Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elwe

Jestem sama i nie radzę sobie z tym...

Polecane posty

Gość TH is IT MA
bądź cierpliwa

staram się,ale psychicznie i emocjonalnie już nie wyrabiam...

Gość TH is IT MA
to twoja wina

Gość Mariola z kisielu
A Ty kolego jeszcze nie ruchales w dalszym ciągu i piszesz głupoty:)

Gość a jak wyglądasz
co?

elwe Jestem osobą niepełnosprawną i mam profil na portalu randkowym,kiedy panowie widzą zdjęcie na wózku to rzadko kiedy piszą,a jeśli go nie ma to piszą dziesiątkami (serio)..więc już czasem nie wiem co zrobić.Z jednej strony wolałabym od razu napisać prawdę,ale wiem,że się wtedy "straszą" a z drugiej strony mam ochotę powiedzieć im potem,po kilku,kilkunastu rozmowach kiedy będziemy się trochę znać.Ta sytuacja jest dla mnie bardzo trudna i za każdym razem kiedy mam o tym powiedzieć denerwuje się,że znowu zostanę olana.Więc jak myślicie,mówić od razu,po pewnym czasie czy w ogóle? NA www.przeznaczeni.pl tez masz profil ?

Nie ukrywaj swojej niepelnosprawnosci ... bo przeciez szukasz kogos kto bedzie akceptowal Ciebie cala lacznie z wadami a nie ladne zdjecie z portalu randkowego . Prawda ?

Gość Anna Maria 86
autorko mam to samo a mam 24 lata:( chcialabym sie zakochac...:(

Gość a jak wyglądasz
pewnie wyglądacie fatalnie a rozumu jeszcze mniej

Gość Anna Maria 86
Ja jestem atrakcyjna blodynką:) mam wrazenie ze faceci sie mnie boją albo mysla,że juz zajeta i dlatego np.na imprezie rzadko podchodzą:(

Gość a jak wyglądasz
może odrzucasz ich zbyt głodnym spojrzeniem

Gość i tak wyjdzie że jesteś
na wózku. A liczenie że się uda nic nie da. To tak jak faceci piszą w profilach że mają 190 cm jak mają 160 a potem w realu jest zdziwko, że randka kończy się po 2 minutach.

Faktycznie,ja też jestem niepełnosprawna i mam tak samo jak Szubrawiec....

Co za dno "jak wygladasz" Jacys niedojabani jestescie pomaranczowi ... pojecie gustu jest wam znane ? czy moze jestescie jak ta szara masa dla ktorej atrakcyjnosc rowna jest wielkim nadetym balonom rozlozonym nogom i ciaglej chcicy. Na wymioty sie zbiera jak sie was czyta ;)

Elwe Kobitko to co wkleilem to cytat... to Twoj post. Co do niepelnosprawnosci to czasem wydaje mi sie ze niektorzy to swoje mozgi powinni na wozkach wozic ... wystarczy poczytac to forum ;) Zadalem pytanie czy zakladalas profil na www.przeznaczeni.pl

Gość Anna Maria 86
"głodnym spojrzeniem?" tzn.?To jaka powinnam byc aby to zmienic?Ktos mi doradzi?

Gość ja jestem pelnosprawna
ale tez sama i mam 32 lata :) mam za soba 2 powazne zwiazki.... po ostatnim dalam sobie troche czasu na zalobe, a potem stalam tak cyniczna, ze nie bylo ochoty, ani sensu wchodzic w nic nowego. w tzw miedzyczasie przewinelo sie kilku adoratorow, ale jak mowie, nie mialam checi na zwiazki. ani wiary w ludzi. Teraz czuje, ze jestem gotowa zwiazac sie z kims na nowo. Ale jestem taka stara.... kto mnie zechce... :o :D

Gość a jak wyglądasz
SZUbrawiec nie popisuj się bo i tak nic nie osiągniesz yntelygencie cukrowy

Szubrawiec właśnie coś ten post był mi dziwnie znajomy ;) na przeznaczonych nie mam profilu a co powinnam mieć?

To dobre miejsce... co nie znaczy ze nie nalezy miec oczu szeroko otwartych i podrywajacych* amantow traktowac z dystansem :) jak wszedzie...

Gość Bee G.
Pełnosprawna, ja Cię biorę :D Wiekowo jesteś dla mnie idealna :-)

Pomaranczowa pokrako ja tutaj zadnego interesu nie mam... w odroznieniu od takich jak ty ktorzy swoja za wszelka cene chca zaspokoisc swoja niezdrowa ciekawosc pytajac " jak wygladasz" "co robisz" "skad jestes" "daj maila" bla bla bla

Gość aquariuss
elwe, a próbowałaś szukać wśród niepełnosprawnych? Czy również jesteś odrzucona? Mam znajemego który porusza się na wózku, nie wiem czy kogoś ma jednak wydaje mi się, że nie.

Gość ja jestem pelnosprawna
Bee G. rob sobie jaja, rob :D szczescie widac nie ma nic wspolnego z fizycznoscia szerokopojeta.

Ja nikogo nie skreślam raczej,nie ważne czy ktoś jest zdrowy czy nie,bo to tak jakbym skreślała samą siebie...

Gość aquariuss
elwe rozumiem, współczuje Ci z całego serca nawet nie piszę, że wiem przez co przechodzisz gdyż byłoby to ohydne kłamstwo :/ tak szczerze mnie interesowało, czy spotkałaś się z tym, że np facet w podobnej sytuacji do Ciebie nie był zainteresowany, albo się przestraszył. Może poszukaj na formach o tego typu problemach? Nie zawsze muszą to być portale o charakterze randkowym.