Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alusia prawdomowna

ot cała prawda !! czytajcie ważne !!!!

Polecane posty

Gość Alusia prawdomowna

nie moge juz tego czytac co Wy tu wypisujecie !!!! Szcupla laska daje zdjecie to piszczecie ze patyk paskuda kosci etc jak widze zdjecie grubasa to " ale cudna jestes sratata " Co Wyście sobie wmówily ze kobiece ksztalty sa sexi ( czytaj w waszym mniemaniu wielkie dupsko z celulitem i falujacy brzuch ) !!! owszem sexi jest kobieca wcieta talia lekko poszerzone zgrabne biodra ladne smukle udo oraz szczupla umiesniona łydka!! O tak to miesnie a nie tluszcz jest sexi !!!! wiec do roboty a nie dowartosciowujcie sie tutaj !!!! i pisze to laska ktora na to patrzec nie moze co tutaj sie dzieje , szczuple laseczki dbajcie dalej o siebie nadal cwiczcie i wysmuklajcie figurke i niesluchajcie tych baleronow ktore sie tutaj probujac pozbyc sie kompleksow zamiast cwiczyc i dbac o zdrowei żegnam i dziekuje za uwage !!

Gość Whyskiz
he he :P

Gość Alusia prawdomowna
ja nie wiem czy to takie smieszne to masakra jest :p

Gość Whyskiz
no masakra ale tak szczere stwierdzenie i tak osobliwie napisane ze az sie rozesmiałem:P

Gość komuszka
hahahah powielam :)

Gość Alusia prawdomowna
whiskz co Cie tak śmieszy :) to tylko prawda prawdziwa :) poczytaj kilka topikow zauwazysz osobliwe a dlaczego ?? :)

Gość Parampam.
Takie życie, taka rzeczywiśtość droga koleżanko.

Gość Whyskiz
bo fajnie brzmia stwierdzenia: nie moge juz tego czytac patyk paskuda kosci etc miesnie a nie tluszcz jest sexi !!!! wiec do roboty a nie dowartosciowujcie sie tutaj !!!! (podkreslam :DO ROBOTY!!) niesluchajcie tych baleronow:P:P:P uzyłem wyobrani u wybuchnałem smiechem :D

Gość Alusia prawdomowna
param niestety .. whiskz co Ci podpowaida Twoja wyobraźnia wizualizacja siakas ?? :)

Gość Whyskiz
podpowiada mi ze lenistwo nie poplaca a celulit jest obrzydliwy:p i dlatego faceci go nie maja:P:P:P

Gość Whyskiz
a balerony wyobraziłem sobie bardzo autentycznie ;) nie jako kobiety a jako wedliny:P:P:P hehe

Gość snake33
Jako wędliny hehehe....teraz ja też się roześmiałam.... dobre!;)

Gość Alusia prawdomowna
heheh smutna to prawda i tak najlepoiej wyglada falujacy brzuch pacniesz w lewy bok a fala przechodzi do prawego .. czasami jeszcze zawroci :) no ale to takie kobiece

Gość Alusia prawdomowna
kobiece ksztalty mniami :) baleronki to malo powiedziane tożto schaby już i brne dalej jakie to kobiece !!!!! "lubie jak mam za co zlapac kobiete " no jest za co nie ma co :)

Gość Alusia prawdomówna
up ;)