Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andRRRyou_soptt

zbyt wysokie wymagania?

Polecane posty

Gość andRRRyou_soptt

cześć. większość moich kumpli, gdy widzi ładną dziewczyną, to automatycznie poprawia im humor i cieszą się życiem. mnie natomiast sięga niemalże depresja i automatycznie źle się czuję że widzę atrakcyjną dziewczyną, a powód jest chyba taki, że takiej nigdy nie będę miał (powtarzam sobie tak nieświadomie, chociaż inni mi mówią, że to nie prawda). być może mam zbyt wygórowane wymagania co do dziewczyn? ma ktoś podobny problem albo wyjście z sytuacji? mam dość zamartwiania się. ;-)

Gość atrakcyjna blondynka
a jakie masz wymagania?

Gość nie czaje
podrywaj takie, jakie Tobie sie podobaja, ale Ty tez cos soba reprezentuj;)

Gość nie czaje
ale jakos dziwnie to napisales, jakie masz wygorowane wymagania?

Gość andRRRyou_soptt
co do charakteru, to nie mam sprecyzowanych wymagań, aby się dobrze dogadać, wykształcenie obojętne, bo moim zdaniem to facet zarabia, za to zawsze segregowałem ze względu na wygląd, nawet chociażby kolor włosów, oczywiście nie mieszajmy w te sprawy stereotypów, takich jak to, że niby ładna dziewczyna jest głupia - nieprawda poza tym. po prostu niezbyt skomplikowana dziewczyna w ładnych opakowaniu zgodnym z moim gustem, szatynka lub brunetka. i to by było na tyle. problem jest taki, że jak zobaczę taką, to mam odczucie, że zasługuje ona na kogoś lepszego. dużo dziewczyn się za mną ogląda, a na imprezach często same podchodzą, tyle że nie takie jakbym chciał.

Gość andRRRyou_soptt
od siebie staram się dawać jak najwięcej i wiem, że tak trzeba. chyba najlepsze wyjście, to rzeczywiście starać nawiązać się kontakt, żeby chociaż sprawdzić czy taka się mną zainteresuje, wtedy i humor się poprawi. :-)

Gość duch czasu umiera
jak można się bać pięknych kobiet? przecież to niemożliwe :classic_cool:

Gość mam identycznie

Gość andRRRyou_soptt
nie boję się, tylko mam obawy, że takiej ładnej nie znajdę nigdy, tylko taką, jakim teraz się podobam.. ;-)

Gość duch czasu umiera
czyli obawiasz się czegoś czego może nigdy nie być? :)

Gość nie czaje
ogolnie facet boi sie, z emierzy za wysoko i pyta sie, czy nie ponien zejsc na ziemie. nie musisz byc modelem, by zdobyc kobiete, ale popracuj nad pewnoscia siebie:)

Gość to zadbaj o siebie
bardziej

Gość andRRRyou_soptt
może źle to ująłem. :) zwracam uwagą na jakąś atrakcyjna (wg mnie) dziewczynę i dosłownie myślę - "niektórzy mają szczęście, że taką będą mieli" i mam wrażenie, że taka nigdy nie odwzajemni zainteresowania. denerwuje mnie to, jakie (zupełnie nie w moim guście) dziewczyny zwracają na mnie uwagę.

Gość duch czasu umiera
słuchaj facet u kobiet to jest tak , że każdy facet nie ma szans u jakieś konkretnej kobiety , bo to kwestia gustu i nic na to nie poradzimy ja też nie mam szans u wielu kobiet podczas gdy inne....:P

Gość andRRRyou_soptt
często mi koleżanki mówią, że inne dziewczyny się oglądają, pani fotograf, że mógłbym być modelem.. może stąd te obawy, gdy zobaczę ładną.. sory za takie słowa, ale to nie jest jakaś wysoka samoocena, tylko napisałem to, żeby wyjaśnić problem. :-)

Gość andRRRyou_soptt
duch czasu umiera, wiem, że tak jest. ale skoro oglądam się na dziewczyny zgodne z moim gustem, to ja powinienem być (mniej więcej) w ich guście, skoro one się nie oglądają, to mam ślepy gust.. jak to ciężko wyjaśnic.. :)

Gość duch czasu umiera
mój przyjaciel ma problem taki , że te kobiety które go chcą , to on je nie chce , a te , które on by chciał mają go gdzieś tłumaczyłem gamoniowi , żeby spróbował kobietą , która go zaakceptuje lecz on ma nadal inne zdanie i zostanie kawalerem :D

Gość bo duzo facetow
chce miec atrakcyjne kobiety, a przecietne ich nie interesuja i wola byc sami

Gość duch czasu umiera
te tzw.przeciętne mają duże możliwości , tylko muszą w siebie uwierzyć i facet powinien im w tym pomóc , a poza tym często są bardziej inteligentne od tych super-ładnych :)

Gość bo duzo facetow
duzo facetow jest na tyle zaradnych, ze stac ich zeby utrzymywac piekna, ale glupiutka i niezaradna lwice salonowa

Gość duch czasu umiera
no tak , lepiej mieć pustaka bez echa , który nie mówi i rozumie tylko pewne rozkazy , niż kogoś kto potrafi przedstawiać argumenty i myśleć logicznie :D ale nie ma co też generalizować super-ładnych wśród których jest wiele mądrych kobiet :)

Gość jak można nieświadomie
musisz uwierzyć w siebie:) skoro inni ci mówią, że jesteś atrakcyjny i podobasz się kobietą, to przecież ewidentny dowód na to że jesteś atrakcyjny:) przypuszczam, że kiedyś odrzuciła cię dziewczyna i to rzuca cień na twe ego, ale zobaczysz będziesz z taką dziewczyną jaką sobie wymarzyłeś;)

Gość ta co nie
a jakim się podobasz? Co w nich jest nie tak?:)

Gość lakijedentaki
Tu trzeba mieć jaja i tyle

Gość czasem o ladna ciezko

Gość andRRRyou_soptt
większość z Was już wkracza na temat stereotypów widzę.. nie chodzi mi o super modelkę, ale o taką dziewczynę, która jest w moim typie, a chyba każdego dołowałoby, że właśnie taka nie wykazuje zainteresowania nim. nie musi mież idealnej figury, ale żeby miała ładną sylwetkę i temperament i przede wszystkim ładna z twarzy, i oczywiście charakter. moim celem jest doprowadzić do tego, żebym miał warunki/szanse na poznanie takiej, która leży w moim guście. trudny temat i może nie potrzebnie sobie tym głowę zawracam.. może (jak o co niektórzy tutaj piszą) sama się znajdzie i trafi się okazja, żeby podejść do niej. :-)

Gość andRRRyou_soptt
"jak można nieświadomie", dzięki, oby tak było.