Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studiuje dziennie 4 kierunki

Studiuje 4 kierunki!!!

Polecane posty

4 rok farmacji 3 rok medycyny 2 rok prawa 1 rok aktorstwa Wszystkie te kierunki studiuje dziennie. Oprócz tego myśle o studiowaniu jeszcze 3 kierunków.

No wlasnie! Zastanawiam sie jakie kierunki wybrac. Myslalam o rezyserii, dziennikarstwie i kulturoznawstwie a pozniej jeszcze o psychologii klinicznej(zarowno dzieci i mlodziezy jak i doroslych) im lepsze wyksztalcenie, tym wiecej zawodow, tym wiecej pieniedzy.

Gość smutaśśśnnnaa
nie da sie medycyny połaczyc z tylkoma kierunkami, wciskaj kity osobom swojego pokroju:P

Jak się chce to się da.

Gość th53yh
hahahaha, prowo jak nic

Gość MarlinkaKcA
o ta he a ja 15;] siostra studiuje medycyne i juz dostaje na glowe z nadmiaru obowiazkow a ty laczysz najtrudniejsze kierunki i to jeszcze dziennie:) dziewczyno glupich tu nie znajdziesz;) wiemy ze bys chciala byc taka madra i dawac sobie z tyloma rade no ale to nie mozlwe:) przykro mi;] oklamujesz nas i sama siebie...;]

Prawo trudne nie jest, jest bardzo prostym i przyjemnym kierunkiem a aktorstwo zaczne studiowac od tego pazdziernika. Z tego co widze na prawie nie ma zbyt wielkiej nauki, a na aktorstwie tez nie bedzie zbyt wiele do uczenie. Reszte kierunkow o ktory mysle bede robila juz zaocznie. Rezyserie i kulturoznawstwo moze powinnam zaczac juz studiowac a pozniej dziennikarstwo(w przyszlym roku) a gdy po koncze juz wszystkie te kierunki zacze studiowac psychologie kliniczna(w dwoch specjalizacjach).

Znam gościa, który robi specjalizację na kardiochirurgii, ale wcześniej jeszcze w trakcie studiów skończył informatykę z licencjatem chyba, żeby sobie dorobić. Dał radę, ale ledwo, a jest naprawdę nieprzeciętnie zdolny i inteligentny. Wciskaj kit dalej.

Gość a wiesz dziecko, ze jak
bedziesz wykonywac inny zawod niz lekarza, to stracisz uprawnienia i tym lekarzem nie bedziesz? wiec nie wciskaj kitów, bo jestes strasznie glupia. moglas wymyslic madrzejsze prowo. 🖐️

Gość dżastina timberlina
to możliwe z tymi 4 kierunkami. Ja studiuję 11 dziennych (w tym fizyka oraz np socjologia) i 3 zaoczne i 2 prywatne. Marzę o pracy na zmywaku w Wlk. Brytanii ^^

Gość debilka1234567890
ja studiuję wszystkie możliwe kierunki i się nie chwalę

Gość 9ujr
hahah nie traz ludzi , z chuja spadlas ?!!! nie da sie tak, nikt Ci w to nie uwierzy .

Gość rryyyhyhyh
Cha,cha,cha :-) ale się uśmiałam :-) 4 kierunki dziennie:-) do tego medtycyna:-)

Gość ja studiowałam dwa
prawo zaocznie aktorstwo dziennie i z jednego i drugiego zrezygnowałam a ty do tego farmacja i medycyna? nie wierze w to :(

Gość mmamamama
nie dało by się tego godzinowo pogodzić zwłaszcza że tylko dziennie