawędki z koleżankami. I wiesz co? Nic. To tylko ten gówniany small talk "hej, jak minął, weekend" bla, bla, bla, ple, ple, ple. Rzeczywiście, rzecz tak infantylna, że aż mnie mdli a jak mnie mdli to nie skaczę z radości. Nie mam ochoty na pogawędki z kobietami. Od 10 lat miewam z nimi pogawędki i jakoś wszyscy sa zadowoleni. Koleżanki sie mnie nachwalic nie moga jaki to jestem, miły i koleżeński facet. Wybacz ale ledwie starcza mi tolerancji aby tego wysłuchiwać a co dopiero czytać. I nic nie zniszczyłem Panna była znudzona to sobie na forum weszła. Jak na ciebie jakaś popatrzy to ty juz sobie pewnie ją z twoim dzieciakiem na rękach wyobrażasz?

A niby jak próbowałeś mi "pomóc"? Hm? Nikogo nie olałem. Musisz być naprawde poważnie chory na głowę aby sadzić, -- czy ty jesteś z zawodu psychiatrą internetowym,że na wyrost tak osądzasz?? Z mojej strony "inwektyw" był tylko taki ze jesteś nieokrzesaniec prawiczkowy a co myliłem się?? Na razie nic na to nie wskazuje abym był w błędzie.

Jak z tym sernikiem wyskoczyła to ja miałem o e-mail pewnie ją prosić albo chociaż gg? Wybacz już tutaj z jedną taką tak postapiłem to sie okazało, że jestem tylko zapchaj dziurą w oczekiwaniu na przyjazd innego.