Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elwe

Jestem sama i nie radzę sobie z tym...

Polecane posty

Gość Anna Maria 86
szubrawiec tylko problem jest z tym ze ja jestem niesmiala:( to mnie glubi bo nawet jak widze ze jakis fajny facet na mnie zerka itp.to zamiast tez sie spojrzec i sumiechnac to udaje ze nie widze i glowa na bok:-o masakra...nie umiem tego zmienic w sobie:(

Nie zmieniaj w koncu znajdzie sie taki ktoremu to nie bedzie przeszkadzac i rozbije ten mur ktory postawilas ;P czy jak kto woli wyciagnie Cie z tej wysokiej wiezy.

Gość a jak wyglądasz
SZUbrawiec trzeba być ślepy jak ty i głupi żeby nie patrzeć na wygląd i inteligencję oraz o to nie pytać a osoba może być niepełnosprawna i to wcale nie przeszkadza

14:15 [zgłoś do usunięcia] a jak wyglądasz pewnie wyglądacie fatalnie a rozumu jeszcze mniej Tak tak i mnie poucza autor tego postu ;)

Gość Bee G.
Pełnosprawna, jaj sobie nie robię, do Wielkanocy kawał czasu ;-) Gdyby tak człowiek miał dar postrzegania tych samotnych, łatwiej by było zagadać i nawiązać kontakt :-) Ja kończę pierwszy i poważny związek, dlatego nie zaczepiam dziewczyn, bo obawiam się negatywnych reakcji z ich strony ;-) a poza tym, to obracam się raczej w męskim towarzystwie, niestety.

U mnie ZAWSZE tak jest że jak mnie ktoś interesuje to ja nie interesuje jego i odwrotnie...

Gość a jak wyglądasz
SZUbrawiec większość osób samotnych nawet nie dba o siebie a już nie mówię o rozwijaniu się , nie wiesz o tym? :D

Gość ja jestem pelnosprawna
Bee G. Z kolei w moim srodowisku zawodowym jest nieco wiecej kobiet niz facetow, a ci ktorzy sa, sa juz zajeci. O co nie trudno w wieku po 30tce ;) Bee G. a ile Ty masz lat?

Gość tez jestem niepełnosprawna
Autorko na pewno znajdziesz wartościowego faceta :) tacy wbrew pozorom istnieją :) trzymaj się

A jak wyglądasz- tu Ci muszę stwierdzić rację! Osoby samotne tak sie skupiają na swojej samotności że nie chce im się za bardzo dbać o siebie ani nic robić w ogóle.Najpierw trzeba pokochać siebie żeby ktoś nas pokochał inaczej nic z tego nie będzie. Ale to nie znaczy że jestem brzydka,głupia i zaniedbana.Wręcz przeciwnie faceci się nade mną "rozpływają" do czasu...

Co za nonsens... byle glupiec ci powie ze ten kto nie ma a chce posiadac/miec ... starac sie o to bedzie ;) a przejawem starania bedzie dbanie o siebie poprzez rozwoj intelektualny czy tez cielesny. Na tym koncze dyskusje z toba bo korzysci mi zadnych nie przynosi ino utwierdza w przekonaniu ze z idiota mam do czynienia.

Elwe a Ty myslisz ze w przypadku pelnosprawnych to tak rozowo... ze jak mi sie ktos podoba to automatycznie ja sie podobam tej osobie...no ludzie...

wcale nie jestem nieśmiałą :P

Gość Anna Maria 86
a ja jestem:(

To ja już zdurniałam do reszty i nie wiem co zrobić żeby to zmienić NIEWIEM

Gość Bee G.
Pełnosprawna, rok starszy od Ciebie jestem :-) Nieśmiałość dodaje kobiecości płci pięknej. To facet powinien być śmiały ;-)

Jak to co ... zyc tak zeby kazdy dzien byl lepszy od poprzedniego ;P a nie biadolic na forum...:) i sobie zaloz profil na jakims normalnym portalu randkowym :P

w życiu na wszystko przychodzi czas:) nie możesz zadręczać się tym że jesteś sama

Looooser mądrze piszesz :)

przekonać ją do siebie :P

Gość ja jestem pelnosprawna
Bee G. To w takim wieku chrystusowym jestes :D Nie ukrywam, ze to, co piszesz napawa mnie mala nadzieja, ze faceci nie szukaja jedynie znacznie mlodszych kobiet od siebie ;)

Mam profil na sympatii...i nie chce biadolić tylko porozmawiać proste

wiem że ciężko jest być samemu :( ale miłość przychodzi wtedy gdy się na nią nie czeka.

Looooser proszę :)

A ja myslalem ze na milosc to czlowiek zawsze czeka :P Oszukali mnie... Elwe ;P cierpliwosc to podstawa...ale to pewnie doskonale wiesz.

czekać może zawsze :D ale nakręcać się i myśleć tylko o miłości to dla mnie bezsensu :P

Ja tam nie wiem ale jak sie na to forum patrzy ... mowie o innych tematach to sie czlowiek zaczyna zastanawiac czy warto sie angazowac ;P same zdrady/bijatyki/niechciane dzieci/wredni tesciowie/sasiedzi i ich psy... koszmar jakis ;P

Gość Bee G.
Pełnosprawna, te znacznie młodsze są jeszcze niedojrzałe i mają pstro w głowie, a to z góry skreśla szanse na stały związek ... no chyba, że druga połówka charakteryzuje się podobnymi cechami ;-) Oczywiście zdarzają się młode dziewczyny, które doświadczyły ciężkiego żywota i nabyły tej bezcennej mądrości życiowej :-)

Gość a jak wyglądasz
Co za nonsens... byle glupiec ci powie ze ten kto nie ma a chce posiadac/miec ... starac sie o to bedzie a przejawem starania bedzie dbanie o siebie poprzez rozwoj intelektualny czy tez cielesny. Na tym koncze dyskusje z toba bo korzysci mi zadnych nie przynosi ino utwierdza w przekonaniu ze z idiota mam do czynienia. byle głupiec nie dba o nic śmieszny ignorancie :D